![]() |
#31 |
![]() bende bu bilginin kanıta ihtiyacı oldugunu düşünüyorum ama içmeyenlerdenim...
içmememin en önemli sebebi verdiğim paranın Filistindeki kardeşlerime kurşun olarak yağması ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() Le cola'dan başkasını tanımam (bedava sirke baldan tatlidir) :D
Coca cola meselesinde ise paranoya yaşadığımızı düşünüyorum... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() zaten bu gavurların işi hep bel altı vurma.bunlar medeniyetin bakçisi olarak görüyo ama onlar görgüsüzler,onalar saygızızlar.bunu hep duyuyodum ama hiç inanasım gelmiyodu.yani şu 'la' olayını.zaten şu filistin olayından sonra çok sevmeme rağmen hemen hemen hiç içmedim.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() Bu sadece yapanın hayal gücüyle alakalı bişey..
Bence çok saçma hangi ideolojinin bi ürünüdür ki bu hangi filozofun sözü dür bu kime ne fayda verir ki? Müslüman olmayan birinin Peygambere inanmasını bekleyemessiniz değil mi.Mekke de yeryüzünde olan bi şehirse bunu inkar etmenin coca cola cılara bi fayda vermeyeceği kesin.Ha mekkeyi yok etmek istediklerini düşünecek olursanız da hz.Muhammed i nasıl yok edecekler? uydurma ve hayal gücü |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() bu gibi haberler bazı kesimleri etkiliyor
yararı olabilir ama bu markayı ve birçoğunu kullanmamak için daha geçerli sebeplerimiz var ;) |
|
![]() |
![]() |
#37 |
![]() var sayalım ki hayal ürünü bir şey.
her aldığımız kola israilin yararına olduğu gerçeğini değiştirmez. zaten onların inancında ne Mekke vardır nede Peygamber efendimiz. ![]() COCA COLANIN DEGISIK YAHUDI BÖLGELERINDEKI REKLAMI:....Üstteki yazının tercümesi:.(We're moving to a new location!!!= Artık yeni yerimize taşınıyoruz!!!) Diğer yerin tercümesi ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#38 |
![]() ben zaten alınsın demiyorum sadece logonun yorumuna hayal ürünü diyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|