![]() |
#31 |
![]() küçükçekmece mahvettiniz bizi davullarınızla ... sizden sesimiz bile çıkmadı beyoğlu olarak
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() [i][b]Orada en büyük rakibimiz Bahçelievler ve Sultanbeyli'ydi ama kusura bakmayın Gaziosmanpaşa her zaman 1 numaradır...
![]() Bizim kadar çırpınan yoktu ama şu var ki Bahçelievler davulları teslim etmeyince mecburen bizim ses duyulmadı ![]() Çok güzeldi gerçekten... |
|
![]() |
![]() |
#33 |
![]() evet mavi davullar bizimdi :D hakkaten susmadık ama. Gaziosmanpaşaya lafım yok çünkü gerçekten bizi de geçtiler. E normal hem İstanbulun en çok nüfuslu semti hem de sanırım 5.000 kişi katılmışlardı. demek arkamızda olanlar vardı he
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() Bahçelievler gençlik ;) ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() [color=red]
ayyy bahçelievlerin önünde oturuyorduk bizde hiç susmadınız ya :D insan biraz ara verir dimi :D bide eminönü hiç susmadı özellikle Başbkanımız konusurken çok coşkuluydular ![]() gaziosmanpaşa acayip kalabalıktı ama bende bunu ilçenin yogun nüfusuna bağlıyorum ![]() herşey harikaydı ama burası bize küçük, SIĞMIYORUZ... bi sürü kardeşimiz dışarıda kaldı ![]() çok güzeldi ya ben hala etkisindeyim R.Tayyip Erdogan'ı gördüğümde gözlerim doldu neredeyse ağlayacaktım, bir sürü video çektim dünden beri tekrar tekrar izliyorum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() bu ne coşku böyle nedense görevli olanlar pek eylenemedi
![]() Beyoğlu Gençlik Kolları olarak oradaydım, bize ayırılan yer yetmedi üstüne küçük çekmece yerimizi gasp ettiler ![]() Tabi benim için o gün bambaşka unutulması imkansız bir gündü aynı günü bir daha yaşamak için çokşeyleri feda edebilirim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() bende bir daha yaşamak isterim pfff zamanı geri alabilsek keşke
![]() hala o muhtesem günün etkisindeyim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() Resim çekmediniz mi siz yaf :-[ :-[ Orda olamayanlar da var
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
![]() Bir kaç sloganda benden .
sen nerdeysen biz ordayız. beraber başladık beraber devam (edecez). (Bİ SİİRTTE YAPTIĞIMIZ BİR SOLGAN SİİRTTE BAŞLADIN SİİRTLE DEVAM) yolumuz ak başkanımız erdoğan Değerli kardeşlerim orda olamıyacam.aranızda çok olmak isterdim.ama gönlüm kalbim sizinle. sizlere şimdiden hayırlı kongreler.ALLAH(C.C)yolunuzu ve bahtınızı açık tutsun.amin... ![]() DURMAK YOK YOLA DEVAM. TEK VATAN TEK MİLLET TEK BAYRAK ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|