![]() |
#171 | |
![]() Alıntı:
Turkiye'de zaten Resmi Dilin degismesi su zaman itibariyla mumkun olmadigi gibi mantikli da degil. Kurt vatandasimizda eminim Turkiye'de yasamayi secerek Resmi Dilini ogrenmeyi kendine bir borc bilmistir. "Icimizde barinan guzel insanlara onlar icin sunabilecegimiz ne vardir?" diye mi dusunmeli yoksa simdiki Cumhuriyetciler gibi "Bizim ferahimizi bozan bu insanlari nasil elimine etmeli?" diye mi dusunmeliyiz? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
![]() Ah bu tiipik ülkücüler, hatta Türkçüler..
Bişey verseler bile adamın kafasına vurup verirler. Söylemlerdeki şu katılığa bakar mısın. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#175 | ||
![]() Alıntı:
Ükücülerle ulusalcıları aynı kefeye koymak istemiyorum. Ulusalcılar : Solcu, laikçi, kemalist oluyorlar Ülkücüler : Muhafazakarlar ama biraz tutucular işte napalım. Dengeyi sağlamaya ve dengeyi korumayı çalışacaz artık |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
![]() Bir Millete değerlerini unutturmaya yozlaşmasına meğil verecek hiç bir unsur tarafımdan kabul edilmez.
Bize basit gelen bir kaç örnek verebiliriz. Tv lerde töre adı altında öyle şeyler yayınlanıyor ki birine töre nedir desen masum kadınların öldürülüşü aklına geliyor.Oysaki TÜRK ün töresi yaşam tarzı oturması kalkması davranışları sevgisi saygısı büyüklerinde gördükleri vefası yalana tahammülsüzlüğü ve bunun gibi bir çok değerin genel adıdır TÖRE. Şimdi öyle bir hadde getirdilerki bu Kürtçülük söylemlerini 1071 deki Malazgirt zaferini bile bu arkadaşların sayesinde kazanmış olduk (Çanakkale zaferini zaten onlarsız kazanamazdık) bu dahada ileri gidip ergenekondan bizim çıkışımızı kürtler sağlamış olacak yakında korkarım ki bu kadar acizlik olamaz bu Milletin kimseyi gözünde büyütmesine gerek yoktur hain haindir mensub olduğu etnik kökende önemli değil. İhanet edenin cezası elbette olacak ya bu dünyada yada öbür dünyada. Bu Millet kimin ne olduğunu biliyor Çanakkale savaşında 20 ve sıralı isyanlarıyla bu Millete katkıları AŞİKAR olan bu güruh dedesi ATATÜRK tarafından diyarbakır surlarına asılan dengir mir mehmet fırat ve takımlarıyla şu an meclisimizde o bayrak altında türlü ihanetler peşinde. Dağda çatışanlar Mehmedlere mermi sıkanlar Mecliste. Bizde suç yok mu muhakkak ki var bu kadar tölerans gösterirsen aşikare çıkarlar 30 bin insanın katili bir yaratığın 2010 yılında dışarda olucağını tüm bakteri sürüsüne müjde eder bizde gayet normal karşılarız neden çünkü demokratik bir Ülkeyiz bizim değerlerimiz yok isteyen devletine ihanet eder mükafatlandırılır isteyen çoluğunu çocuğunu gönderir askere tabutla geri alır yinede devletine ihaent etmez. Adalet bu ülkede işlemiyor işlese idi biz ihanetleri bu kadar kolay rahat ve ne olacak demokratik bir hak dağa çıkar çatışırlar olarak kabullendirilmek istemezdik. Dağa çıkanlara ihanete devam edenlere değil insan hakları hayvan hakları bile uygulanmaz. ALlah bizi ihanetlerden korusun. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
![]() TRT KÜRTÇE YAYIN YAPARSA BİR DAHA BANA ALLAH'IN HİÇ BİR KULU O KANALI AÇTIRAMAZ.MİLLİ MAÇLARDA KÜRTÇE YAYINDA YAPSALAR İZLEYEN BİR KÜRT OLACAK MI ACABA ? BİR TÜRK OLMAYACAĞINA EMİNİM.O TÜRKTE BENİM.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
![]() Bana bak Türk IRKI ne dersen de, bana bile ağır konuş ama Şeyh SAİD'e laf söyletmem burda. Tarihini bileceksin öyle konuşacaksın! Şey Said'in Kürtçülükle uzaktan yakın hiçbir alakası olmadı. Yalan Söyleyen Tarih ve ona inananlar utansın!
Tek emeli: Milletin kanını emen bu masonik sistemin Türkiye'ye yerleşmemesiydi. Ama, şuursuz İstiklal Mahkemeleri tarafından Kürtçülükle, İngilizcilikle itham edilerek, şehit edildi. Kimseye hakaret etmeye hakkın yok. Dengir Fırat'da dahil. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
![]() Demek İstiklal mahkemeleri vatan hainiydi bunu duymakta beni düşündürüyor buna ilk defa şahid oluyorum. Ben tarihimi gerektiği kadar biliyorum neden bu kadar ağırına gidiyor doğuda ayaklanma başlatması sonucunda surlara asılmış olması biz katliam mı yapmışızda hepsi ölmüşte bu zat aralarındaymış yoksa gerçekten mi haketmiş senin tarihinle benim tarihim aynı değil ben kendi tarihimi biliyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
|
|