12-22-2007, 01:54 | #11 |
akkardeş
sana katılıyorum çünkü bu konuda bazı duyumlar alıyoruz insanların sıkıntılarını kendilerine fırsat bilen bazı gruplar gençliğimizi yanlış yöne doğru çekmek istiyorlar ama karşılarında allahın izniyle bizleri bulacaklar bu ülkenin geleceği ve hizmet için sonuna kadar arkandayım eses kardeşim
|
|
12-22-2007, 13:51 | #12 |
akkardeş
aktaş kardeş hani anlatılır ya ALLAH İLE KUL ARASINA KÜMSE GİREBİLİRMİ DİYE SORMUŞLAR BİRİSİNE
YOK DEMİŞ KİMSE GİREMEZ.SORAN ADAM DEMİŞİKİ EGER KULUN ALLAH İLE ARASINDA MESAFE VARSA ÖYLE ŞEYLER GİRER Kİ;PARA,MAKAM,MEVKİ,DÜNYA SEVGİSİ;ŞEYTAN;NEFİS ONUN GİBİ ŞU ANDA TÜRKİYEDE YARDIM ADI ALATINDA ORDAKİ ÇOCUKLARA GÖTÜLÜLEN YARDIMLARIN MAKSADI FARKLI DÜŞÜNCELER.KAMPANYA İSİMLERİ VEREMİYORUM MALESEF AMABİR ÇOK ÖRNEK VAR. BİZ SAHİP ÇIKMAZSAK BİRİLERİ SAHİP ÇIKIYOR MUTLAKAAA.BİZ DERKEN MÜSLÜMAN KSEİMM SADECE FORUM OLARAK KASTEDMİYORUM. |
|
12-22-2007, 13:55 | #13 |
akkardeş
bu arada arge bölümünden cevap bekliyorum proje içinde o yüzden daha fazla ayrıntı yazmıyorum eger bu proje işe yarar derlerse o zaman adımatmak lazım.yani sonuçta sanal bir ortam ve böyle bir projeyi sanal ortamdan götürmek de zor.
|
|
12-23-2007, 01:11 | #14 |
akkardeş
http://www.kardesinisec.com
arkadaşlar bu siteyi ziyaret edin barii az çok kafanızda birşeyler oluşsunn. |
|
12-25-2007, 22:09 | #15 |
akkardeş
işte bu ya...nie burdayz ki?arkadaşlık dostluk için...ak elçiler haydi bakalm hep beraber dahada güçlü bi ak gençlik için...çok saol çok ii düşünmüşsün akkardeşim
|
|
12-27-2007, 11:37 | #16 | |
akkardeş
Alıntı:
|
||
01-12-2008, 03:43 | #17 |
akkardeş
Bu proje bir çok açıdan bize fayda sağlayacaktır. Öncelikle vicdanlar harekete geçecek, tarihimizle kültürümüzle ve geçmişimizle yüzleşmiş olacağız. Çok uzun zamanlar atalarımızın atlarının nalı altında ezilen topraklarda bugün kan ve göz yaşı vardır...
Bu projeyi destekliyor ve yanınızda olduğumu belirtmeyi bir görev biliyorum.. inşallah bununla ilgilenen arkadaşlar gerekli adımları atıyorlardır... saygılar |
|
01-18-2008, 04:53 | #18 |
akkardeş
BEN ESKİŞEHİRDE OKUDUM ANLATTIĞIN KONUYA HİÇDE YABANCI DEĞİLİM
MÜKEMMEL BİR DÜŞÜNCE BEN DE DİYORUM Kİ ARKANDAYIZ KENDİ ADIMA İRTİBATA GEÇİLİRSE HERŞEYİ YAPARIM |
|
02-08-2008, 22:32 | #19 |
akkardeş
ama bu nasıl olacak ki nasıl organize olacaztelefon msn fln bişeyler yapalm sadece sözde kalmasın uygulamaya geçelim
|
|
04-14-2008, 17:55 | #20 |
akkardeş
iyi fikir. inş uygulanır. bide esses kardeş silinmesini istemiştin silinmesine gerek yokki sen sadece fikrini dedin fikrinde iyiydi.sen olmasanda gönlünü burda olduğunu biliyoruz.şimdiden başarılar size
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|