AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 04-09-2008, 00:58   #231
Kullanıcı Adı
Kafes
Standart Tartışıyorum..TRT'nin Bir Kanalı Kürtçe Yayına Açılacak
Alıntı:
ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar Kürtler bir ırktır ve Hint-Avrupa kökenlidir...
Adolf Hitler'in Alman ırkına en yakın ırkı bulmak için yaptırdığı araştırmadan sonra en yakın ırkı Kürtler olarak tespit etmişlerdir ve hatta o zaman bizi ziyarete gelen Alman Dışişleri Bakanı bizim Kürt olan Dışişleri Bakanına ''kuzenim'' diye hitap etmiştir!

Onlar Hintliler, Almanlar, Franklar vs. gibi ırklarla aynı özellikleri taşır ki dilleride farkettiyseniz benzer...
Gerçek manada Kürtlerin tipide Sarışın ve yeşil gözlüdür bunun kanıtıda hala şu anda göçebe yaşıyan Diyarbakır'da ki Karacadağ Kürtleridir...
Hepsi sarışın Avrupalı gibidir fakat şu anda Kürtlerin esmer olmasının sebebi İran ve Arapların yaklaşık 6 bin yıl boyunca uyguladıkları asimilasyon politikasıdır...

Bizimle tamamen farklıdırlar ve gerçek manada da Türkler esmer bir ıktır...Biz Moğollarla, Çinlilerle ve Japonlarla aynı soydan geliyoruz...

Bunları okuyunca inanamayabilirsiniz ama ırklar konusunda bir zamanlar inanılmaz çok araştırma yaptım ve özellikle Divan-ı Lügatit Türk'ü okumanızı tavsiye ederim...
aa ne guzel Japonlarla ayni irktan geliyoruz demek ama neden onlara hic benzemiyoruz? Bende neden bu kadar cok seviyorum onlari diye dusunuyordum

==konu disina ciktigim icin ozurdilerim, ama ilgimi cekti bu bilgi==
Kafes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-09-2008, 01:07   #232
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Adolf Hitler'in Alman ırkına en yakın ırkı bulmak için yaptırdığı araştırmadan sonra en yakın ırkı Kürtler olarak tespit etmişlerdir ve hatta o zaman bizi ziyarete gelen Alman Dışişleri Bakanı bizim Kürt olan Dışişleri Bakanına ''kuzenim'' diye hitap etmiştir!

Onlar Hintliler, Almanlar, Franklar vs. gibi ırklarla aynı özellikleri taşır ki dilleride farkettiyseniz benzer...
Gerçek manada Kürtlerin tipide Sarışın ve yeşil gözlüdür bunun kanıtıda hala şu anda göçebe yaşıyan Diyarbakır'da ki Karacadağ Kürtleridir...
Hepsi sarışın Avrupalı gibidir fakat şu anda Kürtlerin esmer olmasının sebebi İran ve Arapların yaklaşık 6 bin yıl boyunca uyguladıkları asimilasyon politikasıdır...

Bizimle tamamen farklıdırlar ve gerçek manada da Türkler esmer bir ıktır...Biz Moğollarla, Çinlilerle ve Japonlarla aynı soydan geliyoruz...

Bunları okuyunca inanamayabilirsiniz ama ırklar konusunda bir zamanlar inanılmaz çok araştırma yaptım ve özellikle Divan-ı Lügatit Türk'ü okumanızı tavsiye ederim...
aa ne guzel Japonlarla ayni irktan geliyoruz demek ama neden onlara hic benzemiyoruz? Bende neden bu kadar cok seviyorum onlari diye dusunuyordum

Irk olarak bir benzerlikten bahsetmek bence doğru olmaz. Japonya, Kore gibi ülkelerle dil açısından aynı dil gurubundayız. Dillerimizin aynı kökenden gelmiş olabileceği söyleniyor ama bu ırkımızın aynı olduğu anlamına gelmiyor.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-15-2008, 17:57   #233
Kullanıcı Adı
Akmehmet_Akif
RADİO SUNDA YAYINLANACAK.EVE DÖNÜŞ YASASINDAN YARARLANMAK İSTEYENLERE BİLGİ.VE VE TÜRK VE KÜRT KARDEŞLİĞİNİ.
Akmehmet_Akif isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2008, 14:15   #234
Kullanıcı Adı
bilgi müdavimi
bence onlarında kendi dilini ülkelerinde konuşma hakları var.ülkeleri de türkiye.türkiye ise demoratik ve tarafsız bir ülkedir.
ülkede bence yaşayan tüm vatandaşların kökenlerine göre trt kanal açmalıdır.
pkk sorunu da böylece son bulur.halk ülkemizin yanında olr.kürt halkının güvenini kazanırız.
bilgi müdavimi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2008, 14:18   #235
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Alıntı:
KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Irk olarak bir benzerlikten bahsetmek bence doğru olmaz. Japonya, Kore gibi ülkelerle dil açısından aynı dil gurubundayız. Dillerimizin aynı kökenden gelmiş olabileceği söyleniyor ama bu ırkımızın aynı olduğu anlamına gelmiyor.
Birebir aynı olamaz zaten...Benzerlikler var...Avrupalılarda Frenkler, Germenler, Angıllar vs. diye ayrılamalarına rağmen kendilerini aynı kabul ederler aslında...Gen olarak yakınlıkları vardır...

Bundan bahsediyorum... :-*
Alt 06-01-2008, 14:23   #236
Kullanıcı Adı
bilgi müdavimi
bu konuyu tartışmamız bile türk milleti olarak ayıp.
bilgi müdavimi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2008, 15:21   #237
Kullanıcı Adı
beko_heko
BENCE UZUN UZUN TARTIŞILMASI GEREK BİR KONU İNCE BİR ÇİZGİ ONUN İÇİN PEK TARTIŞMAYA GEREK YOK BENCE... :-*
beko_heko isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2008, 17:28   #238
Kullanıcı Adı
politikaci
Buranın resmi dili TÜRKÇEDİR anayasamızdada resmi dil TÜRKÇE yazıyor... ben doğru bulmuyorum türkiyede yaşayacaksan türkçe konuşucaksın yada beğenmessen gidiceksin
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2008, 17:35   #239
Kullanıcı Adı
politikaci
Alıntı:
akgenc_afyon Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Buranın resmi dili TÜRKÇEDİR anayasamızdada resmi dil TÜRKÇE yazıyor... ben doğru bulmuyorum türkiyede yaşayacaksan türkçe konuşucaksın yada beğenmessen gidiceksin

Mhp nin oylarını yükseltcek en basta bu yasa meclistende gecti yazık oldu
evet hem mhp oylarını yükseltecek..hemde milliyetçilik duygusu yoğun olan akpartililer akpartiye oy atmıcak benmim millietçilik duygularım yoğundr.ama yine akpartiliyim ama bunu anlamayanlarda olablir.bence bu yasa çok hatalı oldu
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2008, 17:37   #240
Kullanıcı Adı
Katil
Alıntı:
politikaci Nickli Üyeden Alıntı

Yorum yazmıyorum!

Biliyorumki yorum yazarsam öyle bi yazarımki bir daha bu foruma bile uğramazsınız!

Ve yazdıklarınızada dikkat edin!

Irkçılığın gereği yok!
Katil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 16 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 16 Misafir)