![]() |
#21 |
![]() Şimdi bu gavurun silahla üniversitede ne işi var kardeşim? Neymiş kendini savunmuşmuş. Adamın amacı belli zaten adam olsa silahla gitmez.
Asıl olayın nedeni korkunç, bazı haber bültenlerinde olayın "KIZ" meselesi yüzünden çıktığı söylendi, inandım! Neden inandım? Çünkü aynısı başıma geldi, senaryo nedense aynıydı ha bundan 10 yıl önceydi ama aynıydı. İstanbul Üniversitesinde olay çıkmıştı, solcu-sağcı çatışması, 30 kadar solcu dövüldü, hastanelik edildi, ardından solcular 200-300 kişilik bir grupla yurdu bastı, ülkücüler ocaklara kaçırıldı v.s. O olayların başlangıcı da "KIZ" meselesiydi, ne kadar garip! Bir solcu sağcı kıza asılır ve nedense asıldığı kişi yurt reisinin kız arkadaşıdır. Sağcıların gururlarını kullanıp üniversiteler karıştırılmaya mı çalışılıyor? Aynı senaryolar, oyuncular farklı. O zaman da silahlı bir ülkücü gurubu yurt etrafında fing atmıştı, olay çıkarsa müdahale etmek için! Allah'tan solcu gruplar yeniden basmadı yurdu, yoksa neler olurdu düşünmek bile istemiyorum. Bu silahlı piknik tüpünü de savunanlara şaşıyorum arkadaşlar pes. Bu ülke daha ne kadar gerilecek ne kadar birbirimize düşeceğiz? Farklı gruplar birbirini vurmaya başlarsa bu nereye varır hiç düşünmüyor musunuz? 80 devrinde aynı senaryolarla bu ülkede kardeş kardeşi vurmadı mı? Kendini savunmak zorunda kalacağına oraya gitmezsin, gitsen de olayları yatıştırmaya çalışırsın, eşşek kadar adam!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() [i][b]Ya Allahaşkına insaf!
Adama gavur, it, provokatör dediniz! Aşşağıladınız... Bunlar hep Doğan Medyasının oyunu.. Benim annem dahi ülkücülerden sırf sert oldukları için nefret ederken haberlerde Ömer Ulusoy'un özellikle Aydın Doğan medyası tarafından kötülenmesiyle aynen şunu söyledi: ''Eğer bunlar kötülediyse iyi biridir'' Bakın sitede tuğba_007 nicki arkadaşımız orada okuduğu için olayı anlattı! Kızlar yurdu basılmış! Pk.k bayrakları asılmış! Aponun doğum günü kutlanmış! Türk bayrakları yakılmış! Üstelik bunları yapanlarda bizzat rektörün koruması aldında! Bu kişide sanıyorum dövmesinden anladığım kadarıyla biraz değişik ve ruhen farklı bir insan ama art niyetli değil tamamen oradaki sağcı gençleri korumak için yapıyor! Orda provokasyon yok iyi niyetli bir savunma var! Bu ülkede yargılanan yada aşşağılananlar her zaman sağcılar mı olmak zorunda? |
|
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Evet, ömer provakatörse diğerleri neyci oluyor ??? Ömer provakatörse karşı taraf kadrolu provakatörleri..Vede öyle.. Ama bunu kimsenin sorguladığı araştırdığı yazdığı yok anasını satayım. Bir Vakit Gazetesi manşet yapmıştı galiba.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Arakdaşlar biz o, dirliğimize düzenimize kurşun sıkan şahsı eleştiriyoruz, ha diğerlerinin bundan farklı olduğunu söylemedik. Onların rolünü de anlattık, bu adamlar ülkeyi karıştırmaya çalışıyor, sağcısı solcusu, ülkeme dirlik vermeyen herkes suçludur.
Diğer taraftan PKK bayrağı asmış, şunu yapmış bunu yapmış, bunların sorumlusu Emniyet güçleridir. Kimse adaleti kendi tek eline alıp, adalet getirmeye çalışmasın. Ülkemde polisim var jandarmam var. Silah taşıyacak ta mecbursa kurşun sıkacak ta bu insanlardır. Hadi herkes silahlansın o zaman bütün PKK yandaşlarını teker teker vuralım olur mu? Olmaz iç savaş çıkar, ülke kaosa gider, bataklıkta batarız. Ortada suç teşkil eden bir eylem varsa bunu giderecek olan emniyet kuvvetleri ve jandarmadır. Kimse ucuz kahramanlıklara soyunmasın. Ve yanlışa yanlışla karşılık vermek asla doğru değildir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Mau kardeş sözümde ben kimseyi savunmadığımızı anlattım. İllede bunu sözlemenin bi alemi yok.
Kız meselesi falan hepsi düzmece. Çıkıp konuşan bir kız var. O kız zamanında nedense pkk bayrağı taşıyordu elinde. O kız yine o kavganın olduğu yerdeydi. Tamam Ömer doğru yaptı demiyorum. Silah, zor güç bunların hiç birini onaylamıyorum. Ama adamı gavur da yapmaya gerek yok. Bu insanın hayat tarzı bu. Ve anlattıklarında da yalan yok. Adaleti sağlamıyorlar. Öyle bir an geliyor ki artık kendilerini durduramıyorlar. Sen bu insana yanlışa yanlışla karşılık vermemelisin sözünü anlatamazsın. Ama Ömer de devletine emniyet güçlerine güvenen biridir. Burda konu başka. Üniversite içinde o zamanlar güvenlik görevlileri vardı sadece. Hadi bunu geçtim. O kadar iğrenç olaylar oluyor ki o zaman nerde bu emniyet güçleri... Birileri birilerinin haberdar olmasını engelliyor. Tabi burda bizim bilmediğimiz çok fazla oyun var. Dirlikten bahsetmişsin. Ömer orda dirliği asıl bozmaya çalışanlara ateş açtı. Bizim dirliğimize değil. (ama doğru bir davranış değil) Benim okuduğum bölümde var 2 tane pkk sempatizanı daha geçen gün gördüm şehir merkezinde dolaşıyorlar. Ömer ise hapiste. Neden çünkü silahlıydı. Bu insanlar üniversiteyi bitirecek sence Ömerin elindeki silah mı daha etkili olur bu sempatizanların silahı mı?? Ben de böyle bir adalet istemiyorum.Böyle bir adaleti savunanların da karşısındayım. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() Alıntı:
Solculardan aramaya derek yok kendimizi yerden yere vuran biziz zaten..Anlamıyorum ya herifler tahrik ediyor ediyor namusumuz dediğimiz meselelere sövüyor biz karşılık verinde vahşi olan biz oluyoruz...Başlarım böyle işin içine yani..çok kızgınım ya... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
![]() Alıntı:
Karşılarında her zaman ezilen milliyetçi yada dindar gençler olsun istiyolar... Karşılık verebilen cesur insanları sindirme çabası bu.. |
||
![]() |
![]() |
#28 |
![]() [color=navy][b]Bu çok acaip bir durumdur. Nedense şiddetle karşılık verilen, veren herkes nerde bu emniyet nerde bu devlet gibi laflara bürünür. Ben size söyliyim hepsinin içinde sivil memurlar vardır merak etmeyin hepsi izlenir.
Alalen silah çekip ateş etmiş, yapılan hareket bir fitili ateşlese ve ülke kaosa sürüklense daha mı iyi olurdu? Neden gavur dedim? Çünkü ülkemi kaosa götürecek hareketler yapanın, benim insanım olması bana mantıklı gelmiyor. İnananın daha mantıklı davranması gerekir, bu şekilde kaos fitilini ateşleyecek bir hareket yapıyorsa hey dur bakalım sen kimsin ne istiyorsun bu ülkeden derim. Ayrıca o adamın üniversite de ne işi var ![]() Orası üniversite, gösteri olur, eylem olur, birileri eylem yapıyor diye taşla sopayla(ha bir da silahla!) adamlara saldırmak ta nedir? Eğer polis duruyorsa bir bildiği vardır deyip sen de duracaksın. Ne polissin ne jandarma, bu işi ehline bırakacaksın. Ömer dediğiniz adamın sabıkalarını biliyor musunuz? Peki tutuklananlar sadece Ömer denen adamdan mı ibaret bakalım: "Akdeniz Üniversitesi'nde 1 hafta önce karşıt görüştü öğrencilerin çıkardığı kavgada sivil olarak olaylara karışan ve silahla ateş etmesi basına yansıyan Ömer Ulusoy, 10 Nisan'da saat 23.30 sıralarında yakalandı. Ardından kavgaya karıştıkları gerekçesiyle, PKK sempatizanı oldukları iddia edilen 5 öğrenci ile olaya karışan 1 öğrenci olmak üzere toplam 6 öğrenci daha gözaltına alındı." "Esas itibariyle üniversitedeki karşıt görüşlü öğrenciler ile bunlardan bir kısmını desteklemek amacıyla dışarıdan kavgaya dahil olan şahıslar arasında çıkan ve kız meselesi ile ilgisi bulunmayan olayların bir daha yaşanmaması ve üniversitede öğrenimin aksamadan sürdürülmesi bakımından, işi okumak olan öğrencilerin meşru müdafaa dışında şiddetin ilkellik olduğu gerçeğinden hareketle ne kadar aykırı olursa olsun, tehdit ve hakaret içermeyen her türlü düşünceye saygılı olmaları, buna karşılık hangi amaçla yapılırsa yapılsın, kim tarafından gelirse gelsin ve kime yönelirse yönelsin her türlü şiddete karşı durmaları, suçların ve suçluların ortaya çıkartılarak hak ettikleri ceza ile cezalandırılacaklarına inanarak, yetkili makamların aldıkları tedbirlere ve kahir ekseriyetin sağduyusuna güvenmeleri gerekli görülmektedir.'' Akdeniz Üniversitesi'nde (AÜ) karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan taşlı, sopalı kavgada silahla ateş ederken kameralara yakalanan Ömer Ulusoy çevresinde dengesiz tavırları ile tanınıyor. Ulusoy'u tanıyanlar alnındaki dövmenin üniversitedeki olaylardan birkaç gün öncesine kadar olmadığını anlatıyor. İnşaat işçilerinin uğrak yeri olan kahvedeki arkadaşları Ömer Ulusoy'u, vatanı ve bayrağını seven birisi olarak tanımlarken, bazı tanıdıkları da alkol ve uyuşturucu kullandığını söylüyor. ...halen polis tarafından aranan Ömer Ulusoy’un kabarık bir suç sicili olduğu ortaya çıktı. Suç makinesinin ayrıca MHP tarafından organize edilen Alparslan Türkeş anmalarında da yer aldığı belirlendi. Üniversiteyle hiçbir bağlantısı olmayan ve halen aranan 1974 Hatay Kırkhan doğumlu Ömer Ulusoy hakkında, “darp”, “tehdit” “silah bulundurmak” “sarkıntılık”, ile “uyuşturucu ” suçlarından ayrı ayrı toplam 5 kez işlem yapıldığı ve intihar girişiminde bulunduğu belirlendi. Kaynaklar: Zaman, EnSonHaber |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Sen niye bana Ömeri anlatıyorsun ki. Yoksa hala onu savunduğumu mu düşünüyorsun. Ömer in nasıl biri olduğunu ne yaptığını ben biliyorum zaten.
Tutuklananları biliyoruz evet. Ama ya tutuklanmayanlar.. Siz onları biliyor musunuz?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|