AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençler, AK Partililer Tanışalım ! Aramıza yeni katılan bütün AK Gençlerimizi tanışmak için bu bölüme bekliyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-26-2008, 22:20   #31
Kullanıcı Adı
Düş Sokağı Sakini
Standart Selamun aleyküm
Alıntı:
haritaci70 Nickli Üyeden Alıntı
yok düz lise mezunuyum evet mesleki derslerde sıkntımız yok bizim zaten yazları falan da çalışıyorum
ahhh aslında meslek dersleri kolay. (kartoğrafya ile kadastro hariç ) ama diğerleri zorluyor adamı. matematik diferansiyel proğramlama vb. derslerde epey sıkıntı var. aslında birazda bilerek kasıyorlar bizi. sizde nasıl tam bilmiyorum :-\

Alıntı:
suskun_prenses Nickli Üyeden Alıntı
hani beraber gidecektik beni yanlız bırakmıyacaktın hastanede :'( sen olmazsan gitmem ben kime takılacam
ben her yaz oradayım, bol bol takışırız senle (:
Düş Sokağı Sakini isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2008, 22:22   #32
Kullanıcı Adı
haritaci70
Standart Selamun aleyküm
ahhh aslında meslek dersleri kolay. (kartoğrafya ile kadastro hariç ) ama diğerleri zorluyor adamı. matematik diferansiyel proğramlama vb. derslerde epey sıkıntı var. aslında birazda bilerek kasıyorlar bizi. sizde nasıl tam bilmiyorum

Valla kadastro ve kartografya falan çok kolayda
Ben diferansiyel denklemlerden istatistik ten tırsıyorum ve bunlarda meslek dersleri değil bizde yabancı dil konusunda zorluyorlar
haritaci70 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2008, 22:27   #33
Kullanıcı Adı
Düş Sokağı Sakini
Standart Selamun aleyküm
Alıntı:
ahhh aslında meslek dersleri kolay. (kartoğrafya ile kadastro hariç ) ama diğerleri zorluyor adamı. matematik diferansiyel proğramlama vb. derslerde epey sıkıntı var. aslında birazda bilerek kasıyorlar bizi. sizde nasıl tam bilmiyorum

Valla kadastro ve kartografya falan çok kolayda
Ben diferansiyel denklemlerden istatistik ten tırsıyorum ve bunlarda meslek dersleri değil bizde yabancı dil konusunda zorluyorlar

istatistik zaten tam bir baş belası. kadastro ve kartoğrafya biraz ezber olduğundan yapamıyorum ben. ama genel olarak meslek dersleri kolay ve banko oluyor. özellikle ölçme dersi. tırsacağın bi kaç derste sayısal çözümleme varsa proğramlama, dengeleme hesabı, fotogrametri baba derslerdir. bunlardan geçersen. bide bunlara mat 1 2 3 4 ve fizik eklenirse okulu bitmiş say kardeş.

düşün bizde bu ve bunun gibi bir kaç derse, kontanjanı senelik 40 olan dersi 250 300 kişi alıyor. sınavları 3 anfide yapıyolar başka yer kalmıyor
Alt 04-26-2008, 22:29   #34
Kullanıcı Adı
haritaci70
Standart Selamun aleyküm
Duygularıma tercüman olmak bu olsa gerek bilmukabele bizimkilerinde hiç farkı yok insan keşke afyonda okusaydım diyor hazırlık yok çokda zor değil dersler
haritaci70 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2008, 22:34   #35
Kullanıcı Adı
Düş Sokağı Sakini
Standart Selamun aleyküm
Alıntı:
Duygularıma tercüman olmak bu olsa gerek bilmukabele bizimkilerinde hiç farkı yok insan keşke afyonda okusaydım diyor hazırlık yok çokda zor değil dersler
ahh onu bende çok dedim içimden. hocanın lafına uyduk puanı yüksek diye buraya geldik. yoksa afyon tutacaktı, diplomayı kasılmadan alacaktık. şimdi sürünüyoruz. sorun bende diyecemde, dönem uzatmadan diploma alan yok. senede 3 4 mezun verirmi bir bölüm. neyse artık uzatarakta olsa alacaz diplomayı. saten seneye yeni jeodozi bölümleri açılıyor, burdan hoca tranferi olacak. biz araştırma görevlilerine kalıyoruz, biraz hafifler diye beklentilerimiz var. Allah sizede kolaylıklar verirde inş. tez zamanda mezun olursunuz kardeşim..
Alt 04-26-2008, 22:58   #36
Kullanıcı Adı
merve
Standart Selamun aleyküm
Hoşgeldiniz

Hemen tanışıp kaynaşmışsınız Allah muhabbetinizi artırsın =))
merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2008, 23:00   #37
Kullanıcı Adı
Kafes
Standart Selamun aleyküm
Alıntı:
merve Nickli Üyeden Alıntı
Hoşgeldiniz

Hemen tanışıp kaynaşmışsınız Allah muhabbetinizi artırsın =))
ee haritaci olmanin faydalarindan biri de bu canim :D
Kafes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2008, 23:10   #38
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Standart Selamun aleyküm
Aleyküm selam hoş geldiniz.

Faydalı paylaşım ve yorumlarınızı bekleriz....
Benide_Kapatın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-27-2008, 10:50   #39
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Selamun aleyküm
ve aleykum selm hoş geldin aramıza :-*

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)