![]() |
#251 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
![]() Saygıdeğer kardeşim (Katil ) sana katılıyorum. Anayasal ibarelerle birleşitirici ele almak, zaten yanlış idi. Yanlışlık zaten aynı sınıfta sentezden kaynaklanıyor sanırım. Resmi dil kavramı da devlet dili olsa gerek. yerel halk değil.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
![]() sen kimsin ırkçılık yapıyosun >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |||||
![]() Alıntı:
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
![]() O kanalı kapatmaktansa izlettirmeyip kendi kanalını kurup "gerçekleri" anlatmak daha yeğdir
bakınız bu söz gerçekten güzel fakat bunun avantajlarıda var fakat dezavantajlarınıda anlatmaya çalışıyoruz.asıl kutuplaşma ozaman başlar.ozaman devlete sevgi artar fakat bu sefer milliyetçiler karşı çıkıcak karşı cıktıkları için bu sefer kürtlerle aralarında neler yaşanacak bunları hiç tahmin ettinizmi? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#257 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |||||
![]() Alıntı:
Hiçbir millete hakaret edemezsiniz! Ederseniz bunun için onlarada hak tanımış olursunuz! Bu ülke için onlarda savaştı! Ayrıca: "Embesil" ce mesaj yazan "insanımsı" ların yorumlarını dikkate almıyoruz! insan olamayıpta insan taklidi yapanlar müstesna! |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
![]() Arkadaşlar burası ırkların aşşağılanacağı yer değildir!
Ben safkan Türk'üm ve soyumda bu ülkede Türklüğü savunanların çoğundan daha sağlamdır ama birgün şu devleti dolandırsam yada şerefsizce yaşasam en aşşağılık insan olurum! İnsanları yücelten din açısından takva insaniyet açısından karakterdir! Irkçılık yapmaya gerek yok..Lütfen! |
|
![]() |
![]() |
#260 |
![]() Konu hakkında düşünceleriniz değerlidir. Ancak bu değer, karşıdakini değersiz kıldığında değerini yitirir. Söylemlerinize dikkat etmenizi önemle rica ediyorum. Söylemlerinizin tarafı sizi küçültücüdür. Lütfen IRKÇI ve de ÖTEKİLEŞTİRİÇİ söylemlerden uzak durun.
Bu size birşey kazandırmaz, AK GENÇLİĞE de hiç mi hiç yakışmaz... Sevgilerimle ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|