![]() |
#11 |
![]() dedecim nasil yorumlar var, söylede bakalim caresine 8)
|
|
![]() |
![]() |
#12 | ||
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
#14 |
![]() uluyor iste demek köpek gibi avluyor manasi tasir bunu bir insana söylemek ne kadar kibarca
birza düsünmek lazim Bize hakaret edene hakaretle cevap verdigimizde hakaret edenlere bizim aramizdaki farki cikaramadim ben ? Hz ömerin cok güzel bir sözü var islami öyle yasayin ki islam ahlakina öyle bir sarilin ki sizi öldürmeye gelen sizde dirilsin .... oysaki bizi öldürmeye gelen bizimle beraber ölüyor maalesef ..... yukarda yazmis olduklarim hadisi seriflerden bir kactanesir bunlar gibi bir cok hadisi serif hadisi seriflerde ayeti kerimelerde müminin ahlakinin nasil oldugu acikca ortaya konmustur ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Aslinda evet arkadas hata yapmis bazi insanlar varki , hayvanlarla karsilastirip hayvanlara haksizlik yapiyoruz!...
Adam geliyor buraya iftira atiyor, camur atiyor, herkesin bir dayanma noktasi vardir arkadaslarda bir sekilde gönderme yapmislar, evet belki sinirli anlarina denk gelmistir, bunun altinda artniyet aramanin anlami yoktur.. Sonucta partimize, basbakanimiza, degerlerimize yapilan hakaretler yaninda o yukarida yazilanlar iltifat kaliyor güzel kardesim ;) Evet senide anliyorum karanliga küfretmektense, mum yakalim diyorsun bizi isiran köpegi, bizimde isirmamiz gerektigini dile getiriyorsun bu anlamda sana samimiyetle katiliyorum ancak öyle bir duruma geldik ki tam anlamiyla sinir harbi yasaniyor.. Kendi ülkemizde parya, kendi ülkemizde yabanci olduk, birileri bize adres gösterir oldu! |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|