AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 06-12-2008, 23:28   #281
Kullanıcı Adı
HAKAN YALÇIN
Standart Tartışıyorum..TRT'nin Bir Kanalı Kürtçe Yayına Açılacak
kürtçe kanal demek pek mantıklı değil. çünkü diğer dillerde de yayın olcak. akp ileri bir adım atmıştır. daha ileri adım bekliyoruz.
HAKAN YALÇIN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-12-2008, 23:33   #282
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
HAKAN YALÇIN Nickli Üyeden Alıntı
kürtçe kanal demek pek mantıklı değil. çünkü diğer dillerde de yayın olcak. Ak Parti ileri bir adım atmıştır. daha ileri adım bekliyoruz.

ellerini birbirine kavuşturup AK partiye dua ediyor musun?

Van Akdamar'da eski kiliseyi onarıp hizmetinize açtılar.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-12-2008, 23:35   #283
Kullanıcı Adı
HAKAN YALÇIN
Alıntı:
Murat_Emin Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
kürtçe kanal demek pek mantıklı değil. çünkü diğer dillerde de yayın olcak. Ak Parti ileri bir adım atmıştır. daha ileri adım bekliyoruz.

vatanımzın milletimizin selamaeti için dua ediyorum her zaman. akdamardaki kiliseyi açması iyi bir şey. başka hükümet yapamazdı.
HAKAN YALÇIN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-12-2008, 23:39   #284
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:

vatanımzın milletimizin selamaeti için dua ediyorum her zaman. akdamardaki kiliseyi açması iyi bir şey. başka hükümet yapamazdı.

yav siz bari insaflısınız. iktidar bir şey yaptı mı "yaptı" diyorsunuz. bazı mel'unların gözleri vardır görmüyor kulakları vardır işitmiyor. ille de hükümetin yaptığı bişi yok diyorlar.

elinize dizinize vursun chp.

chp liler de size kurban olsun corc

Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2008, 23:48   #285
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Murat Emin özgürlükçü yaklaşımın karşısında saygılarımı sunuyorum. Eyvallah
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2008, 19:26   #286
Kullanıcı Adı
kocturk
arkadaşlar kürtçe yayın yapılmıyormuydu kürtçe öğrenmek için dersaneler açılmadımı peki bu şimdilerde tekrar ortaya çıkan 24 saat kürtçe yayın hakkı gibi bir düşünce bu neye yarıyacak neyin hangi sorunların çözümü olacak dünyanın hiçbir ülkesinde hiçbir devletin resmi dili birden fazla olmamışken olamazken türkiyede bunu yapma gayretinin nedeni nedir kürtlerde çerkezlerde laazlarda pomaklarda bu ülkenin öz ve öz evladıdır. tabi bu ülkenin evladı olmak isteyenin
ancak sorun bu değilki dil öğrenmek kadar masum değil bir ülkeyi bu toprakları bölüp parçalamak için yüzyıllardır birtakım oyunlar oynandı en son oyunda kürt türk çerkez laz diyerek bu ülke çocuklarını ayırmak parçalamaktır benim kürt arkadaşım kürtçe bilmiyormu kurslar açıldı orada öğrenebilirler fakat açılan onca kurs geri kapandı çünki hiç rağbet görmedi kürtçe yayın yapılsınmı isteniyor trt belli zamanlarda bu tür yayınlar yapıyor bu tür tefrika kokan ayak oyunlarına gelmeyelim türk bu topraklarda yeşeren köklü bir çınardır çerkez laz pomak kürt ve sayamadıklarımızda bu çınarın kolları dallarıdır ağacın dallarını budamakta bu ağacı kökten kesmekte bu toprakların insanları için hiç iyi olmaz bu oyunlara gelmeyelim ırakın içinde bulunduğu durumu göz ardı etmeyelim bari onların durumunu görüp aklımızı başımıza alalım
kocturk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2008, 21:10   #287
Kullanıcı Adı
hti
Alıntı:
Alıntı:
hti Nickli Üyeden Alıntı
biz türküzana dilimiz türkçedir kürtçe yayına karşıyım

öyle cevaplar veriyorsunuz ki anlayamıyorum. TV de Kürtçe program yapılmasıyla senin Türklüğün arasında ne gibi bir ilişki var?

kimse senin ana dilinin türkçe olmadığını söylemiyor. türk olduğun için Kürtçeye karşı olduğunu söylüyorsun sence bu mantıklı bir cevap mı?

Mesela İsveç'te bir okulda bulunan bir kaç Kürt için geleneklerini dillerini kaybetmesinler diye Kürtçe dersi veriliyor. çok sayıda Kürt dili öğretmeni var. Aynı şekilde türkçe öğretmenleri de var ve türkçe eğitim de veriliyor. İsveçli oldukları için veya İsveç'in ana dilinin İsveçce olmasından dolayı karşı mı gelecekler farklı dillere?
burası tükiye kürdistan değil arkadaşım benim dilim türkçedir sonuna kadar karşıyım trt de olmasıda saçmalık ;)ayrıca biz ab özentisi değiliz burası TÜRKİYE

hti isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2008, 21:14   #288
Kullanıcı Adı
politikaci
bunun iki boyutu vardır aslında ben karasızım

birinci boyut: kalleş pkk kürt vatandaşlarımızı kimbilir nasıl dolduruyor. ama gerçek ve doğru bilgileri kürtçe olarak trt den öğrenebilirler ve devlet nefretleri vatan nefretleriyle dolu pkk lı kürterin vatan sevgisi olabilir..

ikinci boyut ise ; trt resmi devlet kanalıdır eğer kürtçe buraya girerse izmirde istanbulda bile serbest olmasının ve türkiyede iki dil kullanılmasına kapı açılır :-* :-*

;)
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2008, 21:14   #289
Kullanıcı Adı
Beritan
burası Türkiye ama kürtlerin çokluğunuda azımsayamayız demi?
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2008, 21:18   #290
Kullanıcı Adı
politikaci
ümmü seleme abla gerçekte türkler daha çoktur .. gerçek açıdan korkulan bunun tv de yayınlanması değil,tv de yayınlanmaktan daha öte resmi bir dil olmasıdır.
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 14 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 14 Misafir)