![]() |
#281 |
![]() kürtçe kanal demek pek mantıklı değil. çünkü diğer dillerde de yayın olcak. akp ileri bir adım atmıştır. daha ileri adım bekliyoruz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#282 | |
![]() Alıntı:
ellerini birbirine kavuşturup AK partiye dua ediyor musun? Van Akdamar'da eski kiliseyi onarıp hizmetinize açtılar. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#283 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |||
![]() Alıntı:
yav siz bari insaflısınız. iktidar bir şey yaptı mı "yaptı" diyorsunuz. bazı mel'unların gözleri vardır görmüyor kulakları vardır işitmiyor. ille de hükümetin yaptığı bişi yok diyorlar. elinize dizinize vursun chp. chp liler de size kurban olsun corc |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
![]() Murat Emin özgürlükçü yaklaşımın karşısında saygılarımı sunuyorum. Eyvallah
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
![]() arkadaşlar kürtçe yayın yapılmıyormuydu kürtçe öğrenmek için dersaneler açılmadımı peki bu şimdilerde tekrar ortaya çıkan 24 saat kürtçe yayın hakkı gibi bir düşünce bu neye yarıyacak neyin hangi sorunların çözümü olacak dünyanın hiçbir ülkesinde hiçbir devletin resmi dili birden fazla olmamışken olamazken türkiyede bunu yapma gayretinin nedeni nedir kürtlerde çerkezlerde laazlarda pomaklarda bu ülkenin öz ve öz evladıdır. tabi bu ülkenin evladı olmak isteyenin
ancak sorun bu değilki dil öğrenmek kadar masum değil bir ülkeyi bu toprakları bölüp parçalamak için yüzyıllardır birtakım oyunlar oynandı en son oyunda kürt türk çerkez laz diyerek bu ülke çocuklarını ayırmak parçalamaktır benim kürt arkadaşım kürtçe bilmiyormu kurslar açıldı orada öğrenebilirler fakat açılan onca kurs geri kapandı çünki hiç rağbet görmedi kürtçe yayın yapılsınmı isteniyor trt belli zamanlarda bu tür yayınlar yapıyor bu tür tefrika kokan ayak oyunlarına gelmeyelim türk bu topraklarda yeşeren köklü bir çınardır çerkez laz pomak kürt ve sayamadıklarımızda bu çınarın kolları dallarıdır ağacın dallarını budamakta bu ağacı kökten kesmekte bu toprakların insanları için hiç iyi olmaz bu oyunlara gelmeyelim ırakın içinde bulunduğu durumu göz ardı etmeyelim bari onların durumunu görüp aklımızı başımıza alalım |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
![]() bunun iki boyutu vardır aslında ben karasızım
birinci boyut: kalleş pkk kürt vatandaşlarımızı kimbilir nasıl dolduruyor. ama gerçek ve doğru bilgileri kürtçe olarak trt den öğrenebilirler ve devlet nefretleri vatan nefretleriyle dolu pkk lı kürterin vatan sevgisi olabilir.. ikinci boyut ise ; trt resmi devlet kanalıdır eğer kürtçe buraya girerse izmirde istanbulda bile serbest olmasının ve türkiyede iki dil kullanılmasına kapı açılır :-* :-* ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
![]() burası Türkiye ama kürtlerin çokluğunuda azımsayamayız demi?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
![]() ümmü seleme abla gerçekte türkler daha çoktur .. gerçek açıdan korkulan bunun tv de yayınlanması değil,tv de yayınlanmaktan daha öte resmi bir dil olmasıdır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|