![]() |
#41 |
![]() demokrat abinin yanina parantez icinde beni yazmissin sanki ben demokrat abiymisim gibi oldu :D
bilgi mudavimi cok tesekkur ederim kardesim, cok mutlu ettin beni ![]() |
|
![]() |
![]() |
#42 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#43 |
![]() bilgi müdavimi beni enlerinde yer verdiyin için teşekkurler
|
|
![]() |
![]() |
#44 |
![]() arkadaslar yilin en leri olmasi hasabiyle listeye yeni eklemeler yapilmistir lütfen en lerini daha önce hazirlayan arkadaslar yeni en lerede isim eklesinler!
|
|
![]() |
#45 |
![]() mustafacim ne yapmissin öyle ya heryere beni yazmissin, sagolasin kardesim, sende gelecegin "en" lerinde olacaksin insallah ;).. bu arada tek isim yazilacak kardes, iki isim olanlari düzeltirsin sana zahmet birde yeni eklemeler yapildi onlarida doldurursan güzel olur ;)
|
|
![]() |
#46 |
![]() bilgi müdavimi.. demokrat abim ..hudaverdi.. abrek...ayhan...çok teşekkürler hepinize
|
|
![]() |
![]() |
#47 |
![]() En İyi Şair Üye:İslam
Teşekkürler.. Bilgimüdavimi... |
|
![]() |
![]() |
#48 |
![]() listemde bazi degisiklikler olmustur mesela fanatiklik konusunda duygusallik yaptigimi düsündüm özgün trabzonsporlu diye onu yazmistim ama oguz, parantez, ridvan gibi arkadaslar bana göre özgünden daha fanatik ama piyango oguza cikti, diger arkadaslari baska yerlerde yazdigim icin ;)..
birde arkadaslar listeye yeni eklenen yerleride lütfen tamamlayin.. |
|
![]() |
#49 |
![]() Arkadaslar liste yenilenmistir, ilk sayfada listeye yeni eklemeler yapilmistir, daha önce enlerini hazirlayanlar lütfen o yerleri doldursun ;)
|
|
![]() |
#50 |
![]() ben ekledimmm
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 25 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 25 Misafir) | |
|
|