![]() |
#71 |
![]() En Özgürlükcüsü :berika
teşekkürler sümeyye öyleyim galiba :D |
|
![]() |
#72 |
![]() En İyi Aktif Üye: Ak_Kelebek
En İyi Yardımsever Üye: Dolunay_kadim.. En İyi Ciddi Üye: Lügat... En İyi Şair Üye: Nazende ... En İyi Çok Rastladığınız Üye: Nur_Efsan ... En İyi Sevdiğiniz Üye: Nazende... En İyi Fanatik Üye: Parantez En İyi Tatlı Başbelası üye: :-\ En İyi Geveze Üye: ümmü_seleme... En İyi Karizmatik Üye: Lügat ... En İyi Kibar Üye: Yalçın ... En İyi Komik Üye: Aksa-34 En İyi Daimi Üye: Dildade ... En İyi Hızlı Paylaşım Üye: Yavuz Sultan Selim ... En İyi Yavaş Paylaşım Üye: :-\ En İyi Paylaşımcı Üye: Acizane44... En İyi Sevilen Üye: Duyguseli... En İyi Sevimli Üye: Neşe... En İyi Sinirli Üye: Alemdar ... En İyi Kültürlü Üye: Alamet-i Farika En İyi Sabırlı Üye: Dolunay_Kadim... En İyi Sakin Üye: Nar ... En İyi Bayan Üye: Birbaşka.. En İyi Erkek Üye: Hüdaverdi.. En İyi İmza: Parantez... En İyi Nick: Alamet-i Farika... En İyi Efendi Üye: Kayısıkentli-44 En Muhalefet üye: Kemalist 59 En Bilimsel üye: Lügat ... En Tekrarcı üye: Meçhul ... :-X En iyi en küçük üye: Politikacı... En Çok istekte Bulunan Üye: :-\ En iyi siyasi yorum yapan üye: Engineer... En iyi edebi yorum yapan üye: Necip Fazıl ... En iyi dini yorum yapan üye : Acizane44 En iyi spor yorumu yapan üye : İbrahim44 En Demokrati : Lügat ... En Milliyetcisi : gece_gezgini89 ... En Özgürlükcüsü : Düş sokağı sakini ... :-\ En iyi Hazir cevap vereni : Demokrat.. En aykirisi : Kırık çocuk ... En lafi gedigine koyani : Demokrat... |
|
![]() |
![]() |
#73 |
![]() ha_le sağolasın
![]() |
|
![]() |
![]() |
#74 |
![]() teşekkürler halecim ;) |
|
![]() |
![]() |
#75 |
![]() teşekkürler ha_lee
![]() |
|
![]() |
![]() |
#76 |
![]() haleciğim teşekkür ederim canım
|
|
![]() |
![]() |
#77 |
![]() En İyi Aktif Üye: ..::Alamet-i Farika::.. ( Günde ortalama 15 saat :o )
En İyi Yardımsever Üye: Dolunay.KAdim En İyi Ciddi Üye: Lügat En İyi Şair Üye: Ayşe_Berra En İyi Çok Rastladığınız Üye: Demokrat En İyi Sevdiğiniz Üye: ..::Alamet-i Farika::.. ( Karar vermekte çok zorlandım, çünkü çok fazla sevdiğim insan var ama sanki Levent Abi biraz daha ağır basıyor... ) En İyi Fanatik Üye: Parantez En İyi Tatlı Başbelası üye: Duyguseli En İyi Geveze Üye: Yorumsuz... En İyi Karizmatik Üye: Berika En İyi Kibar Üye: Ümitli_Bekleyiş En İyi Komik Üye: Aksa-34 En İyi Daimi Üye: Ak_Kelebek En İyi Hızlı Paylaşım Üye: Hüdaverdi En İyi Paylaşımcı Üye: Buraya sözlü oyunlardan çıkmak bilmeyen arkadaşların hepsini yazabiliriz. Çünkü hiç paylaşımda bulunmuyorlar... :-* En İyi Sevilen Üye: ..::Alamet-i Farika::.. ( Forumda muhalifler dahil olmak üzere, herkes tarafından çok sevildiğini düşünüyorum... ) En İyi Sevimli Üye: Politikacı En İyi Sinirli Üye: Necip Fazıl En İyi Kültürlü Üye: Kara Eşref En İyi Sabırlı Üye: Dolunay.Kadim En İyi Sakin Üye: Yalçın En İyi Bayan Üye: Meftun En İyi Erkek Üye: Demokrat En İyi Nick: Benide_Kapatın En İyi Efendi Üye: Murat Kurt En İyi Muhalefet üye: Kemalist59 En Bilimsel üye: Özgün Genç En Tekrarcı üye: AkMehmet_Akif En iyi en küçük üye: Oğuzdesouza ( Kocaman adam oldu ama idare edin... :-X ) En Çok istekte Bulunan Üye: ![]() En iyi siyasi yorum yapan üye: Şehremini En iyi edebi yorum yapan üye: ..::Alamet-i Farika::.. En iyi dini yorum yapan üye : Semm En Demokrati : ..::Alamet-i Farika::.. En Milliyetcisi : Hun YAbgu En Özgürlükcüsü : Parabol En iyi Hazir cevap vereni : Demokrat En aykirisi : Erenon Birkaç tanesini es geçtim. Yazmadıklarım darılmasınlar artık. Sadece içimden geldiği gibi oluşturdum listeyi... :-* |
|
![]() |
#78 |
![]() Hale çok sağol canım kardeşim.. Nusrettttttttt...Sensin bela.. ![]() Teşekkür ettim sağolun.. : ![]() |
|
![]() |
#79 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#80 |
![]() çok teşekkürler nusret 8)
|
|