![]() |
#81 |
![]() teşekkür ederim
|
|
![]() |
#82 |
![]() En İyi Aktif Üye:Oğuzdesouza
En İyi Yardımsever Üye:meçhul En İyi Ciddi Üye:duyguseli En İyi Şair Üye:ayşe berra En İyi Çok Rastladığınız Üye:nagihan En İyi Sevdiğiniz Üye:islam En İyi Fanatik Üye:Oğuzdesouza En İyi Tatlı Başbelası üye:ümmüseleme En İyi Geveze Üye:alemdar En İyi Bayan Üye:neşe En İyi Erkek Üye:meçhul En İyi Karizmatik Üye:politikacı En İyi Kibar Üye:gönülden En İyi Daimi Üye:oğuzdesouza En İyi Sevilen Üye:efser En İyi Sevimli Üye:neşe En İyi Sinirli Üye:demokrat En İyi Kültürlü Üye:hıfzılisan En İyi Sabırlı Üye:abrek En İyi Sakin Üye:kamusalmış en iyi imza:neşe en iyi nick:benide kapatın En İyi Efendi Üye:ravza ruveyda En Bilimsel üye:demokrat En Tekrarcı üye:duyguseli En iyi en küçük üye:akmehmet akif En Çok istekte Bulunan Üye:ümmüseleme En iyi siyasi yorum yapan üye:nusret En iyi edebi yorum yapan üye:anatolia En iyi dini yorum yapan üye :aşkıilahi En iyi spor yorumu yapan üye :oğuzdesouza En Demokrati :ağa En Özgürlükcüsü :birbaşka En iyi Hazir cevap vereni :akkelebek En lafi gedigine koyani :herkes :D |
|
![]() |
![]() |
#83 |
![]() İslam ve Kadir Han...çok teşekkürler..
|
|
![]() |
![]() |
#84 |
![]() ˙·٠٠•● Şaşırmış durumdayım tarihte ilk defa biri beni geveze olarak tanımladı ˙·٠٠•●••٠·˙
|
|
![]() |
![]() |
#85 |
![]() nusret abicim çok mutlu oldum..
kadirhan.. karizmalı oldum sağol :D |
|
![]() |
![]() |
#86 |
![]() en iyi hazır cevap veren politikacı
![]() |
|
![]() |
![]() |
#87 |
![]() teşekkürler Kadir_han
![]() |
|
![]() |
![]() |
#88 |
![]() ya en iyi en küçük üye yada en iyi en sevimli üye olucam durumlar biraz öyle gösteriyor
![]() |
|
![]() |
![]() |
#89 |
![]() En İyi Aktif Üye:haritaci70 En İyi Yardımsever Üye:Dolunay.KAdim En İyi Ciddi Üye: LuGaT En İyi Şair Üye:Ayşe_Berra En İyi Çok Rastladığınız Üye:Alamet-i Farika En İyi Sevdiğiniz Üye:Demokrat En İyi Fanatik Üye:Oğuzdesouza En İyi Tatlı Başbelası üye:politikaci En İyi Geveze Üye: ---! En İyi Karizmatik Üye:---* En İyi Kibar Üye:ummu seleme En İyi Komik Üye:---? En İyi Daimi Üye:ENGINEER En İyi Hızlı Paylaşım Üye:Turkiye Icin Akparti En İyi Yavaş Paylaşım Üye:Hüdaverdi En İyi Paylaşımcı Üye:dildade En İyi Sevilen Üye:Demokrat En İyi Sevimli Üye:Politikacı En İyi Sinirli Üye:Necip Fazıl En İyi Kültürlü Üye:Kara Eşref En İyi Sabırlı Üye:Dolunay Kadim En İyi Sakin Üye: Enfal En İyi Bayan Üye:Bir Başka En İyi Erkek Üye:Yalçın En İyi İmza:Parantez En İyi Nick:özgürtutsak En İyi Efendi Üye:efser En Muhalefet üye:Kemalist59 En Bilimsel üye:Lugat En Tekrarcı üye:ak mehmetakif En iyi en küçük üye:akgenclik56 En Çok istekte Bulunan Üye:---? En iyi siyasi yorum yapan üye:Nusret En iyi edebi yorum yapan üye:---? En iyi dini yorum yapan üye :Necip Fazıl En iyi spor yorumu yapan üye :Oğuzdesouza En Demokrati : En Milliyetcisi :Hun YAbgu En iyi Hazir cevap vereni :Demokrat |
|
![]() |
![]() |
#90 |
![]() KaDir_Han ve murat kurt teşekkürler
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 26 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 26 Misafir) | |
|
|