AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 07-07-2008, 11:38   #71
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Standart NEDEN Allah TÜRK'Ü KORUSUN!!
Alıntı:
Orhu_N_utu_Kuran Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Murat_Emin Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Hun_Yabgu Nickli Üyeden Alıntı
Son bin yıldır tarihin bir kefesinde Türkler var Diğer kefesinde avrupalılar.Bunun anlamı ne?onlar bizim hakkımızda ön yargılıdırda biz onlar hakkında ön yargılı değilmiyiz.Aradaki fark ne?
İnsanlık tarihi sanki rönesansla mı başladıda uygarlık deyince kendi uygarlıklarımızı bir kenara atıyoruz.Din,dil,ırk savaşları batınınmı yoksa tarih boyunca kendini mazlumların savunuculuğuna adamış yüce Türk milletinimi?Yada bir dönem ingilizlerin oyununa gelip dedelerimizin kafasını acımasızca çöllerde kafasını kesip hunharca şehit eden ve şimdi iki yakası bir araya gelmeyip şu anda da petrolün ketfini süren fakat 40-50 sene sonra açlıktan nefesleri kokacak olan küt kafalı araplarınmı.
Türklerin kurduğu imparatorlukların hangi birinde din ,dil ,ırkına karışılmış.Dünyada egemenliğinindeki azınlıklara en adaletli davranan Türkler değilmidir?
Akpartili arkadaşlar kendi büyüklüğümüzü bilmezsek acaba daha ne kadar küçülebiliriz.Bilen varmı.?Şunu unutmamak gerekirki bir insanın ruhu ve beyni işgal edilirse o insanın ülkesini top ile tüfekle işgal etmeye gerek yok.İşgal olunmuştur bile.Türkiyede Türklükten Türklerden söz etmek yürek işi olmuşsa, orası Türklerin ülkesi olmaktan çıkmış demektir.Eğer yaşadığın Türkiye cumhuriyeti topraklarında senin Türk ve vatansever olman, Atalarımızdan bize yadigar kalan mazlum milletlerin savunuculuğu mirası biz Türklerin bir suçu olmaya başlamışsa işte bizleri burada biraz daha vatansever ve Türk gibi düşünmemizi icap ettiriyor.
Baylar ,bayanlar suyu çıkmış Dünyanın ,işkembeden değil tabiiki ,ama gerçek anlamda kendini bilen Türklüğünün bilincinde ama bir o kadarda imanlı olan biz Türklere ihtiyacı var derken ,Müslümanlık aleminin bekaası için zaten Allahın Türkleri korumasının yeterli olacağını bildiğimden yeniden,
Allah Türk'ü korusun diyor
Ve Bütün yorumlara saygı ile yaklaşacağımı bildiriyorum.
mhp forumunda olsaydın heralde Tanrı Türkü korusun diyecektin. akparti forumu olduğu için Allah kelimesini kullanmışsın. faşistler Allah yerine tanrı kelimesini kullanıyor. tanrı Türkü korusun deyip dururlar.

ilk 3 cümlen hoşuma gitti fakat sonra yine işi yanlış yere çektin. neden siz faşistler Türkü övünce arabı kötülüyorsunuz? osmanlı devleti zayıflamanın da vermiş olduğu yükle 18. ve 19. yüzyıllarda araplara gerekn ilgiyi gösteremedi. arap yarımadasındaki araplar çok cahil bırakıldı. zeki ve kurnaz ingilizin gazına gelen araplardan dolayı tüm arap alemini çizmenin ne gereği var? Türkü övmene kimse bir şey demez, yeterki diğer ırklara da saygılı ol. arapları kürtleri veya diğer ırkları kötüleyerek milliyetçi olunmaz. ülkemizde siirtli midyatlı hataylı urfalı çok sayıda arap kökenli vatandaşımız var. hepside devletlerine en en en az senin kadar bağlılar. mısırdaki ummandaki bir arap Türk milli takımının kazanmasını türkmenistandaki bir türkten daha çok ister, Türkü daha çok sever türkmenistanlıdan. sen bu sevgiyi görmezden görüyorsun taaa yüz yıl önce bir kaç arabın ihanetini tüm araplara malediyorsun. faşistsin işte senden de başka bir şey beklenmez. işiniz gücünüz bölücülük, fitne, fesat çıkarmak
tanrı kelimesini kullanmayı faşitlikle itham etmek kara cahil olduğunu gösterir.tanrı(aslı tengri dir) Allah ın Türkçedeki karşılığıdır.yani yaratıcı vesaire.eğer peygamber efendimiz arapların içinden değil de TÜRK lerin içinden çıksaydı tengri dicektik.yani biz TÜRK olduğumuz için,veya TÜRK çemizi yozlaştırmamak adına tanrı kelimesini kullanmamızda ne gibi sakınca olabilir.

tabii ki ibadetini yaparken veya ezanı okurken yine aslı gibi arapça oku.ama tanrı demenin seni rahatsız etmesinin tek sebebi cehaletindir..

bu komünist jargon size çok yakışıyor.forumda baya sevenininz var.zaten ha kızıl komünist ha yeşil komünist aynı şey.ama sen pek bi cahil komünistsin.faşistliği zorba totaliter rejimden yana insanları tanımlamada kullanarak kendi ağa babalarını da faşist yapıyorsun...örnek lenin,stalin,dünya tarihinin en katil ruhlu yaratıkları...milyonlarca insanın kanına girmiş canavarlar...

bu cevap aynı zamanda lugat kullanıcı adlı şahsadır.mısırdaki ummandaki arabistandaki arap;TÜRK ü,TÜRKMENİSTAN daki bir TÜRK ten daha çok sever gibi bir şey iddia etmişsin.lugat,ali bulaç ın yazısını örnek verip aynen onayladığını söyledi.o yazıda da arap kralının TÜRK ler için hep müspet düşünceler taşıdığını falan iddia etmiş

yahu mekkede ecdadımızın yadigarı bir kale vardı.ecyad kalesi.kabeyi korumak amacıyla mekkenin en yüksek tepesine dikilen bir kale.sözde TÜRK dostu kral kaleyi yıktırarak yerine 5 yıldızlı otel yaptırmış.kendi milletinden olan ıraklı arapların kanını içen emperyalistlere petrolünü peşkeş çeken arap devletçiklerinin şeyhleri gelip keyif yapsınlar diye...

hani sayın başbakan deniz baykalla dalga geçer ya,senin dönemin de millet benzin kuyruklarında günlerce beklerdi.karneyle benzin satılırdı.bizde rüşvet vererek (islam anlayışına göre RÜŞVETİ ALANDA,VERENDE MELUNDUR) işimizi yapardık.işte o dönemlerde TÜRK milleti petrol sıkıntısı yaşarken,dönemin başbakanı bülent ecevit arap ülkelerinden petrol ve borç para istediğinde liberalizm e geçmemizi ve imf ile anlaşmamızı şart koşmuşlardı.bizi kan içici emperyalistlerin kucağına atmışlardı.ve sonunda 12 eylül müdahalesi olmuştu.şimdi bu ali bulaç efendi bu kralın hangi kıstaslara göre TÜRK dostu olduğunu nasıl anlatmış onlara da bi bakalım ki sayın lugat ın iç dünyasını çözebilmiş olalım..

diyorki petrol gelirleri ile yatırım yapmak için TÜRKİYE yi daha güvenli buluyorlarmış.iyi de bu petrolü çıkarıp işleyen ve satan kim.ırak ta 1 milyon insanın kanına giren emperyalistler değilmi.peki o para TÜRKİYE ye yatırım olunca bize bi faydası olurmu.dikerler bi gökdelen ilk depremde yerle yekzan olmazmı.herkesi ırkçılıkla faşistlikle suçlayıp kendinizi en iyi müslüman olarak takdim ediyorsunuz.peki bunları hiç düşünmüyormusunuz.Allah bunun hesabını sormayacakmı sanıyorsunuz.

peygamber efendimizin arap olduğunu söyleyerek arapları iyi göstermeye çalışan zihniyet aynı anda şunu söylüyor.fethullah gülen gidip papa ile ne güzel diyalog kuruyor.sevgi barış falan getirecekler dünya ya.yahu bu papa PEYGAMBER EFENDİMİZİ kan ile savaş ile dinini yaymakla suçlamamışmıydı.siz bu adamla ne diyaloğu kuracaksınız bre gafiller.

biz sizin takvanızın ne kadar olduğunuda biliyoruz,ağa babalarınızı da biliyoruz.her türlü fetvayı kesip,bikinili kızlarla jetski keyfi yapanları da unutmadık.unutturmayacağız.

şimdi siz zırt pırt diyorsunuz ya başka milletleri kendinizden küçük görmeyin diye.bak güzel kardeşim Allah (CC) peygamberlerini hangi kavimlere göndermiş.en sapkın en berbat kavimlere göndermişki önce o pislikler temizlensin sonra da kendi nuru dünya ya hakim olsun diye.niye TÜRK lerin içinden hiç peygamber çıkmamış?çünkü TÜRK hiç bir zaman sapkınlık içinde olmamıştır.kendi bağrından peygamber çıkmamasına rağmen göktanrı inancı ile o güne kadar Allah inancına en çok yaklaşmış millettir TÜRK milleti.

lakin arap milleti peygamber efendimizin vefatı ile hemen iktidar güç hırsına kapılarak dini yozlaştırmaya başlamışlardır.peygamber efendimizin vefatından çok kısa bir süre geçtikten sonra peygamber efendimizin biricik damadına isyan etmiş,halifelik mücadelesi uğruna kan dökmüşlerdir.halife olacak kişi seçimle gelirken arapların sapkınlıkları yüzünden babadan oğula geçen bir makam haline gelmiştir.ve daha sayamayacağım kadar zarar vermişlerdir İSLAM dinine

şimdi ben kendi milletimi araplardan daha üstün olarak görüyorsam;bu,''ÜSTÜNLÜK TAKVADADIR'' anlayışına asla ters olmaz.senin deyiminle faşist de olmam.

YÜCE Allah ın (cc) YER YÜZÜNDEKİ KIRBACI OLURUM...

tanrı nın ne anlama geldiğini senden çok daha iyi biliyorum. söylediklerimi anlayamıyorsun atıp tutuyorsun. Allah'a tanrı demenin faşistlik oldugunu söylemedim. faşistler genelde allah yerine tanrı kelimesini kullanırlar dedim.

allah ismi her dilde farklıdır. farısiler Hüda, Kürtler Xode, İngilizler God... her dilde farklı şekilde kullanılıyor ve bana göre bunda hiçbir sorun yok. fakat türklerin kullandıkları tanrı kelimesi tamamen problemli bir kelimedir.

tengri yani günümüzdeki deyişiyle tanrı, islamiyet öncesinde türklerin kullandıkları bir kelimeydi. orhun abidelerinde çok sık geçer tengri/tanrı kelimesi. tanrı birçok anlamda kullanılıyor günümüzde örnegin bulmaca çözerken karşımıza çıkar : ESKİ MISIR TANRISI?? hatta dişiside var bu kelimenin: TANRIÇA. tanrının anlamı Allah ise bu kavramlar neyi işaret ediyor? tanrı yüce, ulu demek, başka da bir şey değil. türkçemizde Allah yerine kullandığımız bir diğer kelime de: İLAH tır. bazı faşistler "İLAHIMA DUA ETTİM." derler. fakat aynı kelime şu cümle içinde de geçer:

"GENÇ KIZLARIN YENİ İLAHI TEOMAN". evet ilah, tanrı kelimeleri Allah'ın esma-ül hüsna'daki birkaç kelimesini karşılıyor ama o kadar. Oysa ALLAH kelimesi 99 ismi de karşılayan benzersiz bir kelimedir. aynı şekilde Farsça'da Hüda sadece Allah'ı ifade etmek için kullanılıyor. bu yüzden türkçeleştirmek uğruna Allah yerine tanrı veya ilah demenin yanlış olduğunu düşünüyorum. adam gibi bir kelime çıkarırlar. söylenildiğinde akla sadece Allah gelecek. o zaman hiçbir sorun kalmaz.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2008, 11:40   #72
Kullanıcı Adı
Berika
Arkadaşlar bu kadar alıntı yapmanıza gerek yok

okurken zorlanıyoruz

yazdığınız kişinin adını söyleyin anlarız biz
Alt 07-07-2008, 11:52   #73
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
tamam berika

adamın nickide amma zor. orhun utu kuran her neyse işte ona söylüyorum:

bu üye araplara sınırı aşan hakaretler ediyor. araplara küt kafalılar, cahiller, dedelerimiz boğazlayanlar... felan filan diye salla babam salla.

yok efendim peygamber efendimiz araptır diye arapları sevmek zorunda değilmişiz. araplar kindarmış, pislikmiş cartmış curtmuş bilmem neymiş. a benim kafada problemi olan faşist arkadasım. nasıl ki ben sadece sana bakarak tüm türklerden nefret etmiyorsam seninde bir kaç araptan dolayı araplar için genelleme yapamazsın. genelleme olsaydı eğer ben sadece seni veya bahçeliyi ya da deniz baykalı gördüğüm zaman tüm türklere senin araplar için ettiğin hakaretleri ederdim. ya da bir arap senin yazılarını gösterip araplara "bakın türkler ne pis insanlar" diyemezse sende bir kaç kişiyi örnek gösterip geneli karalayamazsın.

araplar kötü diyorsun örnek veriyorsun: "ARAPLAR TÜRKLERDEN KALAN ECYAD KALESİNİ YIKTILAR" türklerin geçmişine saygı göstermediler diyorsun? türkiyeyi görmüyorsun galiba. türkiyede herhangi bir sebepten dolayı kaçtane tarihi bölge sular altında kaldı? kendimden örnek vereyim. 1500 yıllık hasankeyf bir kaç yıl içinde baraj sebebiyle sular altında kalacak. bizim kendi tarihimize saygımız yok ki başkalarından bunu bekliyelim.

mekke de yıkılan sadece ecyad kalesi değil benim güzel arkadasım. gir google dan arastır bakalım. sadece ecyad mı yıkıldı? mekke'nin alanının genişletilmesi için 7000 bina yıkılacak suudi yönetiminin ömrü boyunca yaptığı en olumlu iş buydu. 7000 bina yıkılarak mekke nin alanı genişletilecek. bizim ülkemizde baraj uğruna tarihi yerler sular altında kalırken araplar kabe için bizim eski püskü kalemizi yıkmışlar çok mu?

internet gelip gidiyor hızlı hızlı yazıyorum. anlatım bozuklukları veya eksik kelime felan olabilir kusura bakmayın

Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2008, 14:44   #74
Kullanıcı Adı
kocturk
Alıntı:
Mucahid Nickli Üyeden Alıntı
Selamünaleyküm Degerli dostlar bence Allah butun ümmeti korusun demek daha mantıklı olur herhalde.Ümmetin bekası ümmet kardesligi bilincini yeni den edinmek gerekir.Kimse kusura bakmasın Ben turk'um ancak aynı zamanda da muslumanım benim önce ümmetin cıkarları gelir.Sonra her zaman seref duydugum türklügümün cıkarları gelir.
O dan dolayı ki sadece Allah Türk'ü korusun demek sadece ırkcılıktır.Baska bir acıklaması yoktur.Bana göre.
selamun aleykükm arkadaşlar özellikle mücahit sen iyi oku bu yazacaklarımı artık bizlere faşist yakıştırması yapanlara ve yapacak olanlara karşı son açıklamamdır.
Mücahit adınla yaşa isminin adamı ol insaalla türk milliyetçilerini faşist diye nitelendirmekten vazgeçmenizi tavsiye ederim bu yaptığınız suçlamanın ne denli tehlikeli olduğunu hatırlatırım bunu sürekli söylüyorum sen bana ve benim gibi düşünen türk milliyetçilerine tanrı türkü korusun diyen insanlara faşist derken benim nasıl bir yaşam sürdüğümü biliyormusun faşist kelimesinin anlamının ne olduğunu biliyormusun faşist demek kendi ırkından ve milletinden başka hiçbir milletin yaşamaya hakkının olmadığını diğer milletlerin 3.4. sınıf yarı insan olarak kabul eder ve o insanların yaşam hakkının olmayacağını onların sadece ve sadece kendi ırkına hizmet ve uşaklık için yaratıldığını düşünür tahrip olmuş yahudi inancında bunu çok net olarak görebilirsin yahudilikte üstün ırk inancı vardır onlara göre güya allah sadece yahudi ırkını üstün yaratmıştır ve diğer insanları yahudi ırkına hizmet etmesi için vardır.Bu faşist kelimesinin en yalın ve senin anlayabileceğin açıklaması ve manasıydı sen bana bizlere türk milliyetçilerine faşist derken bu yazdığım türden suçlamaları yapmış oluyorsun hiç bir türk milliyetçisi üstün ırk olduğunu ve diğer milletlerin bizim ırkımıza hizmet etmek için yaratıldığını düşünmez hiçbir türk milliyetçisi diğer milletleri ne kendine köle olarak kabul eder nede köle olmayı kabul eder bu ayrımı iyi yapın faşizm islamiyete de tamamiyle zıttır dolayısıyla türklük gurur ve şuuru islam ahlak ve faziletiyle yaşayan,ne beyazın siyaha nede siyahın beyaza üstünlüğü vardır üstünlük sadece takva sahiplerindedir diyen bir dine iman etmiş müslüman insanlar olarak bize faşist diye nitelendiren arkadaşlardan özür dilemelerini bekliyorum aksi halde benim kesinlikle kabul edemeyeceğim bir sıfatlamayı yapan arkadaşlardan kul hakkıma tecevüz ettiklerini hatırlatır öte dünyada hakkımı helal etmeyeceğimi bildiririm vatan sevgisi ve millet sevgisi imandandır faşizanlık ve türk milliyetçiliği gibi asla yan yana bile gelemeyecek iki farklı kavramı iyi ayırt edin Kimse kimsenin nasıl bir yaşam sürdüğünü islamı nasıl yaşadığını bilemez
kocturk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2008, 15:31   #75
Kullanıcı Adı
kocturk
Alıntı:
Murat_Emin Nickli Üyeden Alıntı
tamam berika

adamın nickide amma zor. orhun utu kuran her neyse işte ona söylüyorum:

bu üye araplara sınırı aşan hakaretler ediyor. araplara küt kafalılar, cahiller, dedelerimiz boğazlayanlar... felan filan diye salla babam salla.

yok efendim peygamber efendimiz araptır diye arapları sevmek zorunda değilmişiz. araplar kindarmış, pislikmiş cartmış curtmuş bilmem neymiş. a benim kafada problemi olan faşist arkadasım. nasıl ki ben sadece sana bakarak tüm türklerden nefret etmiyorsam seninde bir kaç araptan dolayı araplar için genelleme yapamazsın. genelleme olsaydı eğer ben sadece seni veya bahçeliyi ya da deniz baykalı gördüğüm zaman tüm türklere senin araplar için ettiğin hakaretleri ederdim. ya da bir arap senin yazılarını gösterip araplara "bakın türkler ne pis insanlar" diyemezse sende bir kaç kişiyi örnek gösterip geneli karalayamazsın.

araplar kötü diyorsun örnek veriyorsun: "ARAPLAR TÜRKLERDEN KALAN ECYAD KALESİNİ YIKTILAR" türklerin geçmişine saygı göstermediler diyorsun? türkiyeyi görmüyorsun galiba. türkiyede herhangi bir sebepten dolayı kaçtane tarihi bölge sular altında kaldı? kendimden örnek vereyim. 1500 yıllık hasankeyf bir kaç yıl içinde baraj sebebiyle sular altında kalacak. bizim kendi tarihimize saygımız yok ki başkalarından bunu bekliyelim.

mekke de yıkılan sadece ecyad kalesi değil benim güzel arkadasım. gir google dan arastır bakalım. sadece ecyad mı yıkıldı? mekke'nin alanının genişletilmesi için 7000 bina yıkılacak suudi yönetiminin ömrü boyunca yaptığı en olumlu iş buydu. 7000 bina yıkılarak mekke nin alanı genişletilecek. bizim ülkemizde baraj uğruna tarihi yerler sular altında kalırken araplar kabe için bizim eski püskü kalemizi yıkmışlar çok mu?

internet gelip gidiyor hızlı hızlı yazıyorum. anlatım bozuklukları veya eksik kelime felan olabilir kusura bakmayın

sana inanamıyorum sen ecyad kalesinin ne maksatla oraya yapıldığını biliyormusun bilmiyorsun değilmi o kale senin benim ve tüm islam aleminin kutsal kabul ettiği kabeyi korumak haçlı zihniyetinin kutsallarımıza karşı hakaret ve tecavüzlerini engellemek müslümanların daha rahat ibadetlerini yapmalarını peygamber efendimizin emanetlerine gerekli önemi vermek için yapılmıştır.
birde 7000 e yakın bina yıkılacak ve mekkenin alanı genişliycek demişsin sana hayret ediyorum genişliycek he o binalar yıkıldılatan sonra oralara büyük gökdelenler lüsk binalar yapılacak dünyanın milyarderi birçoğu kafir orada ev almak için sıraya girmelerindeki sebep sence nedir allahın yeryüzündeki ilk evine ve resulüne daha yakın olmakmı eğer gerçekten böyle düşünüyorsan çok yanılıyorsun o lüks evlerin birçoğu kafirler olacak kafir nedir yani içinde bırak allah ve resul sevgisini her fırsatta ve şartta allaha hakaret ve ona inanan kullarına kötülük etmek ister yani içinde allah sevgisi olmayan insanın kabe manzaralı o lüks evlerde ne gibi günahları yapacağını düşünebiliyomusun hangi sapıklığı yapsamda bu müslüman ların inandığı allaha ve kabeyle alay etsem zihniyetinin mekanı olacağı gerçeğini göremiyormusun
kocturk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2008, 16:56   #76
Kullanıcı Adı
parabol
Allah ne TÜRKü ne MÜSLÜMANı korusun...

Allah insan olan insan gibi yaşayan herkesi korusun...
Biraz merhameti sevgisi olan herkesi korusun...
Dürüst iyi insanların hepsini korusun...
İster hristiyan olsun ister musevi dua eden herkesi korusun...
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2008, 17:18   #77
Kullanıcı Adı
isimsiz
ALLAH UMMET-İ MUHAMMETİ KORUSUN :-*
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2008, 17:18   #78
Kullanıcı Adı
politikaci
Allah müslümanı korusun..
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-08-2008, 01:58   #79
Kullanıcı Adı
Orhu_N_utu_Kuran
Alıntı:
Meftun Nickli Üyeden Alıntı
şuan şok geçiriyorum..söyleyecek kelime bile bulamıyorum..hangi satırına cevap verilir ne denir?
Allah ıslah etsin Orhu_N_utu_Kuran,semerkand...
insan dini de kendi görüşüen göre ancak bu kadar değiştirebilir....
resmen bilemem ne şeyhi,bilmem şu kişi diye bir kaç kişi üzerinden fikir geliştiriyorsunuz...
ama teşekkür ederim mhp gençliğinin ne olduğunu göstermişsin...
biz sayfalarca anlatsak bu kadar başarılı olamazdık...
ama daha önce de dediğim gibi biz bu görüşe asla destek veremeyiz...
çünkü

1- etnik milliyetçilik
2- dinsel milliyetçilik
3- bölgesel milliyetçilik

kesinlikle karşıyız...Allaha şükür....

Allah tüm ümmeti Muhammedi korusun,ıslah etsin...
verdiğim örneklerin hiç biri asılsız değildir.bu örneklere dayanarak iddia ettiğim düşünce ise kesinlikle dini kendi görüşüme göre yorumlamak değildir.verdiğim bu örnekleri bir ilkokul öğrencisine sunarsanız aynı analizi o bile yapabilecektir.

ama biz dini kendine göre yorumlayanları çok iyi biliyoruz.Bölücülük içeren ve din dışı mesajları silerim. Umarım bir daha tekrarlanmaz. hakkınızda gereken yapılacaktır. Saygılarımla ...

etnik,bölgesel ve dinsel milliyetçiliğe karşıyız demişsiniz.pardon ama siz neyin milliyetçiliğini yapıyorsunuz.lahananın,amasyanın elmasının,karadenizin fındığının milliyetçiliğinimi yapıyorsunuz?bir yandan her türlü milliyetçiliği faşistlikle suçlayıp,milliyetçiliği belli kategorilere ayırarak biz bunlardan bunlardan değiliz ama bizimde bir milliyetçiliğimiz var diyerek neyi amaç ediniyorsunuz..

son olarak Allah sizi de islah etsin.
Orhu_N_utu_Kuran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-08-2008, 02:11   #80
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Sevgili kardeşim! Bu itaflarınla çoğu insanı zan altında bırakıyorsun bilmem vicdanın rahatmı. ? O "şucular, bucular" dediğin insanların İslami yorumları rahmet olabileceği acaba hatırınıza geldimi? "Şucu bucu" derseniz bende başka şeyler söylerim. Rencide olursunuz. Bu size yakışıcı bir tavır değildir. Umarım mesajım bir uyarı niteliğinde değilde, bir tavsiye niteliğinde olur. Bir din kardeşinin hassasiyeti sayabilirsiniz.

Lütfen mesajınızdaki İNCE iğnelemelri siliniz. Aksi halde ben müdahale edeceğim.

Sevgi ve saygılarımla.
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 19 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 19 Misafir)