![]() |
#91 |
![]() enlerinde yer veren herkese teşekkürlerde..murat kurt'a ayrı bir teşekkürler..en kibar üyeye yazmışsın sağolasın
![]() |
|
![]() |
![]() |
#92 |
![]() sağol murat kurt
![]() |
|
![]() |
![]() |
#93 |
![]() teşekkürler murat kurt
|
|
![]() |
![]() |
#94 |
![]() En İyi Yardımsever Üye: FEYZA En İyi Ciddi Üye: LÜGAT En İyi Şair Üye: AYŞE BERRA En İyi Çok Rastladığınız Üye: En İyi Sevdiğiniz Üye: LONELİNESS En İyi Geveze Üye: YAVUZSULTANSELİM En İyi Karizmatik Üye: ENGİNEER En İyi Kibar Üye: DOLUNAY KADİM En İyi Kültürlü Üye: DEMOKRAT En İyi Sakin Üye: SÜMEYRA En İyi Bayan Üye: AKSALİHA En İyi Erkek Üye: LONELİNESS En İyi Efendi Üye: ALAMET-İ FARİKA En Bilimsel üye: HOGE_MERA En iyi en küçük üye: KÜBRA En Çok istekte Bulunan Üye: DUYGUSELİ En iyi siyasi yorum yapan üye: LÜGAT En iyi edebi yorum yapan üye: YALÇIN En iyi spor yorumu yapan üye : NUSRET En Demokrati : DEMOKRAT En Milliyetcisi : ENGİNEER En Özgürlükcüsü : ŞEHREMİNİ En aykirisi :NECİP FAZIL En lafi gedigine koyani : BENİDE KAPATIN En iyi Hazir cevap vereni : DEMOKRAT |
|
![]() |
![]() |
#95 | |||||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() |
||||||
![]() |
#96 |
![]() En İyi Aktif Üye: Ümmü_Seleme
En İyi Ciddi Üye: Necip Fazıl En İyi Şair Üye:Nazende En İyi Çok Rastladığınız Üye: Hüdaverdi En İyi Sevdiğiniz Üye: Ümmü_Seleme En İyi Fanatik Üye: Parantez En İyi Tatlı Başbelası üye: :-\ En İyi Geveze Üye: sadeceali ![]() En İyi Karizmatik Üye: Kırık_Çocuk En İyi Kibar Üye:Yalçın En İyi Komik Üye: Aksa-34 En İyi Daimi Üye: Alamet-i Farika En İyi Hızlı Paylaşım Üye: Hüdaverdi En İyi Yavaş Paylaşım Üye: :-\ En İyi Paylaşımcı Üye:benide_kapatın En İyi Sevimli Üye:politikacı En İyi Sinirli Üye:Alemdar En İyi Kültürlü Üye:Engineer En İyi Sabırlı Üye:Dolunay_KAdim En İyi Sakin Üye: özgün_genç En İyi Bayan Üye: Berika En İyi Erkek Üye: Demokrat En İyi İmza: Meftun En İyi Nick: Loneliness En İyi Efendi Üye: Lügat En Muhalefet üye: Kemalist59 En Bilimsel üye: hipermuhafazar_sağlıkçı ( Ergenekon meselesindeki çalışmaları ) :-* En Tekrarcı üye:ALİ BORAN 8) Büyük Tekrarcı... En iyi en küçük üye: politikacı En Çok istekte Bulunan Üye: Duyguseli En iyi siyasi yorum yapan üye: Şehremini En iyi edebi yorum yapan üye: RDönmezs :-X En iyi dini yorum yapan üye : sümeyra En iyi spor yorumu yapan üye : nusret En Demokrati : Yaren En Milliyetcisi : OnlyBullet34 En Özgürlükcüsü : parabol En iyi Hazir cevap vereni :Demokrat En aykirisi :erenon En iyi DJ: Efser Genelde herkesi 1 kere yazmaya çalıştım... Bu arada niye En iyi DJ yoktu listede... Ben ekledim gerçi ya :-X |
|
![]() |
![]() |
#97 |
![]() sağol oğuz abicim çok teşekkürlerr :-[
|
|
![]() |
![]() |
#98 |
![]() alemdar abicim daha yeni gördüm enlerini sanada çok sağol
![]() |