![]() |
#121 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#122 | ||||
![]() Alıntı:
Amin amin amin.. ![]() Alıntı:
|
|||||
![]() |
#123 |
![]() Bir Başka,
Abrek, Ayhan42, Kadir Han, Murat Kurt, Oğuz, Karaeşref, Aşk-ı ilahi, Enlerinizide banada yer verdiğiniz için teşekkür ederim.. |
|
![]() |
![]() |
#124 |
![]() En İyi Aktif Üye:alameti farika
En İyi Yardımsever Üye:dolunay_kadim(fiks değişmez) En İyi Ciddi Üye:Abdullah KAÇ En İyi Şair Üye:Ağa En İyi Çok Rastladığınız Üye:Hüdaverdi En İyi Sevdiğiniz Üye:Gülseven En İyi Fanatik Üye:Ümmü_seleme En İyi Tatlı Başbelası üye:duyguseli ![]() En İyi Geveze Üye:politikacı :D En İyi Karizmatik Üye:aksa_34 En İyi Kibar Üye:Lonelines En İyi Komik Üye:aksa_34 En İyi Daimi Üye:Hüdaverdi En İyi Hızlı Paylaşım Üye:Meftun En İyi Yavaş Paylaşım Üye:Lonelines :D En İyi Paylaşımcı Üye:nusret En İyi Sevilen Üye:yalçın En İyi Sevimli Üye:nur-efsan En İyi Sinirli Üye:alemdar En İyi Kültürlü Üye:yalçın :-* En İyi Sabırlı Üye:nazende En İyi Sakin Üye:dildade En İyi Bayan Üye:acizane44 En İyi Erkek Üye:aksa_34 En İyi İmza:ayşe84 En İyi Nick:kayısıkentli44 En İyi Efendi Üye:onlybullet En Muhalefet üye:haritacı ![]() En Bilimsel üye:ayhan42 En Tekrarcı üye:abrek :D En iyi en küçük üye:politikacı En Çok istekte Bulunan Üye:mechul ![]() En iyi siyasi yorum yapan üye:Rdönmez En iyi edebi yorum yapan üye:feyza En iyi dini yorum yapan üye :ravza_rüveyda En iyi spor yorumu yapan üye :ha_lee En Demokrati :hıf-ı lisan En Milliyetcisi :kapil En Özgürlükcüsü :neşe En iyi Hazir cevap vereni :necip_fazıl En aykirisi :özgürtutsak En lafi gedigine koyani :necip_fazıl |
|
![]() |
![]() |
#125 |
![]() Ablacım çok çok kocaman öperim..Sağol..
![]() ![]() |
|
![]() |
#126 |
![]() Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,
bende bu listeyi hazırlamak istiyorum ama o kadar zor ki, kara kara düşünmeye başladım yani tek isim olarak yazacağımız için tüm arkadaşlarım listede olamayacak ne yapacağım bilmiyorum.. :'( |
|
![]() |
![]() |
#127 |
![]() Enlerinde yer verdiğin için teşekkürler kelebekim ama ben Nuri-efsan değilim ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#128 |
![]() :D :D :D :D :D
|
|
![]() |
#129 |
![]() Teşekkürler Kara eşref enlerinde yer verdiğin için
en yavaş paylaşım olsada listende olmak güzel... |
|