![]() |
#131 |
![]() kadir han , aşkı ilahi, karaeşref enlerinizde bana da yer verdiğiniz için teşekkür ederim ....
|
|
![]() |
![]() |
#132 |
![]() Teşekkürler Kadir Han
![]() |
|
![]() |
![]() |
#133 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#134 |
![]() Ak_kelebek ,canım enlerinde bana da yer verdiğin için teşekkürler...
|
|
![]() |
![]() |
#135 |
![]() sümeyra sağol canım
imzamın çok güzel olduğunun farkındayım 8) :D :D |
|
![]() |
#136 |
![]() Bana enlerinde yer veren değerli üyelerimize saygılarımı sunuyorum. Gözden kaçırdığım varsa hatırlatabilir.
Demokrat: Özgürlükçüye almış Nusret: Bilimsele almış Aşk-ı İlahi: Siyasi Yoruma almış Ya kardeşim şunu yapmayın, ben fanatik filan değilim!.. Ben Trabzonspor Bölümünün yanını boş gördüm GS BJK FB bölümlerinin yönetici yeri dolu, bizimki boştu, bunu kaldıramadım ve görev aldım, şimdi de sorumluluğumu yerine getirmek için çalışıyorum. Hatta öyleki foruma geldikten çook sonra gördüm Spor Bölümlerini; siyaset için burdayım ben.. |
|
![]() |
![]() |
#137 |
![]() aşk-ı ilahi ablamla karaeşref abime çok teşekkür ediyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
#138 |
![]() Beni enlerine koyan bütün arkadaslarıma teşekkurlerimi sunarım
|
|
![]() |
![]() |
#139 |
![]() [b]En İyi Aktif Üye:Dolunay-Kadim
En İyi Yardımsever Üye:Dilek ![]() En İyi Ciddi Üye:Ayhan42 En İyi Şair Üye:Sümeyra En İyi Çok Rastladığınız Üye:Kara eşref En İyi Sevdiğiniz Üye: Efser ve bu liste uzar gider ama .. :-X En İyi Fanatik Üye:Oğuzdesouza En İyi Tatlı Başbelası üye: En İyi Geveze Üye (hoşsohbet) :Yavuz sultan selim En İyi Karizmatik Üye: AccesS En İyi Kibar Üye:Halee En İyi Komik Üye (Espritüel) :Aksa34 En İyi Daimi Üye:Ak kelebek En İyi Hızlı Paylaşım Üye:Rdönmezs En İyi Yavaş Paylaşım Üye: En İyi Paylaşımcı Üye:Nur efşan En İyi Sevilen Üye:Bir başka En İyi Sevimli Üye:Politikacı En İyi Sinirli Üye: En İyi Kültürlü Üye:Yalçın En İyi Sabırlı Üye:Ayşe berra En İyi Sakin Üye:Gönülden En İyi Bayan Üye:Anatolia En İyi Erkek Üye:Haritacı En İyi İmza:Acizane44 En İyi Nick:Lûgat En İyi Efendi Üye:Lenolinessb] En Muhalefet üye:Kemalist 59 (gerçekten çok saygılı)[/ En Bilimsel üye:Dildade En Tekrarcı üye: En iyi en küçük üye: En Çok istekte Bulunan Üye:Duyguseli (+) En iyi siyasi yorum yapan üye:Engineer En iyi edebi yorum yapan üye:Alamet-i Farika En iyi dini yorum yapan üye : En iyi spor yorumu yapan üye :Ümmü seleme En Demokrati : En Milliyetcisi : En Özgürlükcüsü :Erenon En iyi Hazir cevap vereni :Kayısıkentli 44 En aykirisi :Kırık çocuk En lafi gedigine koyani :Alemdar Kullanıcı isimleri değişen arkadaşları malesef hatırlayamadığım yada kim olduklarını anlayamadığım için listeme alamadım ,çok değer verdiğim pek çok isimde malesef açıkta kaldı dostlarım unutulmadınız affınıza sığınarak bu listeyi hazırlamış bulunuyorum.. :-[ |
|
![]() |
![]() |
#140 |
![]() Enlerinde banada yer verdiğin için teşekkür ederim nazen. :-*
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 31 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 31 Misafir) | |
|
|