![]() |
#151 |
![]() En Özgürlükcüsü :Meftun
demokratik platformda herkesin kendini ifade edebilmesi konusundaki fikirlerimin anlaşılmasına sevindim... teşekkür ederim : ![]() |
|
![]() |
![]() |
#152 |
![]() Enlerinde beni unutmayan herkese teşekkür ediyorum en yakın zamanda bende hazırlayacağım inşaallah.
|
|
![]() |
![]() |
#153 | |
![]() Alıntı:
Enlerinde bana da yer verdiğin için teşekkür ederim .... |
||
![]() |
![]() |
#154 |
![]() Enlerinde banada yer verdiğin için teşekkür ederim Haritaci..
![]() |
|
![]() |
![]() |
#155 |
![]() sağol haritacı
|
|
![]() |
![]() |
#156 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#157 |
![]() En İyi Sevdiğiniz Üye:islam
teşekkürler.. |
|
![]() |
![]() |
#158 |
![]() teşekkür ederim haritacıı
![]() |
|
![]() |
![]() |
#159 |
![]() En İyi Aktif Üye:ak kelebek..
En İyi Yardımsever Üye:hıfz_ı lisan En İyi Ciddi Üye:foruma girdiğimden beri...Abdullah kaç En İyi Şair Üye:ağa En İyi Çok Rastladığınız Üye:ha_lee En İyi Sevdiğiniz Üye:dolunay kadim En İyi Fanatik Üye:yavuz sultan selim En İyi Tatlı Başbelası üye:meçhül En İyi Geveze Üye:berika.. En İyi Karizmatik Üye:dolunay kadim En İyi Kibar Üye:Alamet-i Farika En İyi Komik Üye:sedeceali En İyi Daimi Üye:milli mücahide En İyi Hızlı Paylaşım Üye:politikacı En İyi Yavaş Paylaşım Üye:rdönmez :D En İyi Paylaşımcı Üye:gönülden En İyi Sevilen Üye:kara eşref En İyi Sevimli Üye:nagihan En İyi Sinirli Üye:Alamet-i Farika(bazen sizirlisiniz) En İyi Kültürlü Üye:özgün genç En İyi Sabırlı Üye:loneliss..inşAllah doğru yazmışımdır En İyi Sakin Üye:rdönmez.. En İyi Bayan Üye:feyza.. En İyi Erkek Üye:kara eşref En İyi İmza:neşe En İyi Nick:aşkı ilahi En İyi Efendi Üye:sümeyra En Muhalefet üye:akşavaşçı En Bilimsel üye:Alamet-i Farika En Tekrarcı üye:meftun En iyi en küçük üye:mami24 En Çok istekte Bulunan Üye:mami24 abim diye tutturuyor ![]() En iyi siyasi yorum yapan üye:özgün genç.. En iyi edebi yorum yapan üye:yalçın En iyi dini yorum yapan üye :aşkı ilahi En iyi spor yorumu yapan üye :oğuz En Demokrati :dolunay kadi...gerçekten adaletine hayranım.. En Milliyetcisi :duyguseli En Özgürlükcüsü :kırık çocuk.. En iyi Hazir cevap vereni :islam En aykirisi :özgüntutsak.. En lafi gedigine koyani :aksa34 aslında yazmıyıcaktım...sonradan vazgeçtim..yazmadıklarımın affına sığınıyorum |
|
![]() |
![]() |
#160 |
![]() teşekkürler ümmü :-[
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 26 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 26 Misafir) | |
|
|