![]() |
#171 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#172 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#173 |
![]() beni baş belası seçtin yaa >
![]() belan olmaya adayım artık > ![]() :D ![]() |
|
![]() |
![]() |
#174 |
![]() benide nadidane listene alarak şereflendirdiğin için teşekkür ederim :P
|
|
![]() |
![]() |
#175 | |
![]() Alıntı:
İşte iddialı oduğum ve kendimi görmek istediğim yerler, eyvallah Seleme.. Nice zaman sonra, (1 yıla bakarak) kendimce objektif bir en gördüm.. |
||
![]() |
![]() |
#176 |
![]() Çok teşekkürler Ümmü Seleme
![]() |
|
![]() |
![]() |
#177 |
![]() ben rengarenk olmayı seviyorum benden önce davranan bazı arkadaşlar oldu ama ben de rengarenk sunuyorum listemi :-[
En İyi Aktif Üye:Alamet-i Farika (abim hep buralarda :-* ) En İyi Yardımsever Üye:Lügat(asla unutmayacağım) En İyi Ciddi Üye:loneliness (forumda ciddiyet abidesi oluyo hatta asaaabiiii ;) ) En İyi Şair Üye:nezip fazıl (yoruma gerek yoktur sanırım;şiir kipatını bekliyoruz ![]() En İyi Çok Rastladığınız Üye:murat kurt En İyi Sevdiğiniz Üye:Ayşe berra ( o bendeki yerini biliyor) En İyi Fanatik Üye:Parantez En İyi Tatlı Başbelası üye:ak kelebek :D En İyi Geveze Üye:haritacı 70 (geçenlerde nazendeyle sohbeti iyi kaynattılar :D ) En İyi Karizmatik Üye:tabeee ki de DEMOKRAT 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) En İyi Kibar Üye:Kara Eşref 8) En İyi Komik Üye:Engineer (inşAllah gelecek : ![]() En İyi Daimi Üye:RDönmezs En İyi Hızlı Paylaşım Üye:Hüdaverdi En İyi Yavaş Paylaşım Üye:benmişim :-X En İyi Paylaşımcı Üye:ümitli bekleyiş (mesela mustafa armağan arşivi :-* ) En İyi Sevilen Üye:ya ben buna bir sürü buldum...seviyorum hepinizi arkadaşlar ![]() ![]() En İyi Sevimli Üye:duyguseli (bir artı verin bakiiiimmm :D ) En İyi Sinirli Üye:alemdar En İyi Kültürlü Üye:nar (köşe yazılarına yaptığı yorumlardan kendini belli ediyor) En İyi Sabırlı Üye:dolunay kadim ![]() En İyi Sakin Üye:Hıfz-ı lisan(ufaklık resmini bile sakinliğinden bilmiştim...huzur insanı) En İyi Bayan Üye:öztürks ![]() En İyi Erkek Üye:nusret(fikir dünyama çok şey katanlardan ;) ) En İyi İmza:tabii ki tüm çankayalılar 8) ama temsilci olarak berika canı seçtim ![]() En İyi Nick:alamet-i farika (arada fabrika demek hoşuma gidiyor ama hoş bir nick meftundan sonra :P ) En İyi Efendi Üye:Taya (benim küçük kardeşim 'aile terbiyesi' denen mefhumu bünyesinde barındırır..hep böyle kal....) En Muhalefet üye:Hun Yabgu(değerli bulduğum nadir mhplilerden ![]() En Bilimsel üye:bilgi müdavimi (geleceğin bilim adamı) En Tekrarcı üye:gelmiş geçmiş en iyi tekrarcı ALİ BORANdır...o seçilmezse bir üst mahkemeye giderim :D En iyi en küçük üye:poltikacı :-* En Çok istekte Bulunan Üye:Reddiye (hüseyin çeliki bi rahat bırak be kardeşim :D kadro isteyip durma :-X ) En iyi siyasi yorum yapan üye:Tunahan (son zamanlarda kendisini göremesek de kalemi iyidir) En iyi edebi yorum yapan üye:Ayşe berra(benim şair ruhlu aşık kardeşim) En iyi dini yorum yapan üye :Ravza Rüveyda En iyi spor yorumu yapan üye : oğuz de soozaaaa :D En Demokrati :parabol(neredeyse bir yıl oluyor be parabol) En Milliyetcisi :Yaren(bu yüzden en başta önyargılı yaklaştığım üyelerden : ![]() En Özgürlükcüsü :aslında Berika ;) ama şimdi torpil gibi olmasın :-* erenon ;) En iyi Hazir cevap vereni :Demokrat En aykirisi :ak metalci (aykırı maykırı ama severim keratayı) En lafi gedigine koyani : Lügat elbetteki unuttuklarım veya unutmadığım halde yazamadıklarım var...mesela elimde olsa En kalenderi : yalçın abi En şeker kızı: Bir başka demek isterdim...çok hakedenler var ama budur listem darılmaca gücenmece yok ![]() hadi bakalım hayrını görün 8) |
|
![]() |
![]() |
#178 |
![]() Ümmücüm teşekkürler canım..
|
|
![]() |
![]() |
#179 |
![]() ak kelebek , haritacı 70, ümmüseleme enlerinizde yer verdiğiniz teşekkür ederim...
|
|
![]() |
![]() |
#180 |
![]() Meftun çok teşekkürederim...
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 27 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 27 Misafir) | |
|