![]() |
#191 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#192 |
![]() Teşekkür mesajları arasından yapılan enleri bulmak hayli zor.
Adımı yazmış ve yazacak olan herkese gönülden teşekkürler. ![]() |
|
![]() |
#193 |
![]() Çok teşekkür ederim..
![]() |
|
![]() |
![]() |
#194 |
![]() Yazılan " Enler " için teşekkür etmek serbest olduğu gibi, konuyu " sohbet " alanına çevirmek, konudan uzaklaşarak yorumlar yazmak yasaktır ve bu gibi yorumlar Yöneticiler tarafından silinerek, bu yorumları kaleme alan üyelere uyarıda bulunulacaktır..!! |
|
![]() |
#195 |
![]() En İyi Aktif Üye:ümmü seleme En İyi Yardımsever Üye:ağa En İyi Ciddi Üye:lügat En İyi Şair Üye:islam En İyi Çok Rastladığınız Üye:alamet-i faika En İyi Sevdiğiniz Üye:aşk-ı ilahi En İyi Fanatik Üye:ümmü seleme En İyi Tatlı Başbelası üye: En İyi Geveze Üye: En İyi Karizmatik Üye:dolunay kadim En İyi Kibar Üye:Ruh-i zar En İyi Komik Üye: En İyi Daimi Üye:haritacı70 En İyi Hızlı Paylaşım Üye:Hüdaverdi En İyi Yavaş Paylaşım Üye: En İyi Paylaşımcı Üye:bir başka En İyi Sevilen Üye:yalçın En İyi Sevimli Üye:nagihan En İyi Sinirli Üye:alemdar En İyi Kültürlü Üye:lügat En İyi Sabırlı Üye:deniz.feneri En İyi Sakin Üye:enfal En İyi Bayan Üye:ümmü seleme En İyi Erkek Üye:cartman En İyi İmza:acizane44 En İyi Nick:deniz.feneri En İyi Efendi Üye:romakudüs En Muhalefet üye:kemalist59 En Bilimsel üye:bilgi müdavimi En Tekrarcı üye: En iyi en küçük üye:politikacı En Çok istekte Bulunan Üye: En iyi siyasi yorum yapan üye:lügat En iyi edebi yorum yapan üye:karaeşref En iyi dini yorum yapan üye :aşk-ı ilahi En iyi spor yorumu yapan üye :politikacı En Demokrati :dolunay.kadim En Milliyetcisi :deniz.feneri En Özgürlükcüsü :parabol En iyi Hazir cevap vereni :murat emin En aykirisi :kırık_çocuk En lafi gedigine koyani :alemdar |
|
![]() |
![]() |
#196 |
![]() teşekkürler canım..
ya senin enlerinde olmak bi hoştu... olmasam eksiklik hissederdim kendimde...ama çok boş var ya.. objektif ol düşün aklına illa gelir ![]() |
|
![]() |
![]() |
#197 |
![]() Şimdilik bu kadar eklemeler yapıcam ama sadece bir kişin adını yazıyor olmak kötü olmuş
![]() ![]() En İyi Aktif Üye: Alemdar, En İyi Yardımsever Üye: En İyi Çok Rastladığınız : Sertkaya En İyi Sevdiğiniz Üye: Ak_kelebek, En İyi Fanatik Üye: En İyi Tatlı Başbelası üye: En İyi Geveze Üye: Duyguseli, En İyi Karizmatik Üye: En İyi Kibar Üye: karaEşref En İyi Komik Üye: En İyi Daimi Üye: Dolunay Kadim En İyi Hızlı Paylaşım Üye: Ümitli_bekleyiş En İyi Paylaşımcı Üye: Meftun En İyi Sevilen Üye: Neşe En İyi Sevimli Üye: Kübra En İyi Sinirli Üye: En İyi Kültürlü Üye: En İyi Sabırlı Üye: dildade En İyi Sakin Üye: Nazende En İyi Bayan Üye: Seba En İyi Erkek Üye: LoNeLiNeSS, KaDir_Han En İyi İmza: Sümeyra En İyi Nick: En İyi Efendi Üye: Yalçın En Muhalefet üye: En Bilimsel üye: En Tekrarcı üye: En iyi en küçük üye: En Çok istekte Bulunan Üye: En iyi siyasi yorum yapan üye: En iyi edebi yorum yapan üye: En iyi dini yorum yapan üye : Aşk-ı İlahi En iyi spor yorumu yapan üye : En Demokrati : En Milliyetcisi : En Özgürlükcüsü : En iyi Hazir cevap vereni : En aykirisi : En lafi gedigine koyani : |
|
![]() |
![]() |
#198 |
![]() ravzaığım enlerinde yer almak büyük mutluluk özelliklede sevilen üye kategorisinde olmak çok daha güzel
enlerin arasında yer verdiğin için allah razı olsun canım... |
|
![]() |
![]() |
#199 | |
![]() Alıntı:
![]() Ekleyeceğim bir kaç isim daha vardı ama malum bir kişi yazılıyormuş ancak ![]() Forumdaki tüm kardeşlerimi çok seviyorum . Benide yazan yazmayan herkesten Allah razı olsun . Yazmanıza gerek yok sevildiğimi bileyim yeter ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#200 |
![]() Milli Mücahide teşekkürler canım
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 26 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 26 Misafir) | |
|
|