![]() |
#211 | ||
![]() Alıntı:
ben sana teşekkür ederim ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#212 |
![]() Aşk olsun Rüveyda abla..Ne çenesizliğimi gördün.. :o
![]() ![]() |
|
![]() |
#213 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#214 |
![]() Küçük bir hatırlatma ![]() Yazılan " Enler " için teşekkür etmek serbest olduğu gibi, konuyu " sohbet " alanına çevirmek, konudan uzaklaşarak yorumlar yazmak yasaktır ve bu gibi yorumlar Yöneticiler tarafından silinerek, bu yorumları kaleme alan üyelere uyarıda bulunulacaktır..!! |
|
![]() |
#215 |
![]() enlerinde yer veren arkadaşlar hepinize teşekkür ederim
|
|
![]() |
![]() |
#216 |
![]() En iyi aktif üye:Berika
En iyi yardımsever üye: En iyi ciddi üye:Abdullah Kaç En iyi şair üye:Necip Fazıl En iyi çok rastladığınız üye:Hale En iyi sevdiğiniz üye:Dildade En iyi fanatik üye:RDönmez En iyi tatlı başbelası üye:Duyguseli En iyi geveze üye:Özgün Genç En iyi karizmatik üye: En iyi kibar üye:Ravza Rüveyda En iyi komik üye:Proff En iyi daimi üye:Merve En hızlı paylaşım üye:Hüdaverdi En iyi yavaş paylaşım üye: En iyi paylaşımcı üye:Benide Kapatın En iyi sevilen üye:Dolunay Kadim En iyi sevimli üye:Politikacı En iyi sinirli üye:Alemdar En iyi kültürlü üye:Nusret En iyi sabırlı üye:Ayşe Berra En iyi sakin üye:Ak kelebek En iyi bayan üye: En iyi erkek üye: En iyi imza:Acizane44 En iyi nick:Alamet-i Farika En iyi efendi üye:Ak Savaşçı En muhalefet üye:Üye olan tüm chpliler En bilimsel üye:Hoge mera En takrarcı üye: En iyi en küçük üye:Politikacı En çok istekte bulunan üye: En iyi siyasi yorum yapan üye:Demokrat En iyi edebi yorum yapan üye: En iyi dini yorum yapan üye: En iyi spor yorumu yapan üye: En demokratı: En milliyetçisi:Engineer En özgürlükçüsü:Parabol En iyi hazır cevap vereni:Ümmü Seleme En aykırısı:Erenon En lafı gediğine koyanı:Demokrat Boş olanları en kısa zamanda yazcam inşAllah..... |
|
![]() |
![]() |
#217 |
![]() kardelen abla teşekkür ederim mutlu oldum
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#218 |
![]() Teşekkür ettim Kardelen..
![]() |