![]() |
#221 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#222 |
![]() En iyi hazır cevap vereni:Ümmü Seleme
teşekkürlerde ben fazla hazır cevap değilim...ama hatırladığın için beni...teşekkürler |
|
![]() |
![]() |
#223 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#224 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#225 |
![]() teşekkürler kardelencim :-[
|
|
![]() |
![]() |
#226 |
![]() En İyi Aktif Üye: politikacı
En İyi Yardımsever Üye: sadeceali En İyi Ciddi Üye: En İyi Şair Üye: parabol En İyi Çok Rastladığınız Üye: ümmü seleme En İyi Sevdiğiniz Üye: Yeniden En İyi Fanatik Üye: Hale En İyi Tatlı Başbelası üye: duyguseli En İyi Geveze Üye: Hıfz-ı Lisan En İyi Karizmatik Üye: 8) En İyi Kibar Üye: Nazende En İyi Komik Üye: Aksa En İyi Daimi Üye: Dildade En İyi Hızlı Paylaşım Üye: 8) En İyi Yavaş Paylaşım Üye: En İyi Paylaşımcı Üye: Hüdaverdi En İyi Sevilen Üye: politikacı En İyi Sevimli Üye: En İyi Sinirli Üye: En İyi Kültürlü Üye: En İyi Sabırlı Üye: En İyi Sakin Üye: Ben En İyi Bayan Üye: Hale En İyi Erkek Üye: Hüdaverdi En İyi İmza: 8) En İyi Nick: Tabi ki ben tartışması bile olmaz :D En İyi Efendi Üye: kemalist69 En Muhalefet üye: En Bilimsel üye: En Tekrarcı üye: En iyi en küçük üye: efser En Çok istekte Bulunan Üye: En iyi siyasi yorum yapan üye: nusret En iyi edebi yorum yapan üye: nazende En iyi dini yorum yapan üye : En iyi spor yorumu yapan üye : Hale En Demokrati : Demokrat ![]() En Milliyetcisi : En Özgürlükcüsü : Yeniden En iyi Hazir cevap vereni : Ben Ben Ben :D En aykirisi : En lafi gedigine koyani : |
|
![]() |
![]() |
#227 |
![]() ben ben he kuralları okuya :-X isyankar çocuk :
![]() teşekkürler...hatırlaman güzel ![]() |
|
![]() |
![]() |
#228 |
![]() En İyi Aktif Üye:Alamet-i Farik-a (her daim görüyoruz..son zamanlarda geceleri daha aktif ...
![]() En İyi Yardımsever Üye:Dolunaykadim başkanım ( herdaim öyle anılıyor ) En İyi Ciddi Üye:Lügat (ciddiyetsiz haline rastlamadım ) En İyi Şair Üye:Ayşe Berra (yüreğindekini kalemine dökün ve beni duygulandıran arkadaşım ) En İyi Çok Rastladığınız Üye:Nur-u Efsan (herdaim forumda karşılaşmamak mümkün değil :D ) En İyi Sevdiğiniz Üye:Neşe (dua kardeşim ) En İyi Fanatik Üye:AK foruma gönül vermişlerin hepsi En İyi Tatlı Başbelası üye:Ümmü Seleme (başka altarnatifim yok ) En İyi Geveze Üye: ![]() En İyi Karizmatik Üye:Demokratmış.. ![]() En İyi Kibar Üye:Nar (yorumlarını beğendiğim bu listede onuda görmek istediğim arkadaşım) En İyi Komik Üye: En İyi Daimi Üye: Nusret En İyi Hızlı Paylaşım Üye:Kara Eşref En İyi Yavaş Paylaşım Üye: En İyi Paylaşımcı Üye:Ümitli Bekleyiş (hızına yetişemiyorum) En İyi Sevilen Üye:Alamet-i Farik-a (Sevmeyen yok sanırım ) En İyi Sevimli Üye:Politikacı En İyi Sinirli Üye: En İyi Kültürlü Üye:Yalçın (Güzel insana selam olsun ) En İyi Sabırlı Üye:Dildade (sinirli halini görmedim ) En İyi Sakin Üye:Ravza rubeyda En İyi Bayan Üye:Sümeyya ( iyilik dolu bir yüreğe sahip arkadaşım ) En İyi Erkek Üye:Yalçın (güzel insana yakıştıracağım tabirlerim sınırlı ) En İyi İmza: En İyi Nick:Aşk-ı İlahi En İyi Efendi Üye:Alamet-i Farika En Muhalefet üye: ![]() En Bilimsel üye: En Tekrarcı üye: En iyi en küçük üye:Politikacı En Çok istekte Bulunan Üye: En iyi siyasi yorum yapan üye:Meftun (yorumlarına laf yok ) En iyi edebi yorum yapan üye:Yalçın (haliyle) En iyi dini yorum yapan üye :Semm (yorumlarının akışına kapıldığım arkadaşım) En iyi spor yorumu yapan üye : En Demokrati :Berika (çok yere yazmak istediğim arkadışım) En Milliyetcisi : En Özgürlükcüsü :Berika En iyi Hazir cevap vereni :Ümmü Seleme (ben elinde kaldım :D) En aykirisi : En lafi gedigine koyani :Hüdaverdi ( sağolsun ) Not :Tek kişi çok zor oldu.. yazamadıklarımdan af ola... |
|
![]() |
![]() |
#229 |
![]() gönülden canım dua kardeşim enlerinde yer almak beni çok mutlu ettin allah razı olsun canım :-*
|
|
![]() |
![]() |
#230 |
![]() teşekkür ederim canan :
![]() |
|
![]() |
Konuyu Toplam 14 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 14 Misafir) | |
|
|