![]() |
#251 |
![]() dildade ve meçhul enlerinizde yer verdiğiniz için teşekkürler :-*
|
|
![]() |
![]() |
#252 |
![]() nazande
haritacı meçhul teşekkürler : ![]() |
|
![]() |
![]() |
#253 |
![]() En İyi Aktif Üye:
En İyi Yardımsever Üye:dolunay kadim En İyi Ciddi Üye:necip fazıl En İyi Şair Üye: En İyi Çok Rastladığınız Üye:bir aşka En İyi Sevdiğiniz Üye:bir başka En İyi Fanatik Üye:ben En İyi Tatlı Başbelası üye:politikacı En İyi Geveze Üye:ben En İyi Karizmatik Üye:bu bende değişmez tabiki nusret En İyi Kibar Üye:ben En İyi Komik Üye:aksa En İyi Daimi Üye:ben kendimi bildim bileli duyguseli burada En İyi Hızlı Paylaşım Üye: En İyi Yavaş Paylaşım Üye: En İyi Paylaşımcı Üye: En İyi Sevilen Üye:politikacı En İyi Sevimli Üye:bir başka En İyi Sinirli Üye:BEN En İyi Kültürlü Üye:yeni adını yazamıyorum tayyipleyiz En İyi Sabırlı Üye:Allah forum yönetiminden razı olsun maşallah çok sabırlılar ben olsam öünme gelen provokatörü uyarmadan balardım En İyi Sakin Üye: En İyi Bayan Üye:tabiki iii tüm bayanlar En İyi Erkek Üye: En İyi İmza:roma fethedlecektir En İyi Nick:milli mücahide En İyi Efendi Üye: En Muhalefet üye:buna en muhalefet değilde ölümüne muhalefet üye dersek daha iyi olur o da foruma giren chp liler En Bilimsel üye: En Tekrarcı üye: En iyi en küçük üye:politikacı galiba En Çok istekte Bulunan Üye: En iyi siyasi yorum yapan üye: En iyi edebi yorum yapan üye: En iyi dini yorum yapan üye : En iyi spor yorumu yapan üye : En Demokrati : En Milliyetcisi : En Özgürlükcüsü : En iyi Hazir cevap vereni : En aykirisi : En lafi gedigine koyani : |
|
![]() |
![]() |
#254 |
![]() romakudüs sağol
![]() |
|
![]() |
![]() |
#255 |
![]() Romakudüs..Teşekkür ediyorum kardeşim..Allah razı olsun..
![]() |
|
![]() |
#256 |
![]() En İyi Aktif Üye: Hüdaverdi
En İyi Yardımsever Üye: Dolunay Kadim En İyi Ciddi Üye: Necip Fazıl En İyi Şair Üye: Necip Fazıl En İyi Çok Rastladığınız Üye: Özgün Genç En İyi Sevdiğiniz Üye: En İyi Fanatik Üye: Parantez En İyi Tatlı Başbelası üye: milli mücahide En İyi Geveze Üye: En İyi Karizmatik Üye: Onlybullet En İyi Kibar Üye: Alamet-i Farika En İyi Komik Üye: Demokrat En İyi Daimi Üye: Duyguseli En İyi Hızlı Paylaşım Üye: En İyi Yavaş Paylaşım Üye: En İyi Paylaşımcı Üye: ismihan En İyi Sevilen Üye: Yalçın En İyi Sevimli Üye: En İyi Sinirli Üye: Alemdar En İyi Kültürlü Üye: Müntesip En İyi Sabırlı Üye: Yalçın En İyi Sakin Üye: Hıfz ı Lisan En İyi Bayan Üye: Berika En İyi Erkek Üye: Demokrat En İyi İmza: Meftun ;) En İyi Nick: Hıfz ı Lisan En İyi Efendi Üye: nusret En Muhalefet üye: Hun Yabgu En Bilimsel üye: erenon En Tekrarcı üye: En iyi en küçük üye: sadeceali (yeni ismini hatırlayamadım, affen..) En Çok istekte Bulunan Üye: En iyi siyasi yorum yapan üye: Loneliness En iyi edebi yorum yapan üye: Yalçın En iyi dini yorum yapan üye : Murat Kurt En iyi spor yorumu yapan üye : En Demokrati : Aktunahan En Milliyetcisi : Onlybullet En Özgürlükcüsü : Erenon En iyi Hazir cevap vereni : Necip Fazıl En aykirisi : Kırık Çocuk En lafi gedigine koyani : Engineer --- Bir Başka, Abrek, Loneliness, Demokrat, Hüdaverdi, Ayhan_42, Alemdar, Parantez, Ha_lee, Nusret, Murat_kurt, Parabol, Oğuz de Souza, Kırık Testi, Berika, Kara Eşref, Ayşe Berra, Nazende, Haritacı70, Meftun, Milli Mücahede, Gönülden, Dildade eksik olmayın, teşekkürler. |
|
![]() |
#257 |
![]() eyüp kardesim beni komedyen yapmissin
![]() |
|
![]() |
#258 |
![]() teşekkür ederim
![]() |
|
![]() |
#259 |
![]() Dualar müşterek Yalçın abi, Ahmet abi ehli muhabbet adamsın vesselam ( kötü manada değil ;) ), ben teşekkür ederim Berika.
|
|
![]() |
#260 |
![]() teşekkür ederim lügat
![]() beğenmen beni çok mutlu etti ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 19 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 19 Misafir) | |
|
|