![]() |
#261 |
![]() Teşekkür ediyorum Lügat,sağolun..
![]() |
|
![]() |
![]() |
#262 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#263 |
![]() En İyi Aktif Üye: Alamet-i Farika En İyi Yardımsever Üye: Dolunay Kadim En İyi Ciddi Üye: Loneliness ( dönüşü sert oldu.. ) En İyi Şair Üye: Necip Fazıl.. En İyi Çok Rastladığınız Üye: oguzdesooza En İyi Sevdiğiniz Üye: romakudus En İyi Fanatik Üye: özgüngenç – Trabzonspor ( Galatasaraylıyım belirteyim..) En İyi Tatlı Başbelası üye: :-\ En İyi Geveze Üye: :-\ En İyi Karizmatik Üye: Yalçın En İyi Kibar Üye: Nusret En İyi Komik Üye: Engineer En İyi Daimi Üye: Demokrat En İyi Hızlı Paylaşım Üye: Hüdaverdi… En İyi Yavaş Paylaşım Üye: :-\ En İyi Paylaşımcı Üye: Duyguseli En İyi Sevilen Üye: Berika En İyi Sevimli Üye: Ha lee En İyi Sinirli Üye: :-\ En İyi Kültürlü Üye: Lügat En İyi Sabırlı Üye: Dolunay Kadim.. En İyi Sakin Üye: Benide_Kapatın En İyi Bayan Üye: Bir Başka En İyi Erkek Üye: Wantedturk En İyi İmza: tabiî ki Çankayalılar… En İyi Nick: YavuzSultanSelim En İyi Efendi Üye: Yalçın En Muhalefet üye: Hun Yabgu En Bilimsel üye: :-\ En Tekrarcı üye: edindiğim bilgilere göre Ali BORANmış.. En iyi en küçük üye: Politikacı En Çok istekte Bulunan Üye: :-\ En iyi siyasi yorum yapan üye: Meftun (namı-ı diğer ak_saliha) En iyi edebi yorum yapan üye: Alemet-i Farika En iyi dini yorum yapan üye : Hıfz-ı Lisan En iyi spor yorumu yapan üye : YavuzSultanSelim En Demokratik : :-\ En Milliyetcisi : :-X En Özgürlükcüsü : Berika En iyi Hazir cevap vereni : Demokrat En aykirisi : Kemalist59 En lafi gedigine koyani : Demokrat.. Gerçekten de enleri yazmak zor oluyormuş. 1 haftadır uğraşıyorum.. umarım kimseyi kırmamışımdır. Öyle bişey olmuşsa affola.. şunuda belirtmek isterim ki genelde ilk aklıma gelenleri yazdım. ..tAya.. |
|
![]() |
![]() |
#264 |
![]() Teşekkür Ederim Taya
![]() |
|
![]() |
![]() |
#265 |
![]() taya, enlerinizde yer almaktan cok mutluluk duydum tesekkurler
![]() |
|
![]() |
![]() |
#266 |
![]() sağol kardeşim
![]() |
|
![]() |
#267 |
![]() Enlerinde yer veren çok sevdiğim değerli dostlarıma minnet olsun.
![]() |
|
![]() |
![]() |
#268 |
![]() Taya , enlerinde banada yer verdiğin için teşekkür ederim , çok mutlu oldum ... ;)
|
|
![]() |
![]() |
#269 |
![]() inanın sizin mutlu olmanızın mutluluğu içersindeyim.. ;) |
|
![]() |
![]() |
#270 |
![]() En İyi Nick: YavuzSultanSelim
En iyi spor yorumu yapan üye : YavuzSultanSelim teşekkürler taya ![]() |