![]() |
#271 |
![]() kardeşim çok teşekkürler...
|
|
![]() |
![]() |
#272 |
![]() En İyi Aktif Üye: Hüdaverdi
En İyi Yardımsever Üye: Hiç elimden tutan olmadı ![]() En İyi Ciddi Üye: Nusret En İyi Şair Üye: Dolunay Kadim En İyi Çok Rastladığınız Üye: Ümmü Seleme En İyi Sevdiğiniz Üye: Nusret En İyi Fanatik Üye: parantez (akkparti) En İyi Tatlı Başbelası üye: akmehmet En İyi Karizmatik Üye: duyguseli En İyi Kibar Üye: KaraEşref En İyi Komik Üye: RDönmezS En İyi Daimi Üye: Ak Saliha (meftun) En İyi Hızlı Paylaşım Üye: Ak Kelebek En İyi Yavaş Paylaşım Üye: Berika En İyi Paylaşımcı Üye: Hüdaverdi En İyi Sevilen Üye: İsmihan En İyi Sevimli Üye: Bir Başka En İyi Sinirli Üye: Alemdar (tutabilene aşk olsun) En İyi Kültürlü Üye: Alamet-i Farika En İyi Sabırlı Üye: Alamet-i Farika En İyi Sakin Üye: Hıfz-ı Lisan En İyi Bayan Üye: nar En İyi Erkek Üye: Demokrat En İyi İmza: acizane44 En İyi Nick: ümitli bekleyiş En İyi Efendi Üye: gönülden En (iyi) Muhalefet üye: Kemalist59 En Bilimsel üye:Yalçın En iyi en küçük üye: politikacı En çok istekte bulunan Üye: duyguseli En iyi siyasi yorum yapan üye: Yeniden (gelecek vadediyor) En iyi edebi yorum yapan üye: Asimov (Müntesip) En iyi dini yorum yapan üye : Lügat En iyi spor yorumu yapan üye : oğuzdesouza En iyi Hazir cevap vereni : Demokrat En Demokrati : Yaren En Milliyetcisi : Orhu_N_utu_Kuran En Özgürlükcüsü: Özgürlükçülük mini eteği savunmak değil, İdeolojilere yaşam hakkı tanıyabilmektir. Misal: Kürt Sorunu - Misal: Hrant Dink... Ayrıca tipik sağcılıktan uzak durmaktır. En aykirisi : Black Metal |
|
![]() |
![]() |
#273 |
![]() benim ismim demokrat >
![]() ![]() |
|
![]() |
#274 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#275 |
![]() Teşekkür Ederim..
![]() |
|
![]() |
![]() |
#276 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
#277 |
![]() ozgun genc enlerinde yer verdigin icin tesekkur ederim
|
|
![]() |
![]() |
#278 |
![]() Lügat,Taya ve Özgün genç. Teşekkür ettim kardeşcanlar Allah razı olsun.. (+) :-*
|
|
![]() |
#279 |
![]() özgün genç teşekkür ederim enlerinde yer almak çok güzel +:-*
|
|
![]() |
![]() |
#280 |
![]() Özgün genç teşekkürler...
![]() |