Hayata Dair Anketler (Ak Parti Forum) Siyasi anketler dışında üyelerin serbetsçe anket açacakları bölüm. |
Anketimiz: üzerinde yabancı devletlerin amblemi, sembolü veya bayrakları olan kıyafetler giyiyormusunuz? | |||
evet |
![]() ![]() ![]() ![]() |
11 | 8.46% |
hayır |
![]() ![]() ![]() ![]() |
119 | 91.54% |
Katılımcı sayısı: 130. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#51 |
![]() BEN ASLA GİYMEM ..ARKADŞ BİGÜN AMERİKA BAYRAKLI TİŞORT GİYMİŞ ÜSTÜNE YÜRÜMÜŞLER ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
![]() giymiyorum, ingilizce yazılı giyimleri de giymek istemem ama türkçe yazılı bluz bulamıyorum ki :-[
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
![]() bende çoğunlukla sayısal imgeler içeren t-shirtler giyiyorum fakat arkdşın dediği gibi düzgün türkçe yazan bulamıyoruz ki ayrıca yazının çok önemi yok bence önemli olan ne düşündüğün
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
![]() hiç giymedim giymem de zaten...tarzım değilll :P
şaka şaka tarzım bile olsa asla giymem..benim kendime göre harika bir modam var zatenn ![]() |
|
![]() |
![]() |
#55 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
![]() hiç yapmıyacağım bişey asla asla asla.ölümüne asla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
![]() Küçükken bir kazağım vardı, üzerinde AMERICAN FAVORİTE yazıyordu, çok seviyordum o kazağımı, tabii üzerindekinin anlamını bilmiyordum >
![]() Benim küçülen giyimlerimi komşunun oğluna veriyordu annem, onu da vermişti, çocuğun üzerinde gördüm onu, çok üzüldüm ya, benim sebebimle SEVGİLİM AMERİKA yazılı bir kazak giyiyor :'( :'( Bir daha asla yazılı bir giyim almayacağım ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|