![]() |
#301 |
![]() oy verme islemi bitmistir, simdi yetkili arkadas sayim yapiyor, kesin sonuclar aciklanacaktir ;)
|
|
![]() |
#302 |
![]() hayırlı olsun
|
|
![]() |
![]() |
#303 |
![]() ha gayret ha gayret kafes ilk 10 sayfayi bitirdim sayilir
![]() |
|
![]() |
![]() |
#304 |
![]() helal olsun kardes... basaracaksin bu isi sen
![]() |
|
![]() |
#305 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#306 |
![]() Kolay gelsin Kafes..
![]() |
|
![]() |
![]() |
#307 |
![]() Hayatımdaki en son yapacağım şey. :D :D nasıl kabul etti şaşırdım zaten :o
![]() |
|
![]() |
![]() |
#308 |
![]() En İyi Aktif Üye: En İyi Yardımsever Üye: En İyi Ciddi Üye: En İyi Şair Üye: En İyi Çok Rastladığınız Üye: En İyi Sevdiğiniz Üye: En İyi Fanatik Üye: En İyi Tatlı Başbelası üye: En İyi Geveze Üye: En İyi Karizmatik Üye: En İyi Kibar Üye: En İyi Komik Üye: En İyi Daimi Üye: En İyi Hızlı Paylaşım Üye: En İyi Yavaş Paylaşım Üye: En İyi Paylaşımcı Üye: En İyi Sevilen Üye: En İyi Sevimli Üye: En İyi Sinirli Üye: En İyi Kültürlü Üye: En İyi Sabırlı Üye: En İyi Sakin Üye: En İyi Bayan Üye: En İyi Erkek Üye: En İyi İmza: En İyi Nick: En İyi Efendi Üye: En Muhalefet üye: En Bilimsel üye: En Tekrarcı üye: En iyi en küçük üye: En Çok istekte Bulunan Üye: En iyi siyasi yorum yapan üye: En iyi edebi yorum yapan üye: En iyi dini yorum yapan üye : En iyi spor yorumu yapan üye : En Demokrati : En Milliyetcisi : En Özgürlükcüsü : En iyi Hazir cevap vereni : En aykirisi : En lafi gedigine koyani : En Sinir Bozucu Üye: En İyi Partisine Bağımlı Üye: En İyi ülkesine Bağlı Üye: En Güzel Yorum Yazan Üye: En Kavgacı Üye: En Nazik Üye: |
|
![]() |
![]() |
#309 |
![]() enlerin hazirlanma suresi dolmustur. bosuna hazirlamayin arkadaslar, mesajlariniz silinecektir. silinmese de kaale alinmayacaktir
![]() |
|
![]() |
![]() |
#310 |
![]() En İyi Aktif Üye:Kafes
En İyi Yardımsever Üye:Meftun En İyi Ciddi Üye:Dolunay Kadim En İyi Şair Üye:Necip Fazıl En İyi Çok Rastladığınız Üye:Politikacı En İyi Sevdiğiniz Üye:Meftun En İyi Fanatik Üye:Oğuz de souza En İyi Tatlı Başbelası üye:ummu selleme En İyi Yürekli Üye:Meçhul En İyi Karizmatik Üye:Demokrat En İyi Kibar Üye:Politikacı En İyi Komik Üye:Leonidas En İyi Daimi Üye:Karaeşref En İyi Hızlı Paylaşım Üye:YavuzSultanSelim En İyi Yavaş Paylaşım Üye(Fakat temiz yürekli üye):Neşe En İyi Paylaşımcı Üye:Akmehmet Aktif En İyi Sevilen Üye:Meftun En İyi Sevimli Üye:Deniz.Feneri En İyi Sinirli Üye(İyi insan):Alemdar En İyi Kültürlü Üye:Haritacı En İyi Sabırlı Üye:Meftun En İyi Sakin Üye:Politikacı En İyi Bayan Üye:Meftun En İyi Erkek Üye:Demokrat En İyi İmza:Politikacı(Kafes hakkındaki teşekkürü ve KAFESİN güzel imzası) En İyi Nick:Deniz.Feneri En İyi Efendi Üye:RDÖNMEZ En Muhalefet üye:CHP ye karşı Hüdaverdi En Bilimsel üye:Ağa En Tekrarcı üye:Ummu Selleme En iyi en küçük üye(Küçük,fakat aklı büyük):Politikacı En Çok istekte Bulunan Üye:Taya En iyi siyasi yorum yapan üye:Abrek En iyi edebi yorum yapan üye:Kafes En iyi dini yorum yapan üye :Demokrat En iyi spor yorumu yapan üye :Politikacı En Demokrati :Demokrat ![]() En Milliyetcisi :Alemdar En Özgürlükcüsü :Siyah Gül En iyi Hazir cevap vereni :Hüdaverdi En aykirisi(sert üslublu,fakat çok iyi kalpli:bülent arınç gibi:küsmeyin) :Alemdar En lafi gedigine koyani :YavuzSultanSelim En Sinir Bozucu Üye(Aslında çok sevdiğim kişiler arasında,fakat format gereği yazmam gerek:sevdiğimden yazıyorum,sinir olduğumdan değil):Dolunay Kadim En İyi Partisine Bağımlı Üye:Meftun(SALİHA ABLA) En İyi ülkesine Bağlı Üye:Buna cevap veremem,çünkü bütün üyeler bağımlı..Hatta ülkede yaşayan bütün insanlar. En Güzel Yorum Yazan Üye:Yalçın(ÜSTAD) En Kavgacı Üye:Alemdar(Ama özünde iyi biri.) En Nazik Üye:MRTH_CN |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 23 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 23 Misafir) | |
|
|