![]() |
#11 |
![]() çilike katılmıyorum çünkü dershaneler kalkmasa bile okulda öğretmenlerin en iyi şekilde ders verdiğine inanıyorum bir öğrenci kulağını derse verirse isteyerek, kapar zaten
bilgileri bide kendi çalışcak yeter.Dershaneler dursun isteyen gider isteyen gitmez.O öğrenciye kalmış bişey... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() çilike katılmıyorum... Parası olan gidemiyor diye dershaneler kapanırsa o zaman Türkiye'de kaç tane özel okul var onlar da kapatılmalı. Böyle olursa da hizmet diye bir şey kalmaz
![]() Türkiye'de bu düzen olduğu sürece, böyle öğretmenler olduğu sürece değişen bi şey olmaz.. Salla başı, al maaşı hesabıyla bu ülke ilerlemez.. Üniversiteyi kazanınca da pek bi şey değişmeyecektir.. Bizim ülkemizdeki üniversiteler bilimden çok siyasete önem veriyor.. İşi o ya... Geçen sene Uludağ Üniversitesi araştırmalara para yok diye bütçe ayırmazken, cumhuriyet mitinglerine nassıl oluyorsa para buluyordu.. İşte bu düzen var olduğu sürece biz çok bakarız arkadan.. MEB ne kadar uğraşırsa uğraşsın, Başbakanımız ne kadar Dershaneler kapanacak dese de dershaneler bu ülkenin gerçekleridir ve hep olacaktır.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Okulda öğretmenlerin doğru düzgün ders vermiyor olması genellenmemeli bence çünkü ben mesela okulumda çok iyi bir eğitim aldım,alıyorum ve dersaneye gitmesem de iyi bir yere girebilirim biliyorum...Bence dersaneyi kaldırmak yerine okullardaki kaliteyi yükseltmek adına birşeyler yapılmalı.Mesela şöyle birşey de var; Anadolu Öğretmen Liselerinden mezun olanları yüzde doksanı eğitim fakültesine gidiyor ama eğitimci karaktere sahip olanlar yüzde onu bile değildir..Ben de Anadolu Öğretmen Lisesindeyim o yüzden biliyorum.Sorunun köküne inilmeli yani,okullar için iyi öğretmen yetiştirmeye bakılmalı..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
Komunizm vari cozumler dusunmek yerine her turlu imkani sunup tercihi ogrenciye birakmak lazim diye dusunuyorum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() bizim hocada diyor dershanede öğrenirsiniz diye.ben dershaneye gitmedim.ama sebebi ekonomik durumlar değildi.dershane düşmanlığıydı ailemin..ona verceğimiz parayla,Çok pahalı bi ders seti aldık.ve işede yaradı.güzel bi lisedeyim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
|
|