AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 08-13-2008, 20:22   #11
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Standart DERSHANELERİ !!!!!!!
çilike katılmıyorum çünkü dershaneler kalkmasa bile okulda öğretmenlerin en iyi şekilde ders verdiğine inanıyorum bir öğrenci kulağını derse verirse isteyerek, kapar zaten
bilgileri bide kendi çalışcak yeter.Dershaneler dursun isteyen gider isteyen gitmez.O öğrenciye kalmış bişey...
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-13-2008, 21:27   #12
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
çilike katılmıyorum... Parası olan gidemiyor diye dershaneler kapanırsa o zaman Türkiye'de kaç tane özel okul var onlar da kapatılmalı. Böyle olursa da hizmet diye bir şey kalmaz

Türkiye'de bu düzen olduğu sürece, böyle öğretmenler olduğu sürece değişen bi şey olmaz.. Salla başı, al maaşı hesabıyla bu ülke ilerlemez.. Üniversiteyi kazanınca da pek bi şey değişmeyecektir.. Bizim ülkemizdeki üniversiteler bilimden çok siyasete önem veriyor.. İşi o ya...

Geçen sene Uludağ Üniversitesi araştırmalara para yok diye bütçe ayırmazken, cumhuriyet mitinglerine nassıl oluyorsa para buluyordu.. İşte bu düzen var olduğu sürece biz çok bakarız arkadan..

MEB ne kadar uğraşırsa uğraşsın, Başbakanımız ne kadar Dershaneler kapanacak dese de dershaneler bu ülkenin gerçekleridir ve hep olacaktır..
oguzdesouza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-13-2008, 21:52   #13
Kullanıcı Adı
çilik
Alıntı:
[O Nickli Üyeden Alıntı
bjektif ]
çilike katılmıyorum çünkü dershaneler kalkmasa bile okulda öğretmenlerin en iyi şekilde ders verdiğine inanıyorum bir öğrenci kulağını derse verirse isteyerek, kapar zaten
bilgileri bide kendi çalışcak yeter.Dershaneler dursun isteyen gider isteyen gitmez.O öğrenciye kalmış bişey...
Okulda Öğretmenler veriyor mu ders Allah aşkına yüzde kaçı mesleğini para için yapmıyor..bakın benim çevremde örnekler bile var 1 sene oturupta maaşını almış çok öğretmen tanıyorum..biz soruncada hocam biz öss de napıcaz dershaneye gitmeden olmaz diyorlar ...
çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-14-2008, 14:47   #14
Kullanıcı Adı
Whitecloud
Okulda öğretmenlerin doğru düzgün ders vermiyor olması genellenmemeli bence çünkü ben mesela okulumda çok iyi bir eğitim aldım,alıyorum ve dersaneye gitmesem de iyi bir yere girebilirim biliyorum...Bence dersaneyi kaldırmak yerine okullardaki kaliteyi yükseltmek adına birşeyler yapılmalı.Mesela şöyle birşey de var; Anadolu Öğretmen Liselerinden mezun olanları yüzde doksanı eğitim fakültesine gidiyor ama eğitimci karaktere sahip olanlar yüzde onu bile değildir..Ben de Anadolu Öğretmen Lisesindeyim o yüzden biliyorum.Sorunun köküne inilmeli yani,okullar için iyi öğretmen yetiştirmeye bakılmalı..
Whitecloud isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-14-2008, 17:27   #15
Kullanıcı Adı
Kafes
Alıntı:
Whitecloud Nickli Üyeden Alıntı
Okulda öğretmenlerin doğru düzgün ders vermiyor olması genellenmemeli bence çünkü ben mesela okulumda çok iyi bir eğitim aldım,alıyorum ve dersaneye gitmesem de iyi bir yere girebilirim biliyorum...Bence dersaneyi kaldırmak yerine okullardaki kaliteyi yükseltmek adına birşeyler yapılmalı.Mesela şöyle birşey de var; Anadolu Öğretmen Liselerinden mezun olanları yüzde doksanı eğitim fakültesine gidiyor ama eğitimci karaktere sahip olanlar yüzde onu bile değildir..Ben de Anadolu Öğretmen Lisesindeyim o yüzden biliyorum.Sorunun köküne inilmeli yani,okullar için iyi öğretmen yetiştirmeye bakılmalı..
Evet katiliyorum. Ustelik bazi ogrenci dershane yoluyla daha iyi yere gelebilir, bazi ogrencinin gereksinimi bile kalmaz.

Komunizm vari cozumler dusunmek yerine her turlu imkani sunup tercihi ogrenciye birakmak lazim diye dusunuyorum.
Kafes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-14-2008, 17:52   #16
Kullanıcı Adı
politikaci
bizim hocada diyor dershanede öğrenirsiniz diye.ben dershaneye gitmedim.ama sebebi ekonomik durumlar değildi.dershane düşmanlığıydı ailemin..ona verceğimiz parayla,Çok pahalı bi ders seti aldık.ve işede yaradı.güzel bi lisedeyim
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)