![]() |
#21 |
![]() Hektor oyle davranmasa zaten ne Troy efsane olurdu ne de biz yorumlamıs olurduk ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |||
![]() Alıntı:
dövüştü yenildi derlerdi bence ![]() bir adamı alt edemedi derlerdi. böyle bir durumda duygu değil akıl kullanılmalı. yoksa canımızdan oluruz ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() sen öle yapardın dostum o zamann 8)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() guzel hoş yazmısısn sımdı o durumu ıkı acıdan ele almak gerek o zamanlar destansı bır hava sergılenıyordu yanı ıkı tane yıgıt er meydanına cıkmıs bre pehlıvan edalarıyla hareket ederdı ..Kısaca nam dedıklerı kavram dah bıro n plandaydı ,ben olsam ne yapardım ,bende onun yaptıgı gıbı karsısına cıkardım bak tım yenılıyor gıbıyım ordan bır keskın nısancı okcuyu ayarlardım eger kaybedıyor gıbı olursam onu devreye sokardım..Cunku kısının degıl toplumun menfaatı onemlıdıR..
ıkıncısı en son yazdıgın paragraflarıda okudum haklılık payın yuksek ancak onların bıze barbar demesı pek onemsenecek bı durum oldugunu su nokatada dusunmuyorum..Sana soyle bır ornek vereyım kardesım; yakın zamanda TRT de Osmanlı Devletının kurulusunun belgeselını ızledım ve bır kez daha kendı geçmısımle ecdadımızla gurur duydum.. Manevıyat ,adalet,hak ,hukuk,Mıılletın cıkarı,fethedılen yerlerdekı ınsanlara zulmet emtmeden yasama hakkı tanımamız, daha sonra bızanslı olupta bu hosgorumuzden etkılenıp muslaman olanlar vb. butun anlatılan gerçekler ınsanı bır kez daha ne kadar yuce bır mılllete ,geçmişe sahıp oldugunu nasıl yedı duvele dunyaya TARIH YAZDIGIMIZı cok acık bır sekılde bıze hatırlattı..O yuzden denk gelırse sozlerıne katılmakla bırlıkte o belgeselı ızlemenı tavsıye ederım.. Bize barbar deselerde bız geçmısımızden gordugumuz hos goruyu asla vazgecmemelıyızz tabı kı bu menfaatlermızııde yok sayalım anlamına gelmıyor.Gereklı oldugu yerde uyuyan aslanı uyandırmayı cengaverı gostermeyıde cok ıyı bılırz evellallah.. . Sadece herşeyı bıze yakısacak sekılde yapmaya devam edelım.etmeye devam edıyoruz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|