|
![]() |
#1 |
![]() Ezbere konuşulan yeri anlayamadım?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Sadece sizinle ilgili değil. Ezbere konuşmak beğenmediğiniz bir insanın söylediği herhangi doğru bir sözü bile sırf "o insan söyledi" diye buruşturup çöpe atmak, yok saymaktır.
Ben sizin yorumunuzdan ve diğer birkaç kişinin yaptığı yorumdan "ezbere konuşma" çıkardım. Yani AKP ya da CHP, SP dediğiniz nedir ki? Onların hepsi bugün varlar, yarın yoklar; baki olan ise "hoş bir sada" bırakmak. Kim yapıyorsa iyiyi, bırakalım yapsın... Şucu bucu olmak, kimseye yarar getirmiyor. Tereddütsüz; Bunu size söylemiyorum. Ezbere konuşmaktan buraya geldi mesele...(: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Sayın saygıdeğer tereddütsüz kardeş..Alevilik olayı konusunda katılmıyorum..Peki neden..? Alevi kardeşlere saygımız var eyvAllah..Ama alevilik bir din değildir ki din kitaplarında yer alsın..Aleviler zaten müslümanız demiyorlar mı..? O halde niye ayrıca yer almasını istiyorlar.. hristiyanlık anlatılıyor,yahudilik budistlik anlatılıyor çünkü hepsi ayrı bir din..Ama alevilik bir din değildir..Din kültürü var olan dinleri işler,onları anlatır..
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|