![]() |
#1 |
![]() Ben her şeye bu kadar umutla bakarken yeniden ne varsa umuda dair yıktın da gittin
![]() Bir yerlerde hatalıyım biliyorum beklide hatalarım en başa dayanıyor Çok umut kırdım çok yürek param parça oldu yolumda bedel ödüyormuşum Öyle diyorlar... :undecided: Ben borcumu yüreğimi harcayıp verdim Hala alacağı olan varsa alsın ![]() üstü kalsın…. :hi: Ama ya sen sen neden herşeyi böyle parçaladın yağmaladın serdiğim yürek zaten senindi zarar ziyan etmene ne gerek vardı ki ![]() Ama işte sen ![]() Sen öyle bir anda gittin ki Tam ben hayata bi anlam yüklemiştim Daha önce yüklemediğim bi anlam yaşamak gibi mutluluk gibi aşk gibi…. ;utandım Sen tamda bana yakınken tamda elimi uzatacakken tamda benim diyecekken umutlarım tamda kıyılara vuracakken gittin… ![]() Sevdiğim... :embarrassed: Aşkın yüreğimden sebepsizce derin acısıyla çıkıp gidiyor Durduramıyorum... seni.. şimdi ve bundan sonra güneş batmadan yarım kalıcak tıpkı bu aşk gibi…. :gul3: tıpkı benim gibi....:1a:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Şiiri sizmi yazdınız?
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() hayır alıntı
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() teşekkürederim,paylaşmış olmam da önemli değil mi
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() farkındayım,bi şey demedim yaff
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Tam ben hayata bi anlam yüklemiştim
Daha önce yüklemediğim bi anlam yaşamak gibi mutluluk gibi aşk gibi…. ;utandım Sen tamda bana yakınken tamda elimi uzatacakken tamda benim diyecekken umutlarım tamda kıyılara vuracakken gittin… ![]() gerçekten mükemmel bir şiir içinde kendimi buldum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|