AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 10-17-2008, 02:17   #21
Kullanıcı Adı
MILLI DAVA
Alıntı:
Mu-Alim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1. Hayır tabi ki, herkes için geçerli. Zaten herkes için geçerli olduğunu düşündüğümü göstermek için Adanalı örneğini verdim. Dolayısıyla gereksiz bir soru.

2. Aynı şeyi yapmaya devam ediyorsunuz. Şu anda karşımda bir CHP'li olsaydı Ak Parti'nin deniz kenarındaki lokantalara getirdiği içki yasaklarından, belediyelere bağlı lokantalara koyduğu içki yasağından, Ak Parti'nin başörtüsü ile ilgili düzenleme getirme çabalarından bahsediyor olurdu ve şu anda sizin söylediğinizin tam aksi yönde bir savunma geliştirerek Ak Parti'nin Fethullah Gülen'in emir ve komutası eşliğinde ülkeye şeriatı güle oynaya getireceğini iddia ediyor olurdu. Bundan sonraki cevabınızda da muhtemelen Fethullah Gülen ile ilgili konuşacaksınız. Dolayısıyla bu soru da hiç tatmin edici ve mantıklı değil.

3. Bakınız cevap 2.

1. gec o ayaklari akp liler genelde bir partili hata yaptiginda tüm partiyi elestirirken siz kendi partiniz söz konusu oldugunda bir kisinin yaptigi tüm partiliye mal edilmemeli diyorsunuz yada bizden bunu bekliyorsunuz,

eger sizin dediginiz gibi olacaksa görelim sayin basbakanin tavrini da ona göre de mal etmiyelim partinize degilmi

soruyorum gerek artvin teskilatindaki alem gerek simdiki yapilan rezalet konusunda nasil bir tavir bekliyoruz basbakan dan ?#

2. bu sorunun cevabini vermistim Horoz dövüsünün geregidir

3. Fetulah gülen :shades: o mu seriyati getirecekmis seriyati getirecegini iddia edenin aklindan sasarim,. malum hoca biraksinda seriyati getirmeyi Dostlarina zulmü bitirmesine ikna etsin o kadar da hatiri vardir heralde
Alt 10-17-2008, 02:23   #22
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
1. Hala aynı şeyi tekrarlıyorsunuz. "Siz Akpliler" diyerek hiç tanımadığınız birisini de hemen "ezberinizdeki" kurumun içine sokuyorsunuz. Ben benim; hiçbir parti ya da kuruma kiraya vermedim beynimi...Kim ne düşünür, kim ne tavır sergiler, umrumda değil; beni ilgilendiren şahsımdır.

2. Bkz. önceki mesaj cevap 2.

3. CHPliler de "şeriat gelmeyecek" diyenlerin aklından şüphe ediyor. Zaten bu ülke ne çektiyse herkesin birbirinin aklından şüphe etmesinden ve sizin de şu anda yaptığınız gibi herkesin en çok kendisini akıllı görmesinden çekti, çekiyor...
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-17-2008, 02:32   #23
Kullanıcı Adı
MILLI DAVA
Alıntı:
Mu-Alim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1. Hala aynı şeyi tekrarlıyorsunuz. "Siz Akpliler" diyerek hiç tanımadığınız birisini de hemen "ezberinizdeki" kurumun içine sokuyorsunuz. Ben benim; hiçbir parti ya da kuruma kiraya vermedim beynimi...Kim ne düşünür, kim ne tavır sergiler, umrumda değil; beni ilgilendiren şahsımdır.

2. Bkz. önceki mesaj cevap 2.

3. CHPliler de "şeriat gelmeyecek" diyenlerin aklından şüphe ediyor. Zaten bu ülke ne çektiyse herkesin birbirinin aklından şüphe etmesinden ve sizin de şu anda yaptığınız gibi herkesin en çok kendisini akıllı görmesinden çekti, çekiyor...

1.Ya kardesim ne yapim ben senin sahsini ?, benim konum genel akp, sen benden o hareketi partiye mal etmememi bekliyorsun o zaman görelim akp nin buna gösterecegi tepkiyi

2. anlama kitligin var heralde o cevabi ben verdim sana

3. Banane kardesim chp liler ne düsünüyor ayriza haklilar Diyalogcu Kafa yapisiyla gelmeeez Seriyat, elbette aklindan sasarim Seriyat Papazlarin kuyrugunda dolasarak,Allah in kudretini unutarak Amerika güclü ince ayaklarla halledelim kafa yapsiyla gelmeeez , o kafa yapisiyla gelse gelse Büyük israil gelir
Alt 10-17-2008, 02:34   #24
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Tamam abi, anlama kıtlığım var benim...
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-17-2008, 13:00   #25
Kullanıcı Adı
kanahmet
Bir belediye başkanının yaptığı töreni bütün AKP ye yamamak yanlış. Bu yanlışa kanal5 sürekli düşüyor. Bir taraf anti laik diyor. Bir taraf böyle diyor. Ya bu AKP nerede. Evet bunlar böyle konuştuğu sürece birşeyi anlıyoruz AKP tam ortada 70 milyonun partisi. Bunu anlamak için iki uç noktaya bakmak yeter.
kanahmet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-17-2008, 13:24   #26
Kullanıcı Adı
tahayasin
Alıntı:
kanahmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir belediye başkanının yaptığı töreni bütün AKP ye yamamak yanlış. Bu yanlışa kanal5 sürekli düşüyor. Bir taraf anti laik diyor. Bir taraf böyle diyor. Ya bu AKP nerede. Evet bunlar böyle konuştuğu sürece birşeyi anlıyoruz AKP tam ortada 70 milyonun partisi. Bunu anlamak için iki uç noktaya bakmak yeter.
Boş ver iki ucu.Birazda ALLAH ın kitabına bakın
tahayasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-17-2008, 14:21   #27
Kullanıcı Adı
MILLI DAVA
Bir Belediye Baskaninin Tüm Partiye maledilmemesi icin o parti bu olayla kayitsiz kalmamali ,eger o Parti bu olaya kayitsiz kaliyorsa mal edilmesi dogaldir
Alt 10-17-2008, 14:32   #28
Kullanıcı Adı
muhacir
Gerçekten üzücü...belediye başkanları, il başkanları, üyeler vs. herkes yaptığı her harekete çok dikkat etmek zorunda.

SİSİ gibi, NURSELİ İDİZ gibi isimleri ergenekonla birlikte anılan, 28 şubat zorbalığı dönemiyle birlikte anılan birilerinin akpli bir başkanın düzenlediği etkinlikte ne işi olabilir?

Bu ne kadar acaip bir şeydir/

Yazık...çok yazık...
muhacir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-17-2008, 14:37   #29
Kullanıcı Adı
kanahmet
Alıntı:
tahayasin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Boş ver iki ucu.Birazda ALLAH ın kitabına bakın
Taha bey şimdi ne alaka bu konuyla. Allah`ın kitabına bakmak herkesin kendi vicdani özgürlüğüdür.
kanahmet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)