![]() |
#21 | |
![]() Alıntı:
1. gec o ayaklari akp liler genelde bir partili hata yaptiginda tüm partiyi elestirirken siz kendi partiniz söz konusu oldugunda bir kisinin yaptigi tüm partiliye mal edilmemeli diyorsunuz yada bizden bunu bekliyorsunuz, eger sizin dediginiz gibi olacaksa görelim sayin basbakanin tavrini da ona göre de mal etmiyelim partinize degilmi soruyorum gerek artvin teskilatindaki alem gerek simdiki yapilan rezalet konusunda nasil bir tavir bekliyoruz basbakan dan ?# 2. bu sorunun cevabini vermistim Horoz dövüsünün geregidir 3. Fetulah gülen :shades: o mu seriyati getirecekmis seriyati getirecegini iddia edenin aklindan sasarim,. malum hoca biraksinda seriyati getirmeyi Dostlarina zulmü bitirmesine ikna etsin o kadar da hatiri vardir heralde |
||
![]() |
![]() |
#22 |
![]() 1. Hala aynı şeyi tekrarlıyorsunuz. "Siz Akpliler" diyerek hiç tanımadığınız birisini de hemen "ezberinizdeki" kurumun içine sokuyorsunuz. Ben benim; hiçbir parti ya da kuruma kiraya vermedim beynimi...Kim ne düşünür, kim ne tavır sergiler, umrumda değil; beni ilgilendiren şahsımdır.
2. Bkz. önceki mesaj cevap 2. 3. CHPliler de "şeriat gelmeyecek" diyenlerin aklından şüphe ediyor. Zaten bu ülke ne çektiyse herkesin birbirinin aklından şüphe etmesinden ve sizin de şu anda yaptığınız gibi herkesin en çok kendisini akıllı görmesinden çekti, çekiyor... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
1.Ya kardesim ne yapim ben senin sahsini ?, benim konum genel akp, sen benden o hareketi partiye mal etmememi bekliyorsun o zaman görelim akp nin buna gösterecegi tepkiyi 2. anlama kitligin var heralde o cevabi ben verdim sana 3. Banane kardesim chp liler ne düsünüyor ayriza haklilar Diyalogcu Kafa yapisiyla gelmeeez Seriyat, elbette aklindan sasarim Seriyat Papazlarin kuyrugunda dolasarak,Allah in kudretini unutarak Amerika güclü ince ayaklarla halledelim kafa yapsiyla gelmeeez , o kafa yapisiyla gelse gelse Büyük israil gelir |
||
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Tamam abi, anlama kıtlığım var benim...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Bir belediye başkanının yaptığı töreni bütün AKP ye yamamak yanlış. Bu yanlışa kanal5 sürekli düşüyor. Bir taraf anti laik diyor. Bir taraf böyle diyor. Ya bu AKP nerede. Evet bunlar böyle konuştuğu sürece birşeyi anlıyoruz AKP tam ortada 70 milyonun partisi. Bunu anlamak için iki uç noktaya bakmak yeter.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Bir Belediye Baskaninin Tüm Partiye maledilmemesi icin o parti bu olayla kayitsiz kalmamali ,eger o Parti bu olaya kayitsiz kaliyorsa mal edilmesi dogaldir
|
|
![]() |
![]() |
#28 |
![]() Gerçekten üzücü...belediye başkanları, il başkanları, üyeler vs. herkes yaptığı her harekete çok dikkat etmek zorunda.
SİSİ gibi, NURSELİ İDİZ gibi isimleri ergenekonla birlikte anılan, 28 şubat zorbalığı dönemiyle birlikte anılan birilerinin akpli bir başkanın düzenlediği etkinlikte ne işi olabilir? Bu ne kadar acaip bir şeydir/ Yazık...çok yazık... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|