AK Gençliğin Buluşma Noktası
Müzik ve Video Vatanımız ile ilgili müzik ve videoları burada paylaşıyoruz.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 10-23-2008, 02:08   #21
Kullanıcı Adı
Katil
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Karakolu yaptırıp başka yere taşındırtmayan zihniyet eleştirilebilir... AMA
Bi halt etmiş askerler!.. Yaşamdaki en üst rütbelerden birine erişip şehit olmuşlar .
( öldürülen pkk sayısı da 23 - belki buda bir halttır!!! )

Kelimelerimizi düşünceli kursak.. !

Göründüğü kadarıyla kurduğum cümlelerdeki kelimeler sizin anlayamayacağınız derecede üst perdeden olmuş!

En az otuz kere daha okuyun! Bahsettiğiniz yorum ile benim mesajımın çok farklı olduğunu, benim neyden bahsettiğimi ve düpedüz saçmaladığınızı (belki) anlarsınız!

Konu Katil tarafından (10-23-2008 Saat 02:11 ) değiştirilmiştir..
Katil isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-23-2008, 03:23   #22
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
Katil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Göründüğü kadarıyla kurduğum cümlelerdeki kelimeler sizin anlayamayacağınız derecede üst perdeden olmuş!

En az otuz kere daha okuyun! Bahsettiğiniz yorum ile benim mesajımın çok farklı olduğunu, benim neyden bahsettiğimi ve düpedüz saçmaladığınızı (belki) anlarsınız!
Benim otuz kere okumama gerek yok, siz bi kere okuyun sakin kafayla siz anlayın önce yeterli.. Sonra belirleriz perdenin üst mü alt mı olduğunu..

''Belki'' de demiyorum. 1 kere okuyun doğru dürüst, anlayacaksınızdır .
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-23-2008, 03:35   #23
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
özgün genç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir insanın, durumu hakaret boyutuna vardırmadığı sürece ülkemizin her kurumunu eleştirebilmeye hakkı vardır...

Konudaki videoda yer alan PKK'lı teröristlerin saldırı yapmadan önce birbirleriyle vedalaşmalarını ve sonrasında saldırıya geçmelerini hayvani gibi sıfatlarla değerlendiren Ümmü Seleme arkadaşımıza verilen cevapta bu görüntülerin her ordu mensubu için normal görüntüler olduğu saldırıların bu şekilde yapıldığı ve daha sonra da haksız bir savaşı kim sürdürmek istiyorsa istesin ona karşı durulması gerektiği ifade ediliyor.

Dolayısıyla şeriatçı'nın mesajında sakıncalı veya tutarsız bir yorum görmüyorum.

Arkadaşlar partimizin kuruluş felsefesindeki özgürlükçü ve statüko karşıtı düşünceye bağlı kalarak olaylara daha geniş bakalım.

şeriatçının mesajndaki

'' Çok duygusallık saflığında bir yorum olmuş. Aynı görüntüleri veya benzerlerini operasyona çıkan TC ordusunda da veya cihata çıkan Çeçen ordusunda da görebilirsiniz. ''

Lafı kastını aşmış bir cümle bence..
Aynı görüntüleri Türk ve Çeçen ordularında da görebiliriz doğru. Ama Türk ordusunda -derler ya babanın malı mı- babasının toprağı için görürüz bu görüntüleri. Aynı durum Çeçen ordusu içinde geöerlidir. Ama pkk kim? babası kim? ki de toprağı da ne olsun!

VE:

'' Ortada bir savaş var. Ve bu haksız gereksiz bir savaş. '' Yapmayın Allah aşkına ortada savaş falan yok! Bölücülerin eylemi olur, katliamı olur, toprak gaspı olur ama savaş olamaz bu- değil!
Savaşın her türlüsü gereksizdir tamam ama bu savaşsa eğer doğru olanı bizim onlarla masaya oturup anlaşmamız olur. Böyle birşey olabilir mi? Bizim onlarla anlaşacak bir şeyimiz yada verebileceğimiz taviz var mı?.. ''E hayır'' dersek de bu savaşta haklı olan o taraf olmayacak mı ?!!!..

Bu yanılgıya düşersek eğer Avrupanın pkk meselesine bir terör diye değilde 'Kendi içlerinde iç savaş' yanılgısının aynısını tekrar etmiş oluruz..
Alt 10-23-2008, 03:51   #24
Kullanıcı Adı
şeriatçı
FarukArslan sana bi soru:

Türkiye türklerin midir?
şeriatçı isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-23-2008, 04:24   #25
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
şeriatçı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
FarukArslan sana bi soru:

Türkiye türklerin midir?

Yoo..
anonimdir..

Böyle birşey mi bekliodun cevabı..
Al verdim..

Tatmin oldun mu?

ama bir de dolaylıyayım,,
Sen bu soruyu bana hangi dille soruyorsan onların ülkesidir heralde...
Alt 10-23-2008, 04:27   #26
Kullanıcı Adı
şeriatçı
Evet cevabımı aldım

türkiye türklerindir kürtlerin hiçbir hakkı yoktur. kürtler türklerin ekmeğini yer sonra da seslerini çıkarmazlar. eğer hak talep ederlerse sopayı yiyip yerine otururlar.
kürtler eğer türkiye'den hak talep ederlerse hainlik etmiş olurlar. ee çünkü türkiye türklerindir.

biz türkler olarak yorumumuzu yaptık. bi de kürtler yorum yapsın bakiyim. hani kardeş olduğumuz kürtler.
şeriatçı isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-23-2008, 04:49   #27
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
şeriatçı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet cevabımı aldım

türkiye türklerindir kürtlerin hiçbir hakkı yoktur. kürtler türklerin ekmeğini yer sonra da seslerini çıkarmazlar. eğer hak talep ederlerse sopayı yiyip yerine otururlar.
kürtler eğer türkiye'den hak talep ederlerse hainlik etmiş olurlar. ee çünkü türkiye türklerindir.

biz türkler olarak yorumumuzu yaptık. bi de kürtler yorum yapsın bakiyim. hani kardeş olduğumuz kürtler.

Sen cevabını soruyu sormadan almışsın.. Türkiye, kimliğinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yazan herkesindir.. Kürtünde alevinde çerkezinde Türkünde aynısı yazıyor mu kimliğinde.. İşte o zaman aynı haklara sahiplerdir..

Kürtler ne zaman hak talep ettilerde sopayı yiyip oturdular. Al meclise bile girmişler.. Sopayı yedirip oturtan oldu mu? AK Parti kadrosunda bir sürü kürt var, ayrımcılık gördün mü?

Ama bu toprağın bütünlüğüne kast eden isterse babam olsun tanımam birader tanmam!

'' biz türkler olarak yorumumuzu yaptık. bi de kürtler yorum yapsın bakiyim. '' diyorsun.. Aman .. Aman sen kendi yorumunu Türkler olarak genelleme de.. Yavaş gel.. Bırak benimkilerde genellenmesin..

Senle ben kalalım kimin yorumu genel olarak geçecekse geçsin.. Bi senle ben kalalım olur mu? sen genel olma yeter ki.. bende fedaya razıyım..
Aman..
Alt 10-24-2008, 03:07   #28
Kullanıcı Adı
Katil
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim otuz kere okumama gerek yok, siz bi kere okuyun sakin kafayla siz anlayın önce yeterli.. Sonra belirleriz perdenin üst mü alt mı olduğunu..

''Belki'' de demiyorum. 1 kere okuyun doğru dürüst, anlayacaksınızdır .
Başka bir konuya atıfta bulunarak iğneleyeci cevap verme çabanız gereksiz olmuş!

Ben her mesajımı sakin bir durumdayken yazarım!

Öfkeliyken lâl olup, diline perde çekenlerdeniz çok şükür!
Katil isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-24-2008, 15:12   #29
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
Katil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Başka bir konuya atıfta bulunarak iğneleyeci cevap verme çabanız gereksiz olmuş!

Ben her mesajımı sakin bir durumdayken yazarım!

Öfkeliyken lâl olup, diline perde çekenlerdeniz çok şükür!
Başka bi konuya atıfta bulunmam nerden çıktı..

Öfkeliyken dilinize perde çekin, gözünüze de değil..
Alt 10-24-2008, 15:40   #30
Kullanıcı Adı
MehmetMert
Anlayamadığım konu sayın editör arkadaşlarım Başbakanımızın; "onların propagandasını yapmayın" çağrısını hiç mi duymuyorlarda bu tür konulara forumda izin veriyorlar? Arkadaşlar lütfen kendimize gelelim. Kanayan yaraya tuz basıyorsunuz. Ailenizden hiçmi can vermediniz? Bu insanlıktan mahrum mahlukların, ne halt ettiklerini foruma açıp daha sonra birbirinize düşmeniz ne kadar acizliktir. Lütfen istirham ediyorum konu kapatılsın. Sayın albatros, üye resminden utanmalısın.Başbakanın ve türk bayrağının önüne geçip birde bu knuyu açabilmek ne tuhaftır. saygılarla
MehmetMert isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)