![]() |
#21 | |
![]() Alıntı:
Göründüğü kadarıyla kurduğum cümlelerdeki kelimeler sizin anlayamayacağınız derecede üst perdeden olmuş! En az otuz kere daha okuyun! Bahsettiğiniz yorum ile benim mesajımın çok farklı olduğunu, benim neyden bahsettiğimi ve düpedüz saçmaladığınızı (belki) anlarsınız! Konu Katil tarafından (10-23-2008 Saat 02:11 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() Alıntı:
''Belki'' de demiyorum. 1 kere okuyun doğru dürüst, anlayacaksınızdır . |
||
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
şeriatçının mesajndaki '' Çok duygusallık saflığında bir yorum olmuş. Aynı görüntüleri veya benzerlerini operasyona çıkan TC ordusunda da veya cihata çıkan Çeçen ordusunda da görebilirsiniz. '' Lafı kastını aşmış bir cümle bence.. Aynı görüntüleri Türk ve Çeçen ordularında da görebiliriz doğru. Ama Türk ordusunda -derler ya babanın malı mı- babasının toprağı için görürüz bu görüntüleri. Aynı durum Çeçen ordusu içinde geöerlidir. Ama pkk kim? babası kim? ki de toprağı da ne olsun! VE: '' Ortada bir savaş var. Ve bu haksız gereksiz bir savaş. '' Yapmayın Allah aşkına ortada savaş falan yok! Bölücülerin eylemi olur, katliamı olur, toprak gaspı olur ama savaş olamaz bu- değil! Savaşın her türlüsü gereksizdir tamam ama bu savaşsa eğer doğru olanı bizim onlarla masaya oturup anlaşmamız olur. Böyle birşey olabilir mi? Bizim onlarla anlaşacak bir şeyimiz yada verebileceğimiz taviz var mı?.. ''E hayır'' dersek de bu savaşta haklı olan o taraf olmayacak mı ?!!!.. Bu yanılgıya düşersek eğer Avrupanın pkk meselesine bir terör diye değilde 'Kendi içlerinde iç savaş' yanılgısının aynısını tekrar etmiş oluruz.. |
||
![]() |
![]() |
#24 |
![]() FarukArslan sana bi soru:
Türkiye türklerin midir? |
|
![]() |
![]() |
#25 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Evet cevabımı aldım
![]() türkiye türklerindir kürtlerin hiçbir hakkı yoktur. kürtler türklerin ekmeğini yer sonra da seslerini çıkarmazlar. eğer hak talep ederlerse sopayı yiyip yerine otururlar. kürtler eğer türkiye'den hak talep ederlerse hainlik etmiş olurlar. ee çünkü türkiye türklerindir. biz türkler olarak yorumumuzu yaptık. bi de kürtler yorum yapsın bakiyim. hani kardeş olduğumuz kürtler. |
|
![]() |
![]() |
#27 | |
![]() Alıntı:
Sen cevabını soruyu sormadan almışsın.. Türkiye, kimliğinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yazan herkesindir.. Kürtünde alevinde çerkezinde Türkünde aynısı yazıyor mu kimliğinde.. İşte o zaman aynı haklara sahiplerdir.. Kürtler ne zaman hak talep ettilerde sopayı yiyip oturdular. Al meclise bile girmişler.. Sopayı yedirip oturtan oldu mu? AK Parti kadrosunda bir sürü kürt var, ayrımcılık gördün mü? Ama bu toprağın bütünlüğüne kast eden isterse babam olsun tanımam birader tanmam! '' biz türkler olarak yorumumuzu yaptık. bi de kürtler yorum yapsın bakiyim. '' diyorsun.. Aman .. Aman sen kendi yorumunu Türkler olarak genelleme de.. Yavaş gel.. Bırak benimkilerde genellenmesin.. Senle ben kalalım kimin yorumu genel olarak geçecekse geçsin.. Bi senle ben kalalım olur mu? sen genel olma yeter ki.. bende fedaya razıyım.. Aman.. |
||
![]() |
![]() |
#28 | |
![]() Alıntı:
Ben her mesajımı sakin bir durumdayken yazarım! Öfkeliyken lâl olup, diline perde çekenlerdeniz çok şükür! |
||
![]() |
![]() |
#29 | |
![]() Alıntı:
Öfkeliyken dilinize perde çekin, gözünüze de değil.. |
||
![]() |
![]() |
#30 |
![]() Anlayamadığım konu sayın editör arkadaşlarım Başbakanımızın; "onların propagandasını yapmayın" çağrısını hiç mi duymuyorlarda bu tür konulara forumda izin veriyorlar? Arkadaşlar lütfen kendimize gelelim. Kanayan yaraya tuz basıyorsunuz. Ailenizden hiçmi can vermediniz? Bu insanlıktan mahrum mahlukların, ne halt ettiklerini foruma açıp daha sonra birbirinize düşmeniz ne kadar acizliktir. Lütfen istirham ediyorum konu kapatılsın. Sayın albatros, üye resminden utanmalısın.Başbakanın ve türk bayrağının önüne geçip birde bu knuyu açabilmek ne tuhaftır. saygılarla
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|