AK Gençliğin Buluşma Noktası
Batman Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı Ve Batman'ın Kültürü ve Özellikleri.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 11-01-2008, 22:22   #1
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Standart
Güzel yerler,paylaşımın için sağol.

 

Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-01-2008, 22:44   #2
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Standart
Alıntı:
Hun_Yabgu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel yerler,paylaşımın için sağol.

eyvallah, sen de sağol
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2008, 18:39   #3
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Standart



















































Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2008, 20:15   #4
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Standart
Batman'a 75'er metre Yükseliğinde Dev İkiz Kule


Batman Belediyesi’nin ihaleye çıkardığı Makine İkmal Müdürlüğü arsasının satışının ardından 200 iş adamı bir araya gelerek 25 trilyon değerinde ve 75 metre yüksekliğinde 2 kule inşaatının yapılacağı belirtildi.


İşte dev projenin ayrıntıları!

Proje hakkında bilgi veren Kuyumcular Dernek Başkanı M. Şirin Bardakçı, yapılacak çalışmaların ayrıntılarını gazetemizin haber merkezine anlattı. Kuyumcular Dernek Başkanı M. Şirin Bardakçı; "Batman Belediyesi’ne ait makine ikmal ve lojman alanının tamamen Batman’ımızın ihtiyacı olan ve şehrimize sembol olacak nitelikte olacak bir eserin kazanılması amacıyla ve bölgeye de hitap edecek konumdaki bir yerleşke kazandırmak amacıyla tasarlanmaktadır. Tasarlanan proje mevcut yeri Batman şehir merkezindeki Diyarbakır Caddesi üzerinde özel imar izni ile şehir trafiğinin yoğun olmadığı ve şehirlerarası ana caddeye sıfır denecek mesafede ve modern şehir yerleşmesinin bulunduğu bölgede şehrin değerine değer katacak nitelikte B2+B1+Z+11 katlı bir yapı tasarlanmaktadır. Mevcut tasarlan Projenin katları ve katlarda bulunacak birimleri en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştür. Bodrum B2 kat komple kapalı otopark olarak tasarlanacaktır. bodrum b1 katı otopark, oto yıkama ve kuaför, Türk hamamı, sauna, havuz, fitness salonu, spor salonu ve kuru sistem elbise temizleme fabrikaları bulunacak. Zemin katta market, elektronik mağazaları, beyaz eşya ve mobilya mağazaları, bankalar. 4. katta kuyumcular, gümüşçüler, döviz büroları, saatçiler. 5 ve 6. katta giyim kuşam mağazaları, gelinlik, damatlık, yöresel kıyafetler, ayakkabı, anadolu kültürü kıyafetleri ve ayakkabıların imalat ve eğitim atölyeleri. 7. katta kozmetikçiler, çiçekçiler, fotoğraf stüdyoları, kuaförler ( bay-bayan-çocuk), hediyelik eşya mağazaları, porselen ve zücaciye mağazaları, matbaa (davetiye ve kartvizit v.b basımı için organizasyon kuruluşları, kitap ve kırtasiye mağazaları, sağlık birimi. 8, katta, eğlence merkezleri ( bowling. bilardo, çocuk oyun salonu. internet kafeler. tam teşekküllü çocuk kreşleri, Sağlıklı yaşam merkezi vb), Sinema salonları, Kafetervalar, Pas, Lokantalar, Kahvaltı salonları, hazır yemekler. 9. Katta Kulelerin dışında kalan açık alanın çelik konstrüksiyonla açık ve kapalı düğün salonları sergi ve kongre merkezleri olarak değerlendirilecektir. Aynı zamanda mevcut proje kapsamında gerekli olan sağlık merkezi kulelerin birinin alanı içinde tasarlanmaktadır. Ayrıca da bu katta rehabilitasyon merkezleri, tüm destek dallarına hizmet verecek birimler tasarlanmaktadır. 10 ve 13 katlar Eğitim Tesisleri, Özel dershaneler, Konaklama amaçlı Otel. Rezidans. 14 ve 15. katlar ise açık v e kapalı düğün salonları ve cafetaryalar olacak."diye konuştu. Kuyumcular Dernek Başkanı M. Şirin Bardakçı’ya gazetemizi ziyareti esnasında kentimizin ileri gelen iş adamlarından olan Sadettin Gün, Ahmet Baltacı, Yaşar Atiç, Metin Akbaş, Aydın Akkuş ve Veysİ Turan’da eşlik etti.

Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi