|
![]() |
#1 |
![]() En Aktif Üye: .......M--U--R--A--T
En Yardımsever Üye: M--U--R--A--T En Ciddi Üye: .......M--U--R--A--T En Çok Rastladığınız Üye: .......M--U--R--A--T En Fanatik Üye: .......M--U--R--A--T En Tatlı Başbelası üye: .......M--U--R--A--T En Karizmatik Üye: ....... M--U--R--A--T En Kibar Üye: .......M--U--R--A--T En Daimi Üye: .......M--U--R--A--T En Paylaşımcı Üye: .......M--U--R--A--T En Sevimli Üye: .......M--U--R--A--T En Sabırlı Üye: .......M--U--R--A--T En Sakin Üye: .......M--U--R--A--T En iyi İmza: .......M--U--R--A--T En iyi Nick: .......M--U--R--A--T En Efendi Üye: .......M--U--R--A--T En Bilimsel üye: .......M--U--R--A--T En Milliyetçi üye: .......M--U--R--A--T En Özgürlükçü üye: .......M--U--R--A--T En Aykırı üye: .......M--U--R--A--T En iyi Yorum yapan Üye: .......M--U--R--A--T En Kendine güvenen Üye: .......M--U--R--A--T En Anlaşılır üye: .......M--U--R--A--T En Yeteneğini yansıtan üye: .......M--U--R--A--T benim unuttuğum ama unuttuğuma çok pişman olduğum pek değerli kıymetini bilemediğim abim....affet nolur ![]() sen buralara laiksin gereksiz yerleri çıkardım....affettt ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
en aykırı üye M--U--R--A--T demişsin :D neyse bu kötü 'en' gözünden kaçmıştır diyorum ve bir kereliğine mahsus olmak üzere seni affediyorum. inşallah bir daha beni 'en'lerinde unutmazsın ![]() yoksa biliyorsun :paat: ona göre yani ![]() bu arada bir kerede en fazla 'en'e konulan üye olarak rekor kırdım galiba ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ay'ı, en, enler, kasım |
Konuyu Toplam 9 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 9 Misafir) | |