|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Paşa paşa yazıyorsun değil mi AK PARTİ'yi AK Parti kamu ismidir ayrımcılık değil. Nasıl ki Anavatan Partisi'ne AP yada A Partisi demiyor ANAP diyorsak bu da öyle bir KURUM ismidir.. CHP,MHP bunlar kısaltmalarını böyle kullanmıştır. O yüzden MH Parti vs. demiyoruz.. Tamam?
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Ben bu foruma AK Parti yazarak girmiyorum, forumun en alt kısmına etiket olarak "AKP" yi ekleyen site kurucusu arkadaşlar sağolsun Google'da AKP diye aratırken buldum :D :D :D önce kendinizle çelişmemeyi öğreniniz beyefendi. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Hadi bakalım beyefendi kısaltmada MH Partilere ANAP lara neden gelemedin?.. Yemedi değil mi?.. Senin beynin ne kadar kara olursa olsun o kullandığın, bana ulaştığın, iki gündür yediğin şaplaklara seni pcin nasıl götürüyor, nasıl getiriyor?? AK PARTİİİ DİYE DİYEEE.. Google Amcayla aran pek iyi zaten.. Ama Google değil GGL diye yazmalıydın, (hadi gülelim).. Ama o bile kurtaramyor seni bu çökük halinden be zavallım.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak gençlik, ak parti gençliği, akp değil ak parti, akp forum değil ak forum, akp gençliği, akparti forum |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|