AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-08-2009, 19:59   #41
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
ebu ubeyde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayır kardeşim biz chp yanlısı değiliz...

bunu böyle bil biz sadece tağuta düşmanız
gelelim tarih ne kadar yazılır hatırlarsanız bir çok müslüman komutan ordularını ölünceye kadar allah rızası için hareket ettirmişlerdir eğer sp artık gelemez bitti yaşlandı diyorsan yanılıyorsun bu dava NE SAADET PARTİSİ İLE BAŞLADI NEDE ERBAKAN HOCA İLE BU DAVA ADEM AS. BAŞLADI KIYAMET GÜNÜ BİTER yani biz tarihi insanlık başından beri yazmışız bugünkü versiyonu ise budur o nedenle kalem hep bizdeydi...

size tırı vırı gelen bir çok şey tarihte olmuştur ve peygamberimiz bu tür yenilgileri hadislerinde bahsediyor ama sonunda zaferin bizim olacağınada zaten bununla ilgili ali imran suresinde ayet var .......
İyi, böyle saydırıyorsunuz da, siz kimsiniz? demezler mi..
Şu an particilik dışına çıkacaksak o KALEM HEP BİZDEYDİ lafı size çok bol gelir.. Çünkü BİZde varız o yolda. O kalemi tutan el, bizimde pıhtılarımızla oluşan bir gücün timsalidir..
Yine kendinizi o yolun tek yolcusu görmeye başladınız, yavaş gelin..
Ve sizi böyle düşünmeye böyle davranmaya sevk eden yol, ''hayal kurmayı bilememe''nizden geçiyor. Bunu bilin..

Alıntı:
hayır kardeşim biz chp yanlısı değiliz...

bunu böyle bil biz sadece tağuta düşmanız
Ben CHPye yandaş olabilmeyi 'sizin lügatınızda var mı' diye sordum. Genel olarak değil yani. SPnin demokratı gibi cevap vermenize gerek yoktu yani..

Tağuta düşmanlığınız da en başta bahsini ettiğiniz 'CHP, korku ve benim sorum' ile ile hiç mi hiç alakası yok!
Nutuktan ziyade, biraz kasmadan sade cevaplar verseniz daha anlaşılır olur. Hem sizin için hem benim için..
Yoksa sorumu es geçin gitsin!...
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-08-2009, 20:04   #42
Kullanıcı Adı
ebu ubeyde
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İyi, böyle saydırıyorsunuz da, siz kimsiniz? demezler mi..
Şu an particilik dışına çıkacaksak o KALEM HEP BİZDEYDİ lafı size çok bol gelir.. Çünkü BİZde varız o yolda. O kalemi tutan el, bizimde pıhtılarımızla oluşan bir gücün timsalidir..
Yine kendinizi o yolun tek yolcusu görmeye başladınız, yavaş gelin..
Ve sizi böyle düşünmeye böyle davranmaya sevk eden yol, hayal kurmayı bilememenizden geçiyor. Bunu bilin..

Ben CHPye yandaş olabilmeyi 'sizin lügatınızda var mı' diye sordum. Genel olarak değil yani. SPnin demokratı gibi cevap vermenize gerek yoktu yani..

Tağuta düşmanlığınız da en başta bahsini ettiğiniz 'CHP, korku ve benim sorum' ile ile hiç mi hiç alakası yok!
Nutuktan ziyade, biraz kasmadan sade cevaplar verseniz daha anlaşılır olur. Hem sizin için hem benim için..
Yoksa sorumu es geçin gitsin!...
bak kardeşim bizim kim olduğumzu size anlatırım ve bu yoldaki sizin yanlışlarınızı gözler önüne serer ayet ve hadisle destekliyip bir çok konuda islam dışı davranışınızı söylerim ama banlanmaktan korkuyorum........
ve banlanmaya hiç niyetim yok bir gün yüzyüze gelirsek daha sağlıklı konuşuruz inşallah....

bak kardeşim biz chp yi istemiyoruz anlatamadım ben diyorumki islam dışı zulume dayalı her şeyin karşısındayız o nedenle akp ye karşı chp yi istiyorursunuz ayağını geçin kaplandan yana olacağıma küs olduğum kardeşimden yana olurum.......
ebu ubeyde isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-08-2009, 20:39   #43
Kullanıcı Adı
tsira35
Alıntı:
tavananna.h Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
secilmesi 1. ,meclis onayıda 2. mucize olur heralde :D:D
Amaçları her zaman yaptıkları gibi akpnin ekmeğine yağ sürmek. chpyi dualarınızda ihmal etmeyin akpliler
tsira35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)