![]() |
#171 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
![]() Alıntı:
Bu nasil istir..heryerde islamin yegane mensubu SP mis gibi Milleti bölük pörcük edenler neden sessiz kaliyorlar ? Akliniz varsa genelmerkeze sikayette bulunun..yoksa bunun vebali sizide bulur. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
![]() Alıntı:
ne çelişkisi burdaki çelişki o bayanları almasımı ![]() bu bayanları seçti diye milli davayımı sattı...bu nebiçim anlayış ben anlamadım.. nazlı ılacak vardı başı açık...sesiniz çıkmadı...oya ak gönenç vardı çıtınız çokmadı.. nolduda şimdi birden bu anlayışa geldiniz... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
![]() Alıntı:
Hayir dava diye birsey yokki zaten ortada ummu seleme..dava diye yutturdunuz ya millete senelerce..DAVA dedigin bu degil. Oya ve nazli hanimlar icinde ayni seyler gecerlidir..sizin savunmaya calistiginiz Dava bunu emrediyor..savunuyoruz diye ortalikta dolasmayin..onlar bizansli biz fatihin torunlariyiz diye millete nutuk atmayin..Fatih hic bir hanimi Aday yapmadi.. madem laik Rejimde zorlandiginiz olaylar var..o zaman islami kullanmayacaksiniz..siyaset yapiyoruz diyeceksiniz..bunu anlarim. Kim Bizansli kim Fatihin torunu ? aynaya bak.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() kardeşim böyle konuşunca sizin siyasi anlayışınızın chp olduğunu düşünüyorum kusura bakmayında... kaç mesajdır aynı sözü söylüyorum.... peki ak parti ne partisi.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 25 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 25 Misafir) | |
|
|