Mesajımı en az 40 kere daha okuyunuzki tam olarak neyden dem vurduğuma idrak edebilesiniz!
Savunma yaptığım şeyi gösterirmisiniz? Tekrar okuyunuzki o forumdan 15 e yakın kere banlandığımı, o forumdan hazzetmediğimi anlayasınız!
Yerden yere vurduğum birşeye savunma yapıyorsun demek ne kadar mantıklıki... (?)
Savunma yapmışsak densizler üzerinden bir görüşe "ısrarla havlanmaması" için yapmışızdır!
Siz AKP resmi mercilerince desteklenen bir forumsunuz.
burada sizlerin yapmış olduğu eylemler partiye yada parti mensuplarına mal edilebilinirmi?
Ki SP o forum hakkında zamanında açıklama yaptı. Bizimle ilişiği yoktur diyerekten..
Tüm hayatını bir güruha hunharca vede adice saldırmaya adamış olanları eleştiriyorum! Ki eminim sokakta görseniz yüzüne tükürülmeyecek karakterdedirler!
Takıldığım bazı denyoların ısrarla belirli bir yöne iş.mesidir!
Dikkatli ola! O lodos birden yön değiştirse kendi üstünüzü batırır!
Bir signatür ile mesajları bağdaştırabilecek kadar ufak bir zekanın mahsülü olanlardan, böylesine itinalı vede yüksek bir performansı bekleyemeyiz zaten!
Tek bildikleri rüzgar yönüne iş.mek. Ancak hiçbir rüzgarda aynı istikamette esmez!
Lodosa güven olurmu?!
(alınması gereken alır. ortaya filan atılmamıştır! Taklit cümlelerden ise sakınılmasını istirham ediyorum. Kendi cümleleriyle kendi savunmasını yapayacaklar rezil olmadan toz olsunlar!)
Kardeşim asıl sen benim mesajımı 50 kere oku. Algı kapasitesini de geliştir.. Ben sana orda diyorum ki; madem şuursuz bir forum ne diye konuyu açan arkadaşa laf ediyorsun ve ne diye o holigan forumun protesto edilmesinden rahatsız oluyorsun !..