![]() |
#51 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
![]() dogru yazmazsan dogru anlaşılmazsın.. O zaman da şucu başkasına atarsın.. Ben seni yanlış anlamadım sadece dogrusunu göstermek istedim... dogrusunu kabul etmen icin illa sp li mi olmam lazım ??
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
![]() Alıntı:
yanlış yazılabilir, yaznlış yazdığınız kelimede ne dediğiniz açık seçik anlaşılmıyomu? Buradan başka mana çıkmazki |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
![]() bu daha bir şey değil hele bir 30 mart olsun siz baykaldaki şaşırmayı o zaman görün renkten renge şekilden şekile girecek açılımları izlemeye devam ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
![]() Alıntı:
ne bilim kaç alır ben müneccim miyim.. bu oy tahminlerini recai kutan iyi yapıyor ona sorun.. 22 temmuzdan once tek başımıza iktidara geliyoruz diyorlardı... sonra 2.5 alınca eşşekten düşmüşe döndüler. taman bir yanılma payı olabilir..%25 dersin de % 21 oy alırsın bunu anlarız. tek başına iktidar deyip de %2.5 alınca o zaman aklımıza başka şeyler geliyor.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
![]() KONU GEREKSİZ TARTIŞMALARA TAŞINDI BEN AK PARTİ DÜŞMANI DEĞİLİM
SADECE AK PARTİ İCRAATLARINI DAHA YAPICI DAHA İYİ OLMASINI TEMENNİ ETMİŞTİM VE ELEŞTİRMİŞTİM BURDA BANA HAKARETLERE VARAN LAFLAR EDİLDİ FAZLA İLERİ GİTMEK İSTEMEDİM YİNE BENİM KARDEŞİM VE ANNEM AK PARTİLİ. BİZ AK PARTİYE YABANCI OLAN BİR PARTİ DEĞİLİZ BENİM TAYYİP ERDOĞANA GÖSTERDİĞİM SAYGIYI SİZ ERBAKAN HOCAYA GÖSTERMEDİNİZ İNŞALLAH AK PARTİ İYİ İCRAATLAR YAPAR VE BENİ MAHÇUP EDER SAYGILAR... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
![]() Alıntı:
seçim akşamı kim seçimin en çıkış yapan partisi olacağını göreceğiz. Bir parti damga vuracak seçime onu göreceğiz. Saadet saadet saadet |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
![]() Alıntı:
Erbakan 'a saygı meselesine gelince ... zamanında Erbakan hocayla aynı safta namaz kılmış aynı ortamda bir cok defa bulunmuş biri olarak belki bir cok saadet partili arkadaştan daha fazla saygı duyan biriyim ben.. ve inanıyorum ki bir cok arkadaşımız da gercekten Erbakan hoca'ya gercekten cok buyuk bir saygı duyuyorlardır. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|