![]() |
#31 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#32 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#33 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#34 |
![]() En Aktif Üye: *AZRA*,FarukARSLAN.,ishakyilmaz,Meçhul,ÜMİT-AK,özgün genç
En Yardımsever Üye:Ak_Kelebek,DolunAy.Kadim,duyguseli En Ciddi Üye: Abdullah KAÇ,Esra özdemir En Çok Rastladığınız Üye: Ümmü_Seleme,dilemma,@korfez,ömer faruk, Yasin GÜNEŞ, [O]bjektif,reyAKbay, En Fanatik Üye: Ben,M--U--R--A--T,hipermuhafazakar,Ümmü_Seleme En Tatlı Başbelası üye: duyguseli ,dilek,Ak_Kelebek, En Geveze Üye: ![]() En Karizmatik Üye: yalçın,ahmetermiş, Hun_Yabgu,KaraEsref, En Kibar Üye:yalçın,gönülden,dirilis.f, En Komik Üye: yok sanırım ![]() En Daimi Üye:duyguseli,özgün genç,Ak_Kelebek,DolunAy.Kadim En Paylaşımcı Üye: Ak_Kelebek,ÜMİT-AK,duyguseli En Sevimli Üye: *AZRA*,AY IŞIĞI,MehmetMert,Can_Dostu,çilik En Sinirli Üye: ![]() En Heyecanlı üye: redyellow,sevdesu En Sabırlı Üye: KaraEsref,yalçın,gönülden, En Sakin Üye:KaraEsref, En iyi İmza: Ukalalık olmazsa benim imzam :utandım: En iyi Kullanıcı Adı: ....... En Efendi Üye: dirilis.f,yalçın,Hun_Yabgu, En Muhalefet üye: kusura bakmasın ama Saadetliler ![]() En Bilimsel üye:_SoN_,[O]bjektif En Tekrarcı üye: Laftan anlamayanlar En Milliyetçi üye: Hepimiz En Özgürlükçü üye: En Aykırı üye: ![]() En iyi Yorum yapan Üye:yalçın,KaraEsref, En Kendine güvenen Üye: Ak_Kelebek,Ben,dilek En Anlaşılamaz üye: Kabiliyetliyim herkesi anlıyorum ![]() En Anlaşılır üye: Tüm ak forumlular ![]() En Yeteneğini yansıtan üye:DolunAy.Kadim ÜMİT-AK,duyguseli,ALPEREN4425. Bir süredir en düzenlemiyordum.Gönlümün enleri unuttuklarım varsa affetsin ![]() Konu siyah gül 07 tarafından (03-10-2009 Saat 22:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#35 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#36 |
![]() benide alın aranıza :D bende nişantaşı kızıyım.. ufak bi EN 'de bana verseniz olmaz mıydı küstüm :D
|
|
![]() |
![]() |
#37 |
![]() En Aktif Üye: *AZRA*,FarukARSLAN.,ishakyilmaz,Meçhul,ÜMİT-AK,özgün genç
Teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#38 | |
![]() Alıntı: