![]() |
#41 | |
![]() Alıntı:
Konu FarukARSLAN. tarafından (03-10-2009 Saat 23:51 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
![]() Alıntı:
Bu Durum buradada ispatlanmis oldu. senin gibi Gavur Nicki alacagima..Muhammed Mustafa s.a.v in lakabina Aday olurum. Belki layik degilimdir..ama bu yolda ölürüm en azindan ! Aynaya bak ve ben bu cenabet Nickle kime ne satiyorum diye düsün seker..anlastik ? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |||
![]() Alıntı:
Çamur atan varsa o onların sorunu, beni bağlamaz... Çamur atan görürsem hangi taraftan olursa olsun çamur atıyorsun derim. "elemanlarımızdan" çamur atan gösterirseniz bende görüşlerimi yazarım. Hala sizi sevmeye devam ediyoruz. ![]() Alıntı:
Sayın farukaslan bey: Mesela şu aşağıdaki yazılar da "konu dışı edebiyatlar" sınıfına girer mi? Girmezse konuyla ilgisini bana anlatabilir misiniz? Alıntı:
Mesela bu bir edepsizlik değil mi size göre sayın farukaslan? Bunu akp icin yazılmasını istermiydiniz? [QUOTE =el-EMIN;528511]Kisi karsindakine diyecek birsey bulamassa..aninda Sahsi muhabbetler..kücümsemeler baslar. Bu Durum buradada ispatlanmis oldu. senin gibi Gavur Nicki alacagima..Muhammed Mustafa s.a.v in lakabina Aday olurum. Belki layik degilimdir..ama bu yolda ölürüm en azindan ! Aynaya bak ve ben bu cenabet Nickle kime ne satiyorum diye düsün seker..anlastik ?[/QUOTE] Sayın farukaslan: Mesela bu yazıda şahsi olabilir mi? konuş dışı olabilir mi? Yazıda geçen CENABET NİCK, SENİN GİBİ GAVUR NİCKLİ gibi kelimeler bu foruma yakışıyor mu? Bu zaten kesin konu dışı değildir ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
![]() @redyellow..
Konuyu Farkli yere tasiyan sensin. yazdigim bir yaziya..Lakabimi baz alarak cevap vermen Olayi bu duruma getirmistir. Bende sana Konu disi gerekli cevabi verdim. Ve sordum.. el-EMIN nickini bana yakistiramayanlar kendilerine ecnebilerin Nicknamelerini nasil yakistirdilar diye sordum ? Bu ismin anlami..güvenirlik anlamini tasir..senin ismin hangi anlami tasir? Bos konusacagina geri adim at ve özür dile..bari hakkin Gözünde kücük düsme. Birde utanmadan hala sikayet ediyor. ++++++++++++++++++ ekledigimbu Konuya verilen Cevap..Nickinden utan cevabi olmustur. Konu el-EMIN tarafından (03-11-2009 Saat 19:56 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | ||
![]() Alıntı:
Mesela bu yazıda şahsi olabilir mi? konuş dışı olabilir mi? Yazıda geçen CENABET NİCK, SENİN GİBİ GAVUR NİCKLİ gibi kelimeler bu foruma yakışıyor mu? Bu zaten kesin konu dışı değildir ![]() Öncelikle bu 'çamur atanlar bizden olsa da' laflarını yemem ben. Duygu sömürüsü bu. Forum aylardır bu 'çamur'larla çamurcularla kaynıyor. Sesiniz çıkmıyor ama SPye bir aman denilince hemen ortalığı velveleye veriyorsunuz. Biz size alın bakın sizinkiler zırvalıyor yine deme hakkına sahip değiliz. Bu sizin vicdanınızla alakalıdır.. Ama 'tek yanlı' vicdan işte... Neyse, bu beni yine de ırgalamaz. Ben önce üye sonra da (sorumluluğumda olan bölüm ise) sorumluluğumun vazifesini yaparım. (Bir de 'seviyoruz sizi' demeseniz iyi olur. Kendi adınıza konuşun. 'Sizinkiler' bizlere 'aşık'.. Anladınız siz onu) NEYSE Sonra bana işimi öğretmeye çalışmışsınız heralde. Alıntı:
Silmedim ki 'acaba hangi yorum idi de silindi'den çok neyin yanlış olduğu ve hangi konuda haddin aşılamayacağı anlaşılsın diye. Bizde 'doğru' tektir. Kişi ve görüşe göre değişmiyor yani.. -- O cenabet nick vs. meselesi de silmedim evet. Sizin ukalaca mesajınıza karşılık 'bütün'de iyi bi yorumdu. Ancak arkadaşa sorun bakalım özelden demiş miyim 'yakışık almıyor öyle sözler, yakışmaz bizlere, olmasın bir daha' vs. demiş miyim diye. Uyarmış mıyım hasbihalini yapmış mıyız diye... Sorun bakalım.. Evet. Siz de yemezseniz 'dolma'yı size de bir şey denmez. 'Hak' da yemezseniz bir şey denmez. Ve bana yöneticilik dersleri felan vermeye kalkmayın.. Bir de; bilin ki burası SP forumu değil AK PARTİ FORUM. Bunu niye söylüyorsunuz ki demeyin şimdi, biraz kafanızı kaldırıp yada sayfanın en üstüne çıkıp oradaki şahsiyetin selamını verdiği kişileri anlayın. Tüm Türkiye'ye ancak o selamın değerini bilenler biziz. Ve bu forum bizim. Bizim fikir ve görüşlerimizin ağırlığında. Dolma da yemiyoruz ya hani. Yemeyenlerin yeri işte... Konu dışı edebiyat değil o arkadaşların ki. Belki MGF'de öyle görünürdü ama burda değil. Bu yüzden AK PARTİ FORUM diyorum burası. Had aşılırsa gerekeni yaparız ama merak da etmeyin. Yapıyoruz da. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|