![]() |
#71 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
![]() Çekememek bu olsa gerek,çamur atmada chp ile aşık atabilecek duruma geldiler..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
![]() Alıntı:
keşke..hz.muhammmed(s.a.v)deseydiniz |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
![]() ilgili belgede şu yazıyor ve altında da imza.. verilen youtube videosunda ise imzalanmamıştır diyor Şevket Kazan... Ama ortada da boyle bir belge var ve belgede yazan da şunlar :
“28.2.1997 tarihli Milli Güvenlik Kurulu kararlarının 13 Mart 1997 günü Bakanlar Kurulu'nda öncelikle müzakere edildiği malumlarınızdır. Bu müzakerede alınan ”İrtica ile etkin bir şekilde mücadele edilmesi “kararı mucibinde Milli Güvenlik Kurulu'nun Bakanlar Kurulumuza bildirdiği hususların bir kopyası ilişikte bilgilerinize sunulmuştur. Bu konuların önemle dikkate alınarak, Anayasamızın T.C. Devletinin Demokratik, Laik, Sosyal bir hukuk devleti olması temel ilkeleri çerçevesinde, Bakanlığınızı ilgilendiren konularda, konuyla ilgili kısa, orta ve uzun vadeli tedbirler varsa, bunlar hakkında da Bakanlar Kurulunca gereğinin yerine getirilebilmesi için Başbakanlığa bilgi verilmesini rica ederim.” bu ne demek oluyor ?? üc secenek var.. 1- Belge uydurma.. 2 -Şevket kazan yalan konuşuyor. 3 -Belgenin konuyla alakası yok ücüncü madde olamaz cünkü direkt olarak ”İrtica ile etkin bir şekilde mücadele edilmesi “ söz konusu.. diger iki secenek kalıyor geriye.. ve ben bundan sonrası icin yorum yapmıyorum.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
![]() benim sorum gayet acık.. Belgeyi detaylıca okursanız anlarsınız.. 28 şubat sürecini bizzat yaşayanlardanım.. yeterli mi ??
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
![]() sevgili kardeşim niyetin beni kardeşane bir şekilde uyarmak ise allah razı olsun,açığımı aramak ise allaha havale ediyorum..ameller niyetlere göredir.benim niyetim bellidir,istikametimde..
Esselatu Vesselamu aleyke Ya Rasulallah Esselatu Vesselamu aleyke Ya Habiballah Esselatu Vesselamu aleyke Ya Sefiallah Esselatu Vesselamu aleyke Ya Rasulussekaleyn Esselatu Vesselamu aleyke Ya Rahmetelil Alemin benim ismim ahmet yani muhammettir,ben adımı almışım mübarekten,canım kanım malım fedadır,ben ne desem boştur kalpleri ancak allah bilir. Ummaninda kayboldugum nursun Ya Resul. Askinda fani oldugum cansin Ya Resul. Rahmetinle guldugum gulsun Ya Resul. Firkatinle yandigim korsun Ya Resul. Cennet yolumsun, yoldasimsin Ya Resul. Damarlarimda dolasan sevdamsin Ya Resul. Andigim, kandigim, yandigim sensin Ya Resul. sözleri ilede salatü selam göndermiş oluyorum ve bunuda sana borçluyum allah razı olsun.. ben az buçuk imam hatipte okudum.yaşım 42 buyuk kızım anadolu imamhatipte okudu üstün bir başarıyla,ama 28 şubat süreci yüzünden üniversiteye giremedi..kızımın adı fatma şimdi küçük kızım sebahat yıne imam hatip anadolu lisesinde.. yani lafım sözüm odurki size değil lütfen üzerinize alınmayın kendini bi şey zannedenlere sesleniyorum,,bu işler konuşulmaz,yaşanır.!ben turbanın,imam hatipin zorluklarını çocuklarımı allahım için peygamberim için imamhatipte okutarak zorluğunu çilesini çekmiş ve yaşamışım elhamdülillah. 1978 li 1980 li yılları yaşamışım,,ama konuşmamışım..şimdi bazı arkadaşlara bakıyorum,daha refahyol hukumetini yaşı yetmemiş görmemiş,msp li dönemleri görmemiş,belki imam hatiplide değildir. bu kişilerin beni islam dışı göstermeleri benim kanıma dokunuyor ve onlar oy için yaptığını zannediyorlar,ama malesef hem bu dünyada hem ahirette kaybettiğinin farkında bile değiller. cennetin tapusu kimsenin elinde değildir.. kayseri erciyes tıp fakültesinde oğlum trafık kazası sonucu yatıyordu..ben 35 gun yoğun bakımda bekledim ve fakültenın oraya cami yapmışlar yapandan allah razı olsun.ben arasıra camide namazımı kılıyorum,kuran okuyorum,cami dışında universitede gördüğüm kız yada erkeklerin gıyımını kuşamını içimden eleştiriyordum,erkeklerde top sakal vs.ama ne göreyım o eleştirdiğim gençler vakıt namazını kılmağa geldiler bırı ımam oldu diğeri müezzin ve namaz kıldılar..!onları öyle görünce insanlığımdan utandım,ve içimden geçirdiğim kelimelerden dahi utandım,kimse kimsenin iman derecesini ölçemez kanısına vardım,ve asla bu tarz konuşmalar yapmadım.çünki en gunahkar kul olarak kendimi görüyorum,rabbim tum muslümanları af etsin..sizle bizlerin anlaşamadığı konular siz direk vuruş yapmağa kalkıyorsunuz 50 yıl geçiyor olmuyor..biz endirek vuruş yapıyoruz,ve başarılı olacağımıza inanıyoruz..işte aramızdaki fark bu. rabbim doğru istikametten ayırmasın.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
![]() işte senin seviyen kapasiten bu..!içindeki şeytan..ben sana daha ıyı kelimeler yazarım ancak buna terbiyem musait değil..sende ar, haya olsa ak parti formunda ak partili turk olan ve müslüman olan..bır kişiyi amerikan uşağı yapamazsın..siz kendi istenızde cenet cehennem tapusu dağıtın ama ak parti formunda bu hakareti yapamazsın..adınıda kalleşinizm koymuşun belli ne kadar kalleş olduğun..bu yazıyı silmeyinki ne görenlere ibret olsun..ben dediğim zaman ınkar ediyorlar..sizler ak partililere kafir gözüyşle bakıyorsunuz tabi bir çoğunuz..allah ıslah etsin ve senin düşüncendekileri bir değil bin ömür boyu ıktıdar yapmasın..şu senın söylediğin kelimeyi bır chp li söylemez..bu senın ne kadar muslüman olduğunu gösterirki buda yeni açılımlarınız heralde..
allah her zaman doğrun yanındadır.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
![]() not: siz sp liler..refah partisi kelimesini dahi ağzınıza almaya hakkınız yok çünki o dönemlerde bir çoğunuz çocuk yaştaydınız..ve sizler erbakanı karşımıza alıp durmayın,o erbakan tayyip erdoğanın lideridir,her yaptığı kötü işlerde erbakan sorumludur..çünki onun elinden ekmek yedi ve onun elinden su içti ve siyasetide ondan öğrendi..siz erbakanın eeeee sini bilmezsiniz çünki sizler çocuksunuz çocuk...o yuzden dua edin erdoğan başarılı olsun eğer olmazsa bunun tek sorumlusuda yıne erbakandır..çünki hem erdoğanı yetiştirendir hemde 50 yıldır bu ülkenın siyasi konjüktüründe önde gidenlerindendi ve bır çok kere ıktıdar olmuştur..eğer bu ülke bu gün üst seviyelerde değilse bunun soruluları erbakan,demireliecevit, ve türkeştir..
yıllarca bu ülkede ıktıdar oldular ortak oldular..hiç kımse sorumluluğu vebali üzerinden atamaz..tabiki iyi bi şeylerde yapmışlardır..ama eğer size göre ülke kötüyse bunda en buyuk vebal dört ortaktadır,dördüde birbirlerini çok severler. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
![]() Alıntı:
Amerikan uşaklığı imiş.. Dünde bir konu da bir 'akıldaşınız' bize AB uşağı demişti. Hatırlıyorsunuz değil mi? Ama AB'cilerin teki de SP olduğunu, AB üyeliğine bir teşekkürün de (2002'de) R. Kutan olduğunu belgeleyincenasıl süt dökmüş kediye dönmüştünüz... Siz busunuz işte. Beyniniz kararmış bi kere. Ne ışık girer oraya ne de bir aydınlık. Haksızlığınızı gösterdikçe, yanlışınızı gösterdikçe bundan 'pay çıkarma' yerine kıvırma işlerinde giriyorsunuz... UŞAK sizsiniz. Olmasanız 11 aylıkların tetikçisi olup şuralara gelip sizden 'ayrılanların' peşine düşmezdiniz kardeşim. Olmasa idiniz ne idüğü belirsiz medyanın 'dümbüklüklerine' kanıp onların aflarını bize koz olarak kullanmazdınız. Malesef bu yazıları okuyamayacaksınız. İninize yollanmışsınız. Ama eminim ki diğer 'yüzsüzler' gibi tekrar üyelik laıp gelip bu yoruma bakacaksınız. SİZ BUSUNUZ . |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 44 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 44 Misafir) | |
|
|