![]() |
#71 |
![]() Uzun zamandan beri üyeyim ama pek aklımda kalmıyor üyeler
![]() |
|
![]() |
![]() |
#72 |
![]() En Aktif Üye: .......recep tayyip erdoğan (62 miting yaptı)
En Yardımsever Üye: tunceli valiliği(buzdolabı ve beyaz eşyadağıtımı) En Ciddi Üye: .......bahçeli (gülerken görülmemiştir) En Çok Rastladığınız Üye: .......saadetli kardeşler En Fanatik Üye: .......saadetli kardeşlerim En Tatlı Başbelası üye: .......melih başkan için karayalçın ![]() En Geveze Üye: .......kamer genç En Karizmatik Üye: ....... recep tayyip erdoğan (davos duruşu yeter) En Kibar Üye: .......necmeddin erbakan (beyefendi kişilği ile) En Komik Üye: .......kemal unakıyan En Daimi Üye: .......chp anayasa mahkemesini mekan tutmakla En Paylaşımcı Üye: .......kemal kılıçdaroğlu(dosya paylaşarak) En Sevimli Üye: .......abdullah gülümüz En Sinirli Üye: .......saadetli fanatik kardeşlerim En Heyecanlı üye: .......melih gökçek En Sabırlı Üye: .......muhsin başkanın ailesi En Sakin Üye: .......kılçdaroğlu ve karayalçın(sakinleştirici kullandıkları için) En iyi İmza: .......recep tayyip erdoğan En iyi Kullanıcı Adı: .......ak parti( işimiz hizmet gücümüz millet) En Efendi Üye: .......necmeddin erbakan En Muhalefet üye: .......sp mhp chpliler En Bilimsel üye: .......recep tayyip erdoğan (rakamlarla konuştuğu için) En Tekrarcı üye: .......deniz baykal En Milliyetçi üye: .......muhsin başkan En Özgürlükçü üye: .......rahşan ecevit(af yasası nedeniyle)eleştiri açısından yazdım En Aykırı üye: .......zekeriya beyaz En iyi Yorum yapan Üye: .......rıdvan dilmen fenerin hali içler acısı En Kendine güvenen Üye: .......akparti teşkilatları(sonucunu gördük) En Anlaşılamaz üye: .......mehmet bekaroğlu ergenekon açıklması ile En Anlaşılır üye: .......muhsin başkan(bzi anlayamasakta) En Yeteneğini yansıtan üye: .......recep tayyip erdoğan |
|
![]() |
![]() |
#73 |
![]() En ÜŞÜYEN üye: MUHSİN YAZICIOĞLU Mekanın cennet olsun büyük insan. Allah yar ve yardımcın olsun güzel insan. Biz senden razı idik, İnşaallah Allah da senden razıdır. Büyük insan, güzel insan MUHSİN YAZICIOĞLU'nun ruhu için: EL FATİHA... |
|
![]() |
![]() |
#74 |
![]() mekanın cennet olsun koca reis
|
|
![]() |
![]() |
#75 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#76 |
![]() gördüğüm en değişik ve güzel liste
![]() |
|
![]() |
![]() |
#77 |
![]() Adem etyemez kutluyorum seni gerçekten müthiş bir liste hazırlamışsın.Söylenecek tek söz bu!
|
|
![]() |
![]() |
#78 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#79 |
![]() adem etyemez ya çok güzel gerçekten. yazdıkların cuk oturmuş yerine..en paylaşımcı üyeye de çok güldüm ya. kemal kılıçdaroğlu doğru..
![]() |
|
![]() |
![]() |
#80 |
![]() şu kırgın yorgun ve üzgün bir zamanda beni motive ettiğiniz için bütün dostlarıma teşekkürü bir borç bilirim saolun arkadaşlar
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|