|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
VE numan beyin chpye söylediklerini o izlediğiniz mitinglerde hiç duymamış olmanız da doğrusu çok ilginç, sanıyorum sizin kulağınız sadece AKP lafını duymaya ayarlanmış ![]() azıcık parti gözlüğünü çıkarabilirseniz bir çok gercçeği görürsünüz.
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
erbakan bile istanbulda direkt ak partiye |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() mecliste çoğunluk akp nindir ve akp tek başına iktidardır 300 küsür millet vekili var diğer partilerin vekilleri akpnin yarısı anca eder mecliste bütün güç AKP nin elindedir.Ayrıca Saadet Partisiinn Ergenekon ile ilgili açıklamalarını okumanı tavsiye ederim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Numan Kurtulmuş dedim.. Siz bunu herhalde ERbakan okuyorsunuz, Erbakan o kadar içinize işlemişki ![]() Akpye tabi yüklenecekler, normal değil mi? dünyanın her yerinde iktidar partisine yüklenilir. Saadet iktidar partisini bırakıp mesela demokrat partiyi eleştirseydi iyi olurmuydu? ![]() Bi de görmedim diyorsun ya bir önceki yazımda yazdım ya: particilik gözlüğünü azcık çıkar görürsün ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() liderler bazında konuşmuyormuyuz tek tek isim mi yazıyım sizinki o erbakan bi tek istanbula katıldığı için yazma gereksinimi duydum anlaşıldı mı?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |