AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 03-31-2009, 22:47   #11
Kullanıcı Adı
usame
Alıntı:
k.dangir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
zaten silinmemesi bir muamma... siz bana söylermisiniz:
Pilotların Konya’daki eğitimi, 1996 yılında imzalanan anlaşma kapsamında devam ediyor.
İsrail’in günlerdir Gazze'ye yönelik düzenlediği hava saldırılarında yüzlerce Filistinli öldü, bin 500’ün üzerinde kişi yaralandı. Hava saldırısında 100 ton bomba kullanan İsrailli pilotların ilk defa uçaklarla alçaktan uçuş yaparak hedefleri vurmaları dikkatleri çekti. Ancak bu insanlık suçunda, en az İsrail kadar bu suçu işleyen bir diğer ülke ise Türkiye oldu. Çünkü Gazze'de bu büyük katliama imza atan pilotlar Türkiye'de eğitildi. İsrailli pilotların Türkiye’de eğitilmesine için veren anlaşman, 1996 tarihine dayanıyor. bu 1 ocak 2009 da çıkan gazete küprüdür.. tarih hiç bir şeyi saklamaz... her zaman açığa çıkarır..israil ile türkiye arasındaki deniz tatbikatı ilk olarak ne zaman yapılmıştır... erbakan neden kayıp trilyon davasından aklanamamıştır........son olarak kaddafi meselesinide araştırırsanız... hiç birşey yapamıyosanız o tarihteki gazete küpürlerini bulun... sonrada bana siyonist araştırmalarını yapın demeyin..... ben emin olunki araştırıyorum ... size birkaç örnek verebilirim isterseniz.... su erbakanı yüceleştirmemenizi ve objektif bakmanızı öneririm
KARDEŞ
1- İSRAİL KONYADA O ZAMAN EĞİTİM GÖRDÜ DOĞRUDUR AMA ŞUNU UNUTMA BİZ İKİ AŞAMALI BİR PLAN UYGULADIK BU 6+6=12 AYDI İLK PLAN AŞAMASI ÇEKİÇ GÜCÜN ÇIKAROLMASI İDİ BİZ BUNU YAPTIK AMA NE YAZIKKİ İKİTDAR SÜREMİZ BUNA YETMEDİ...........İFTİRDAN HEPİMİZ ALLAHA SIĞINALIM SİYASİ TARTIŞMALARDA ALLAH İÇİN ÖLÇÜYÜ KAÇIRMAYALIM BURADA DEDİKLERİMİZİN SAHİPLERİ BİZDEN BUNU SORAR

2-KAYIP TİRLYONDA ERBAKAN HOCA NEDEN AKLANMAMIŞTIR ÇÜNKİ O PARALAR BAZI ÖZEL BÖLGELERE GÖNDERİLMİŞTİR MÜSLÜMANLAR İÇİN SİLAH PARASI OLARAK................BU KONUDA FAZLA BİR BİLGİNİZ YOK O YÜZDEN ÇOK NET KONUŞMAYIN

3-KADDAFİ OLAYINDA SİZE TARİHTEN BİR ÖRNEK VEREYİM BİR TARİHÇİ OLARAK.........(KISMEN).............FATİH UZUN HASANI KARŞISINDA ALDIĞI ZAMAN KONUŞMA SIRASINDA UZUN HASAN FATİHE KÜFÜR ETMEYE BAŞLAR FATİH KISAR GÖZLERİNİ SADECE DİNLER SONRA ÇIKAR VE GİDER TABİ FATİH BUNUN SONUNDA MUHTEŞEM BİR SİYASİ HAMLE İLE UZUN HASANI KISTIRIR VE SAVAŞ MEYDANINDADA MAHFEDER..................LÜTFEN ALLAHTAN KORKARAK YORUM YAPALIM
usame isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)