|
![]() |
#1 |
![]() SAİD NURSİ HZ. DEDİĞİ GİBİ SİYASETİ DİNE ALET EDİNİZ
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() DEDİĞİMİ SON DEVRİN İSLAM ALİMLERİ SERİSİNDE SAİD NURSİ HZ. BÖLÜMÜNDE ADNAN MENDERESE SÖYLEMİŞ OLDUĞU ÖĞÜTLER ARASINDA BULABİLİRSİN MEKTUPUN ORJİNALİ...............ISPARTADA
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
KİM EVLİYALARIN,YADA ALİMLERİN SİYASETİ BİLİP KONUŞMASININ GÜNAH OLDUĞUNU SAVUNUPTA CAHİLLİK ETMİŞ..!! İYİ BİR İSLAM ALİMİ,İYİ BİR MÜSLÜMAN SİYASETİ BİLİR..SİYASET HAKKINDA HER TÜRLÜ FİKRE SAHİPTİR.. AMA SİYASETİN İÇERSİNE GİRMEZ,SİYASETLE DİNİ BİRBİRİYLE BULUŞTURUP GÜNAHA GİRMEZ..!! SİYASETİDE BİLİR SİYASİLERİDE.. GEREKTİĞİNDE FİKRİNİDE BELİRTİR AMA GİRMEZ..!! DİN İLE SİYASETİ KARIŞTIRMAZ.. DİNİNİ ANLATIR ÖĞRETİR.. AMA ANLATIP ÖĞRETMEDİĞİ SİYASETİDE BİLİR..BİLMESİ GEREKİR.. SİYASET HAKKINDA FİKRİ OLMAYAN HALK EZİLİR,KANDIRILIR.. BÜTÜN MÜSLÜMANLAR SİYASETİ BİLMELİDİR.. AMA BAZI CAHİL VE GAFİLLER GİBİ BİR SİYASİ PARTİ TUTUPTA HER SAVUNMASINDA DİNİ LAFIZLARI KULLANIP DİNİ İDEOLOJİ VE FİKİRLERİYLE KİRLETMEZ..!! İşte sizlerin dini bilgisi bu kadar.. Bilmiş geçinip aslında hiçbir halt bilmiyorsunuz..Bunu bile bilmiyorsunuz..!! Birde kalkmış bir evliyayı suçluyorsunuz..!! |
||
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Lafı çarpıtma kafandan uydurma düzgün yaz...SAİD NURSİ (HZ) HİÇBİR ZAMAN DİNİ SİYASETE ALET ETMEMİŞTİR VE ŞİDDETLE KAÇINMIŞTIR... Eski Said dedi: “Bir şeytan senin fikrine yardım etse rahmet okutacaksın. Senin fikr-i siyasiyene muhalif bir melek olsa lânet edeceksin.” Bunun için Eski Said, “Şeytandan ve siyasetten Allah’a sığınırım” dedi. Ve otuz beş seneden beri siyaseti terk etti. (Said Nursi) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() YAHU KARDEŞ BEN BUNUN KAYNAĞINI SÖYLEDİM AÇARSIN ORADAN BAKARSIN BU FETVA YIO VERDİĞİ ZAMAN ATATÜRK ONA MİLLETVEKİLLİĞİ TEKLİF ETMİŞTİR.......ODA BUNA İTHAFEN YAZMIŞTIR BENİM DEDİĞİMİ İSE 1949 SENESİNDE SÖYLEMİŞTİR
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() öyle yaptım zaten teşekkür ederim yeniyim kiminle tartışmaya girileceğini öğrendim hemen bazıları aşırı derecede kaybediyo kendisini
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 39 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 39 Misafir) | |
|
|