|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Yazarı da ŞAMİL TAYYAR. Sizin bunlar dediğiniz kişi bu durumda ŞAMİL TAYYAR oluyor. Peki Şamil Tayyar'ın akp aleyhine "kendinden de katarak yazar" olduğuna inanıyor musun? Bu konuyu ben başka bir başlıkta açmıştım, ama ne hikmetse arkadaşlar benim başlığı kilitlemişler, yeniden bir başlık açmışlar buraya. Orda da yazdım. Eğer şamil tayyar kaynaklı olmasaydı güler geçerdim, aslı yoktur derdim. Ama şamil tayyarın atan, çarpıtan birisi olmadığını hepimiz biliyoruz. Bu durumda akpnin takkesini önüne koyup düşünmesi gerekir. O ilgili kişiler hakkında gereğini yapıp derhal onları akpden atmaları gerekir. Atmazlarsa onlara sahip çıkarlarsa bir kadının başörtüsü yüzünden belediye başkanı olamayacağını zımmen kabul etmiş olur ki bu akp için bir felakettir.
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Burdaki BUNLAR'dan kastınız kimdir? Alıntı:
Bugün bu ülkede onlarca parti ve bu partilerin milyonlarca üyesi var. Ama bu üyelerin çok çok az bir bölümü gerçekten siyasetle ilgilenir aktif olarak. diğerlerinin öyle pek siyasetle ilgisi yoktur, sadece o partinin taraftarıdır. Hele hele ev hanımlardın böyle üye olup da siyasetle çok fazla ilgilenmeyenler hayli fazladır. Burda hiç bir abartı yoktur. Artı ben yazan kişi ŞAMİL TAYYAR olunca bu abartının, akp aleyhine bir abartının hiç olmayacağını düşündüm. Sonuç olarak sizen BUNLAR.... YAPARLAR demenize de ABARTI demenize de katılamıyorum. selamlarımla. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Ayrıca haberde "uzaktan yakından alakası yoktu" diyor, böyle deyince benim aklıma gelen insan tipi, siyasetten konuşmasını bile bilmez, hatta yanında konuşulsa anlamaz cinsten bir insandır. Sanırım herhangi bir partiye üye olup pek de ilgilenmeyen ev hanımları bu kadar da ilgisiz değildir. Yanılıyor muyum?... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Açılış saatine bakarsanız eğer.... Fazladan 2 konu gereksiz oluyor, diğeri de eleniyor. Bu da öyleolmuş. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
bendeki intibanız bu. Belki kızacaksınız ama bunu yazmadam edemedim. Şimdi diyorsunuz ki "açılış saatine makarsanız, önceden vardı" Hay hay bakalım: ![]() Bu benim açtığım konu. Saat kaç: DÜN 10.56 ![]() Bu da bu başlıkta açılan konu, yani özgüniradenin açtığı konu. Saatine bakalım: BUGÜN 03.16 Peki allah için söyleyim: dün açılan mı önce açılmıştır, yoksa bugün acılan mı önce açılmıştır? yapmayın lütfen... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
gaziantep, islahiye, malika uludağ, mehmet uludağ, tevhidhaber, şamil tayyar |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|