|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Herkes kendisine yakışanı yaparmış. Kem söz sahibine aittir. Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir, ağızdan çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz. Edepli olmak güzeldir. Yavuz Sultan Selim, Şah İsmaile ne demiş: Herkes yediğinden ikram eder! (bu ne derseniz internette var araştırın) Saygıyla.
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Güzel Gör, Güzel Yaşa... Ayrıca Kem sözü kimin ettiğini msjlardan rahatlıkça görebiliyoruz... çamur atmak alışkanlık haline gelmiş sizde... Konu Tarantula_ tarafından (04-06-2009 Saat 17:24 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bu sözde art niyet aramayı sizin huyunuza veriyorum benim hakaret gibi bir amacım yoktu zaten yazdığım msj'da belirttim hakaret amacı taşımamakta diye ısrarla hakaret payı çıkartıyorsanız benim yapabileceiğim bir şey yok... |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Madem öyle, sizin yazınızdaki cümle ile bitiriyorum: İT ÜRÜR, KERVAN YÜRÜR. NOT: Bu söz hakaret içermezmiş, öyle diyor arkadaş! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Bu kadar da olmaz. Bu söz her yerde hakarettir. hakareti kullanacaksınız, sonra da amacım hakaret değildiyeceksiniz. Lütfen... istirham ediyorum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
...Beysin! Bundan sonra öfke bize; uysallık sana... Güceniklik bize; gönül almak sana.. Suçlamak bize; katlanmak sana.. Acizlik bize, yanılgı bize; hoş görmek sana.. Geçimsizlikler, çatışmalar, uyumsuzluklar, anlaşmazlıklar bize; adalet sana.. Kötü göz, şom ağız, haksız yorum bize; bağışlama sana... Bundan sonra bölmek bize; bütünlemek sana.. Üşengeçlik bize; uyarmak, gayretlendirmek, şekillendirmek sana..Ey Oğul!Yükün ağır... Ama yok ben Buradaki görevleri sizlere yüklüyorum diyorsan sana söylenecek laf yok acizliğine üzülmekten başka biz zaten elimizden geldikçe yapmaya çalışıyoruz... Konu Tarantula_ tarafından (04-06-2009 Saat 17:29 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
erbakan, siyaset, sp |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
|
|